kilzorz Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 A mogoce kdo ve za kaksne mobilne telefone je ta igra misljena ? Ce mogoce kdo ve nej mi pls pove zato da bom vedu kok kesha morm prsparat ce bom hotu celo Fabula Nova Crystallis sago prespilat. ty Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Tale špil ne boš vidu ven Japonske ... Žal ... Boš pa videl FFXIII , FFversusXIII , FFXIII : Haeresis in še kdo ve kolko FFXIII ki naj bi trajal kar 10 let ... Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
kilzorz Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 Tale špil ne boš vidu ven Japonske ... Žal ... Boš pa videl FFXIII , FFversusXIII , FFXIII : Haeresis in še kdo ve kolko FFXIII ki naj bi trajal kar 10 let ... NOOOOOOOOOOOOOOO, joj upam da ga bo kdo nekak na komp portu pa da ga bojo fani pol prevedl ! Joj sam kok sm hyped, good old crystals(vsaj zdi se mi da bo spet neki o kristalih)mixed with steampunk/cyberpunk. Ta Fabula Nova Crystallis saga je pure win ! Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Če ti mene vprašaš je FFXIII pure gold za PS3 !!! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
kilzorz Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 Če ti mene vprašaš je FFXIII pure gold za PS3 !!! brez FF serije bi itak PS3 popušil, ej a mogoce ves ce je kaksn online retro store kjer bi lohk nabavu ff7, ff8 pa ff9 ? Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Mantis ma FFVII , FFVIII pa FFIX kokr sm na netu vidu da majo ... Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Recommended Posts