AndY1 Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 ... preko Nintendovega USB dongle-a? http://simon.teunvandeberg.nl/nifi/howto.html Na zgornjem naslovu je zelo dober vedež (hvala MaHe), kako se to naredi. Prvi način je z uporabo VMware-a, drugi način, na dnu strani (moj mali prispevek), je poganjanje direktno z Live Knoppix CD-ja. Je lažji in bolj zanesljiv. Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 2, 2006 admins Share Posted May 2, 2006 Torej se da zadevo zaenkrat spedenat samo preko Linuxa? Quote Link to comment
AndY1 Posted May 2, 2006 Author Share Posted May 2, 2006 Preko Nintendovega USB dongla je meni znana samo ta varjanta. Lahko pa, kot si prebereš v tem vodiču, v Windowsih naložiš VMware, zalaufaš Knoppix v VMware-u in tako nalagaš demote in Wifime. Je več dela in manj možnosti, da ti bo delalo brez problemov (dobival sem connection napake), pa še počasneje je, kot pa da bootaš Knoppixov Live CD in narediš to vse iz Knoppixa. V tem, drugem primeru, postopek traja minuto po tem, ko prideš v desktop Knoppixa. Par ukaznih vrstic in to je to. Quote Link to comment
Recommended Posts