Skoči na vsebino

lcd tv


Priporočene objave

ne vem če ti je sploh vredno odgovarjat z načinom pisanja ki ga maš ker se itak noben ne znajde ker ni ne vejice ne pike ne oh joj prejoj velike začetnice in a se ti ne zdi da bi bilo velik bolj razumljivo če bi dejansko uporabljal kaj od prejle naštetega namesto tvojega neberljivega skropucala zato da boš mogoče celo prebral moj post se ti iskreno zahvljajuem in te prosim da bi pri pisanju naslednjega mogoče celo upošteval hvala

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.

Link to comment

SKOČIM NA POMOČ IN POPRAVIM :)

No, jaz sem si že kupu ps3 in moj ati ima plazmo. Sedaj ne morem takrat igrat ko imam čas, zato sem si umislu, da bi kupil lcd, ker je cenejši kot plazma. Gledal sem že sonyjevo 40w2000 in je vredu za 1.200e. Sedaj me zanima, če se jo sploh splača kupiti za to kar ponudi?

hvala za odg. naprej

ratt-logo.gif
Link to comment

Sony W2000 je sedaj že "predpotopen" model, tako da navkljub znižani ceni ne morem priporočiti nakup. Nisem niti prepričan, da zadeva pravilno obdela 24p signal, kar v navezi z PS3 lahko povzroči probleme ob gledanju bluray filmov. Drug problem je, da je W2000 model znan po precejšnjem cloudingu - lahko imaš srečo in dobiš model brez težav s cloudingom, lahko pa fašeš konkreten clouding.

Več o tem tule: http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W20 ... uality.php

http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/04/ ... dl40w2000/

Vsekakor je idealna izbira za PS3 prej kak W3000 (ali celo X3000/3500), ki je fantastičen televizor. Vendar je cena za 40" model seveda ~1800 evrov (toliko kot poprej 40" W2000), če greš ponj v Mediamarket. V ACSju ali BOFu je verjetno pa konkretnih ~20% več, ker se držijo priporočenih maloprodajnih cen s strani Sonyja.

Če že iščeš cenejši TV, potem bi ti osebno bolj svetoval Samsungov M86/M87 model. Sicer je tudi slednji zamenjan z novejšim modelom F86, ampak dobi se ga še in zaradi izdaje F86 modela je cena slednjemu padla na ~1300 evrov za 40" model. Mimogrede, Sony in Samsung skupaj izdelujeta LCD panele, tako da imajo tudi njihovi televizorji precej skupnih karakteristik. Dobra vmesna alternativa je seveda tudi Samsung F86, ki te bo pri 40" prišel pribljižno 1600 evrov - še vedno 200 evrov ceneje kot Sony W3000. Najmočnejši Sony X3000/3500 pri 40" stane okoli 2200 evrov. Cenovno dobra alternativa bi bil verjetno tudi Sony serija V3000, ampak o njih žal ne vem kaj dosti.

Oglej si http://www.hdtvtest.co.uk , testi/opisi so na visokem nivoju.

V vsakem primeru se po televizor splača v kakšen Mediamarket (www.mediamarket.si), saj slednji televizorje sami uvažajo iz Nemčije, kjer trg precej bolje regulira cene kot pri nas. V povprečju boš za vsak televizor, kupljen v BOF/Bigbang/itd. pri nas odštel 20% več kot bi zanj odštel v Nemčiji. Garancija ti seveda v vsakem primeru velja, edino res je, da ob okvari zadevo odpeljejo nazaj v Nemčijo na popravilo (kjer je bil pač kupljen), tako da verjetno sam proces traja nekoliko dlje, kot če bi ga popravljali v Sloveniji pri uradnem serviserju (čeprav vprašanje, koliko jih dejansko res popravijo tukaj).

Link to comment

to glede cene tej televizij pri nas in v tujini je res. big bang je kar dražji.. mogoče se najde izjema pri katerem modelu.. tako da najprej se odloči katerega boš vzel potem pa primerjaj ceno pri nas in v tujini oz. pri internet trgovinah.. po mojem do kakih 100 € se ti ne splača zajebavat da kupiš v tujini za kaj več pa že.. sicer pa dražji je televizor višje so razlike v ceni..

Link to comment

Saj ne rabiš sam v tujino. Mediamarket d.o.o. je slovensko družinsko podjetje z dvema prodajalnama - eno v Kopru in drugo v Ljubljani, ki zadeve prodajajo po "nemških" cenah. Garancijo imaš potem "slovensko" pri njih. :)

Pa še par takih preprodajalce v obliki s.p. se najde na Bolhi, ampak če že potem grem raje do Mediamarketa IMHO.

Je pa res da raznorazna obročna odplačevanja pri njih odpadejo.

Link to comment

ko sem jaz kupoval plazmo sem kupil na www.mojtv.com. stran trenutno ne dela, je pa od enega s.p.ja firma. dobil sem slovensko garancijo, račun itd.. kupil sem preko firme.. kar pa pri media marketu ni bilo mogoče, ker so komplicirali nekaj.. da ne morejo dati računa za s.p. pa tak dalje.. in da se ne da plačat preko transakcijskega računa ampak samo z gotovino.. doh:

btw pri svoji plazmi sem tudi uveljavljal garancijo, ker mi so krepali zvočniki in ni bilo problemov, servis je bil v LJ (gre za LG)

Link to comment

Razen če me spomin ne moti, sem spletno trgovino MojTV.com že pogledal, ampak cene so tam čisto enakovredne Big Bangu/BOFu/itd., morda kak evro cenejše - vsekakor pa nič drastičnega.

Razen če nisem zamešal trgovine.

Drugače pa kar se Mediamarketa tiče, sem tudi jaz slišal že kakšno konkretno kritiko čez njih, pa tudi veliko zadovoljnih kupcev tako da se IMHO vsekakor splača poizkusiti. Dobiš račun in garancijo, brez tega seveda ni zapustiti katerekoli trgovine. :P

Sicer pa, če kdo pozna še kakšno tovrstno podjetje, se priporočam.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.