Skoči na vsebino

legendary, co-op


DoubleL

Priporočene objave

  • Pred 2 meseci ...

Js bi tud naredil Halo 3 na Legendary. Če je kdo pripravljen špilat z mano prek Liva me dodajte: SapphireX360

Dobr bi bilo če bi se kr ene 4 štirje zbral in odigrali špil na Legendary. Neki me še zanima, če špilaš prek Co-opa potem se tudi štejejo točke za achievemente in za achievement Marathom Man (moraš najti in accessati Terminale).

Link to comment
  • 5 tednov kasneje...

Ahahaha, ja, danes sem sel za pol urce gor (sem cisto v Omega V padel :tepen: ... :love: ) in sem videl, kako pridno farmas s Firejem. Ne le to, nedavno si, prasec, sel en cel session Lone Wolvesov in ne le nabral overkill, temvec kar killtacular, ze ki si bil. Seveda ni treba poudarjati, da te sovrazim in sem ti fovs iz dna srca. :x

Priden priden, morda bos kdaj celo imel kak armor, drugacen od unega basic spartana. :lol:

Link to comment

Hehe, tist killtacular je bil smešen, odball na snowboundu+shotgun je epic win. TA overkill v objectivu ni težko naret, ali pa rečeš pred igro folku, da rabiš pa pomagajo, tak je par američanov reklo, tisti dan, ko sem igral pa se je folk na guardianu kar v krogu postavil. Mnja ciljam na katano :ninja: Včeraj je sicer fire igral sam, sam bom mu že težil, da bo mi joino enkrat, če igraš sam je legendary pretežki, saj vse skoraj gre ampak jackal snajperi so tak odzivni in natačni, da nemoreš, že na prvem levelu sem dobil 20 spawn killov, ali pa so me ubili po 2 sekundah spawna. Sem pa skoraj umrl od smeha, ko me je nek grunt ubil pa 2 krat počepnil na meni, lol.

Link to comment

ceca1435-28f1-4a82-9c52-8f10608001a1.gif

Oooook, sem šel sem par Lone Wolvesov in naletel na Team Swords na The Pitu, kjer sem končno uspel dobiti prasca merjasca overkilla. No, kar killtacular je postal! :love::love::love:

Bal sem se, da po levelu 35 kar ne bom več uspel/imel živce, da uspem, a hvala bogu je bungie dal v Lone Wolvese 6 igralcev in Sword varianto, da se sedaj tudi Overkill malo bolj humano doseže. Cik cak, slash, slash, slice, dice in zadnji multiplayer achievement je tu - vse trdo prigarano. :ninja:

Zdaj lahko koncno grem uno kampanijo za tocke za zadnjih 9. Upam samo, da bo v multiplayerju palilo, da boma lahko s Sebkom in magari Campaign-Beastom Firejem šli malo zasekat po zlobnih Gruntih, ki Sebka needlajo in nato humpajo. :petting::lol:

Link to comment
  • Pred 6 meseci ...
  • 3 tednov kasneje...
  • Pred 5 meseci ...
  • vrhovni

Midva z dečvo se trenutno prebijava skozi legendary kampanjo v lokalnem co-opu .. čist fenomenalna zadeva in n-krat bolj zabavno, kot solo sesuvanje, čeprov se pa malo pozna na grafiki (precej večji pop-up) in framerateu. Pa v dvoje na legendary se mi zdi v bistvu kar precej lažje kot solo na heroic? Pa v dvoje špila drugi Arbiterja, kako rešijo pa to v štiri? :)

Link to comment

No želim ti obilo zabave ;)

Mi smo se kar precej zabavali z Alexs1 in kekkenom ( pa ne vem še kdo je bil :headscratch: )

Naj bolj smešno je bilo ko smo se prvič prebili do 3/4 igre nas je fuknilo v loby :crybaby: no drugič pa nam je uspelo po kaki 1 uri igranja :D

Skratka epsko ko končaš s 4 ghosti in si odahneš da ti ne bo treba več preigrat :car:

Xbox

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.