Skoči na vsebino

Uncharted: Drake's Fortune


Hazer

Priporočene objave

Kaj moram jaz biti tukaj dežurni, za pisanje novih tem o igrah al kaj? :headscratch:

Torej, še ena obetavna ekskluziva, tokrat izpod rok razvijalcev Naughty Dog (serija Jak). Nastopali bomo kot moderni lovec na zaklade Nathan Drake. Znani pomorščak Sir Francis Drake je bil naš prednik (če ne vesto kdo to je, priporočam malo zgodovine).

Zgodba gre nekako takole, v Drake-ovi krsti najdemo 400 let staro sled/namig o legendarnem El Doradu. Potovanje nas (seveda v družbi brhke dekline, pa še nekdo se nam pridruži kasneje) popelje na neznan skrivnostni otok (po govoricah sodeč leži nekje na območju Bermudskega trikotnika). Avantura pa postane nevarna, ko na otoku naletimo na plačance oz. moderne pirate. Skozi zgodbo odkrivamo mračne skrivnosti otoka.

Še malo tehnično-igralnih lastnosti:

Vihteli bomo standardna orožja, torej pištole, puške (AK-47, M4), snajperce (Dragunov SVD) , šibrovke (SPAS-12), ...Za večino elementov se bo možno skrivati (Gears of War style), upravljati bo možno z vozili (do zdaj videna džip in vodni skuter), hand-to-hand bojevanje, napredne miselne zagotenke, veliko skakalnih elementov v stilu Tomb Raiderja(vzdevek igre je "Dude Raider" in "Man Croft"),...

Grafični motorček izrisuje hudo next-gen podobo (ne zaostaja veliko za Cry Engine 2!), animacija likov je odlična in ima razne malenkosti ala realistična voda, realistično sušenje mokrih oblačil, ....itd.

Slike:

naughtydogps3pro.jpg uncharteddrakesf.jpg uncharteddrakesf.jpg

uncharteddrakesf.jpg uncharteddrakesf.jpg uncharteddrakesf.jpg

Filmčki:

http://www.gametrailers.com/game/2654.html

Link to comment
  • Odgovorov 106
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Top debaterji

Po vseh prikolicah (ter screenshotih) mi je igra izgledala neverjetno dobro lepo super fajn. Ko sem pa videl dejanski gameplay se mi je pa igra zagnusila do amena! Drek's Fortune ni nič drugega kot GoWno wannabe špil na Far Cry ozemlju. Z tehniko teči->skirj_se_za_oviro->streljaj_iz_za_ovire ni nič narobe, kvečjemu je tole zelo dobra "tehnika", ki je uspela v kar nekaj igrah (GoWno, Kill.Switch). Žal v Uncharted ni - flejmajte mene in ta post koliko hočete vendar resnica je resnica.

followmeontwitter.png
Link to comment

Ne bomo flejmali ... Tvoje mnenje je pač tvoje mnenje ! In če ti ta špil ni všeč te noben ne bo silil v igranje. Jaz bi rad poiskusil tale špil in ga bom verjetno kupil ... Je pa res da sem twoje poste že bral in sem videl da mava podoben okus (Square-Enixove igre) zato upam da bo vsaj meni špil dober.

Owner of :

Xbox 360 + PS3...

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.