Sasuke Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Dons je zame en velk dan, ker izide Naruto: Rise of Ninja. Nej bi bil direktno po zgodbi in Konoha nej bi bil predstavljen zelo dobro. Kar sem pogledu trailerje in to je ful zakon sploh fightanje. Verjetno bo najboljši Naruto do zdej Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
DoubleL Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 ej jst tut komi cakam, sam kje ga bomo dobil :bowdown: :china: naruto ftw Quote Link to comment
Mini.Shark Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Jaz sem tud komaj čako na to Jaz ga bom prek gameplaya naročo believe it.Najbolj pa me zanima novi stil, ko delaš jutsus.A online mode ma? Quote Link to comment
kilzorz Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Jaz sem tud komaj čako na to Jaz ga bom prek gameplaya naročo believe it.Najbolj pa me zanima novi stil, ko delaš jutsus.A online mode ma? Ma ja, pa se enkrat uzal Narutoja z ''belive it'' pa ti bomo skupaj z Naruto fani jajca odrezal. j/k. Aja a mogoce ve kdaj pridejo japonski voiceoverja na marketplace ? Quote Link to comment
DoubleL Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 ce koga zanima kdo posoja glas narutoju v Dubbu http://www.j-revolution.com/btv/images/btv-maile.jpg(brez sale, res je ta zenska) . pa resno ej naruto ma originalno govorno napako (-tebayo) pogosto govori, kle so pa to prevedl v catch fraze- belive it (najslabsi catch fraze kar sm jih kdaj slisu :S) Japonski glasovi nej bi prsli 1 mesc po uradnem releasu za downloadat. lih ene takrt ka bomo v slovenijo dobul Narutoja Bodo pa tut downloadable characters . Quote Link to comment
Sasuke Posted November 4, 2007 Author Share Posted November 4, 2007 Dons sem 1. testiral to igro in lahko rečem sam svaka jim čast. Igra ga tok pwna tko da če ste Naruto fani nujno v trgovino pa lupt igro. Vse tok hudo izpade, res. Delaš jutsuje(znam že sexy No jutsu ^^ pa shadow clone). Edin kar me moti je zvok ker sem navajen na japonščino sam se hitr navadš. Tko da igra seka, jaz jo priporočam vsen(Sloh naruto fanom) lahko pa da komu igra nebo všeč Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
DoubleL Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 sasuke kje si pa kupu?! Quote Link to comment
shoelace Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 meh kaj pa vem, animeja nikol nisem gledal igra je pa no sej je zanimiva apak preveč je nekga laufanja sem ter tja in tile side questi so men dolgočasni. Quote xFire: spankrock Link to comment
Sasuke Posted November 4, 2007 Author Share Posted November 4, 2007 sasuke kje si pa kupu?! am pač nekak sem si zrihtal(you know where ^^) drugače pa kje bi jo dobil nevem, mogoče prek neta naročit al pa če že ma harvey al muller nevem Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Mini.Shark Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Če koga zanima,danes sem klicu v Mueller v Maribor in je reko da ga imajo naročenega in ga pričakujejo naslednji teden.Za ceno pa je reko da še ne ve. Quote Link to comment
DoubleL Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 js sm pa iz mantisa narocu, so rekl da dobim v roku 7-10 dni in da je cena neki 73 eurov Quote Link to comment
TriGGer Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Poštnina je všteta v ceno? Daš potem še te 4€ polek, pa te mine do vsega. Isto je pri CoD4, ki ga majo začuda za X360 samo pri Mantisu, za 75€ +poštnina. Ne hvala Quote Link to comment
Sasuke Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Ej a ste vi najdl vse une loverje, men manka sam eden, vem kje bi bil(sem najdu nek zemljevid, ker ga že dolgo iščem) samo ga nisem najdu rrrrr Nahaja se pa bliz Sakure samo čez vodo morš it. Vsaka pomoč bi mi prav prišla. No drugač je pa igra ful kratka(par urc igranja) gre pa pop mangi in animeju(obsega 80 epizod:( ) edit: sem že najdu ga Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
DoubleL Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 js, dokler ne priedjo japonski glasovi story moda ne bom igral. pr mantisu pa mism je neki postnine sam men so napisal da je izdelek 74 eurov placu sm pa 64 mal je tko, tiste ka majo radi majo pocen Quote Link to comment
caffrey Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Za tiste ki igrate... Prišel sem do tja, ko moraš bridge builderja spremljat domov. Pa sem mi je sedaj ustavilo pri tistem zajebanem Zabuzi, k ga moraš dvakrat namahat. Sem šel potem mal help brat, pa piše, da bi pred odhodom moral kupit Strength 2 in 3. Ker tega Zabuzija nikakor ne morem nažgat, sploh pa ne dvakrat. Zdaj me pa zanima; a se da misijo kr prekint, pa it nazaj v mesto, da si pač nabavim malo moči, pa kaj podobnega, pa grem potem nazaj ponovit misijo? Quote Link to comment
Sasuke Posted November 28, 2007 Author Share Posted November 28, 2007 mislim da se to da narest jz sm ga naredu brerz kakršnih kol dodatnih moči. Pač delu sem combote priporočam unga k gre nasprotniku hitr za hrbet pa ga useka(mislim da smerna tipka za desno al levo pa potem Y al pa X prtiski) Je pa res da sem rabu en memory. Drugač pa je igra ful kratka zdej morm samo cekine še poiskat(to se mi pa neda več xD) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
caffrey Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Hvala ti. Mi je ratalo. Zdaj sem ravno tisto babnico na ladiji namlatil:) Meni je super špil. Ne vem pa koliko je dolg/kratek. Jaz z veseljem mesto raziskujem, pa kovance nabiram, se Halo Alo Pizzo igram Quote Link to comment
caffrey Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Evo, včeraj obrnil glavno zgodbo. Ostalo mi je še par dirk in ramen delivery. Super špil Quote Link to comment
Mimogrede Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Bo že res, da je špil supper, oz. po domače povedano ga rocka, je pa na žalost baje ful kratki. A kdo ve, če bo prišel tudi za PC??? Quote Bo kaj bo... za enkrat pa je to. Link to comment
Sasuke Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 Za pc je skor ziher ne bo se pa neki govori da bo dvojka(upam da res) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
caffrey Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Jaz mislim da sem imel proti koncu nekje 12h igranja. Sem se kr dost po mestu 'igral', pa tudi (kot sem že omenil) nisem vseh stranskih nalog še opravil. Malo prelahka je proti koncu, po mojem mnenju. Preveč z lahkoto zmagaš. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Bi zaigral kdo tole prek neta? Sem dobil zdaj Rise of Ninja in Broken Bond, vendar bom najprej dokončal prvi del. In ali se meni samo zdi ali so nekateri nasprotniki(bossi ala Orochimaru, Zabuza) ultra težki. Mi jih uspe premagati šele nekje v 10 poskusu. Drugače je pa špil hud, čeprav zgodba hudo trpi. Si ne predstavljam nekoga, ki ni gledal Naruta da bi igral tole. Saj mu ne bi bilo nič jasno :doh: Quote Link to comment
alen1989 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Bi zaigral kdo tole prek neta? Sem dobil zdaj Rise of Ninja in Broken Bond, vendar bom najprej dokončal prvi del. In ali se meni samo zdi ali so nekateri nasprotniki(bossi ala Orochimaru, Zabuza) ultra težki. Mi jih uspe premagati šele nekje v 10 poskusu. Drugače je pa špil hud, čeprav zgodba hudo trpi. Si ne predstavljam nekoga, ki ni gledal Naruta da bi igral tole. Saj mu ne bi bilo nič jasno :doh: Lahko bi kdaj kako zaigrali, ja. Sicer že nekaj časa nabira prah, tako da najbrž nebi imel težkega dela z mano, ampak se lahko zmeniva Sicer bi moral prej gold account še uredit Quote Link to comment
SlashSpeed Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Bi zaigral kdo tole prek neta? Sem dobil zdaj Rise of Ninja in Broken Bond, vendar bom najprej dokončal prvi del. In ali se meni samo zdi ali so nekateri nasprotniki(bossi ala Orochimaru, Zabuza) ultra težki. Mi jih uspe premagati šele nekje v 10 poskusu. Drugače je pa špil hud, čeprav zgodba hudo trpi. Si ne predstavljam nekoga, ki ni gledal Naruta da bi igral tole. Saj mu ne bi bilo nič jasno :doh: Lahko bi kdaj kako zaigrali, ja. Sicer že nekaj časa nabira prah, tako da najbrž nebi imel težkega dela z mano, ampak se lahko zmeniva Sicer bi moral prej gold account še uredit Ok super. Čim prej si zrihtaj gold account Quote Link to comment
Davodax Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 jaz tudi malo igram prvi del Narutoja in je kar soliden. Razen tega da ima imo fighting system fail. Bom verjetno najprej tega obrnil in se potem spustil še na Broken Bond Quote Link to comment
Recommended Posts