Hazer Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Kaj moram jaz biti tukaj dežurni, za pisanje novih tem o igrah al kaj? Torej, še ena obetavna ekskluziva, tokrat izpod rok razvijalcev Naughty Dog (serija Jak). Nastopali bomo kot moderni lovec na zaklade Nathan Drake. Znani pomorščak Sir Francis Drake je bil naš prednik (če ne vesto kdo to je, priporočam malo zgodovine). Zgodba gre nekako takole, v Drake-ovi krsti najdemo 400 let staro sled/namig o legendarnem El Doradu. Potovanje nas (seveda v družbi brhke dekline, pa še nekdo se nam pridruži kasneje) popelje na neznan skrivnostni otok (po govoricah sodeč leži nekje na območju Bermudskega trikotnika). Avantura pa postane nevarna, ko na otoku naletimo na plačance oz. moderne pirate. Skozi zgodbo odkrivamo mračne skrivnosti otoka. Še malo tehnično-igralnih lastnosti: Vihteli bomo standardna orožja, torej pištole, puške (AK-47, M4), snajperce (Dragunov SVD) , šibrovke (SPAS-12), ...Za večino elementov se bo možno skrivati (Gears of War style), upravljati bo možno z vozili (do zdaj videna džip in vodni skuter), hand-to-hand bojevanje, napredne miselne zagotenke, veliko skakalnih elementov v stilu Tomb Raiderja(vzdevek igre je "Dude Raider" in "Man Croft"),... Grafični motorček izrisuje hudo next-gen podobo (ne zaostaja veliko za Cry Engine 2!), animacija likov je odlična in ima razne malenkosti ala realistična voda, realistično sušenje mokrih oblačil, ....itd. Slike: Filmčki: http://www.gametrailers.com/game/2654.html Quote Link to comment
TheMan Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 tole pa ful težko pričakujem Quote Link to comment
aljaz Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Me too!!!! Bomo vidl kaksn bo demo, upam da nas ne bo razocaral!!!! Kdaj sploh pride?? Quote Link to comment
hocko Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Dobr zgleda, loh se fejkamo da mamo Crysis Quote Link to comment
aljaz Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Spominja me malo na Prince of Persia. Naprimer tole. Quote Link to comment
Hazer Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 Sodeč po Wikipediji: Naughty Dog's main priority with their new title is on animation and camera design, and in an effort to provide cinematic views during gameplay the in-game camera will be heavily scripted by the camera designer from Ubisoft's Prince of Persia. Quote Link to comment
aljaz Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Prince of Persia mi je zelo všeč in upam, da mi bo tud ta igraa všeč! P.S.: Zdajle igram PoP WW in sem ze pri koncu. Quote Link to comment
D.Tidus Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Na forumu Gameplay.hr govorijo zelo visoko o tej igri saj jo en opisovalec dotične revije ima. Review verzijo ... Torej nekaj je na stvari , upajmo da bo tole res prawa PS3 ekskluziva ki jo PS3-jaši tako nestrpno pričakujemo ... Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
DjRider Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Upajmo. Upajmo. Sicer pa poglejte kdo razvija. Naughty dog stoji za njo. To skor pove vse Caki a je Uncharted ze sol u gold? Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ja , Uncharted je že gold ... Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Alkhor Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Demo pride 8/11/07 (US Store). Quote Link to comment
DjRider Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Se 7 dni :crybaby: Quote Link to comment
Martinez Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 uglavnem ta spil in haze bom jaz 100% kupu Quote Link to comment
aljaz Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 uglavnem ta spil in haze bom jaz 100% kupu ME TOO!!!!! Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Hazu ne kaže najbolj , ta špil pa je definitivno preveč zanimiv da bi ga spustu in ne odigral ... Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Prezioso Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Samo upam, da bo igralnost uredu in ne bo prelesen lik :rockbrow: Quote Link to comment
hocko Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Na www.gametrailers.com mate ful trailer-jov. Quote Link to comment
RIDDICK Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Po vseh prikolicah (ter screenshotih) mi je igra izgledala neverjetno dobro lepo super fajn. Ko sem pa videl dejanski gameplay se mi je pa igra zagnusila do amena! Drek's Fortune ni nič drugega kot GoWno wannabe špil na Far Cry ozemlju. Z tehniko teči->skirj_se_za_oviro->streljaj_iz_za_ovire ni nič narobe, kvečjemu je tole zelo dobra "tehnika", ki je uspela v kar nekaj igrah (GoWno, Kill.Switch). Žal v Uncharted ni - flejmajte mene in ta post koliko hočete vendar resnica je resnica. Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ne bomo flejmali ... Tvoje mnenje je pač tvoje mnenje ! In če ti ta špil ni všeč te noben ne bo silil v igranje. Jaz bi rad poiskusil tale špil in ga bom verjetno kupil ... Je pa res da sem twoje poste že bral in sem videl da mava podoben okus (Square-Enixove igre) zato upam da bo vsaj meni špil dober. Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
DjRider Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ja pa kva zdj ce ma en spil enak sistem ko drug. PM eni ste pa tecni. Quote Link to comment
Martinez Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 ok ridick zdaj pa k si ti tko napisal sm se pa odlocu da ne bom kupu spila.............. NOTTTTTTTT in prosim ne zaspamat se to temo lastniki xboxov Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Upajmo da demo ne bo zablokiral konzolo kot to naredi PES 2008 Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
DjRider Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Martinez tem bitju se rece xbot ^^ se 6 dni do dema in neki se je govorilo, da naj bi bil prvi level ki naj bi bil dolg 1 uro Any news? Quote Link to comment
Alkhor Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Jaz sem na nekem tujem forumu prebral da naj bi bili v demu prvi štirije nivoji iz igre. Quote Link to comment
Makashi Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Ta igra je zame najbolj pricakovana PS3 ekskluziva letos. Quote Link to comment
Recommended Posts