dej82 Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Živjo! Kot prvo se opravičujem za novo temo ampak mi drugega NEpreostane saj odgovora NEdobim... (sem postal v Xbox360 smthng...žnj) gre se za plačilo oziroma nakup M.Point's prek LIVE-a Zavrne mi VISO + EUROCARD/MASTERCARD medtem pa mi mesečno vlačijo dol za Account... katerega pa imam AUSTRIjskega nazadnje delal pred 5-6 mesci in takrat je bilo vse OK !? Ima kdo neke podobne probleme... oziroma ve kaj je narobe bi prosil za pomoč.. Ps: pa prosim ni mi do norčij,*zaj*, Stupid odgovorov,.... HVALA in LP Quote Link to comment
Link Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Zahvala gre Microsoftu, ki je omejil oz. onemogočil plačevanje s slovensko kreditno kartico. Kot bi se otepali denarja. Debili pač. LOL. Quote Link to comment
dej82 Posted November 7, 2007 Author Share Posted November 7, 2007 in kako se kupujejo potem točke ?! oz. KAKO kupujete vsi ostali ? HVALA in LP Quote Link to comment
makz85 Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 ponavad so jih mel v millerju Quote Link to comment
SolidG Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Kupiš jih na predplačniških karticah. http://shop.gameplay.co.uk/webstore/pro ... 100_points Quote Link to comment
Metalord666 Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Jaz sem jih kupil z mastercardom od NKBM brez problema.Imam pa UK account.Kupil sem jih pred enim tednom . Quote Link to comment
DoubleL Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 v muellerju, ali pa mantis http://www.mantisplus.com/catalog/item.phtml?itemlD=1640974 te ti mism da na dom celo poslejo (men so poslal coh) majo pa tut trgovine povsod. js vem za tisto v bezigradu Quote Link to comment
alexs Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Greš v Müller in če jih ni na zalogi ti naročijo in jih dobiš nekje v roku 4. dni, stanejo pa 25 evrov. Če jih slučajno ne najde v računalniku naj poišče prodajalec pod EAN kodo 366469-8. Quote Link to comment
dej82 Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 najlepša hvala za odgovore in pomoč ! LP Quote Link to comment
TNTSaiNT Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 cist tko za konc mogoce si kupval MS points USA pa ti za njih ne prime nase kartice pa se razlicen je paket tock (mislim da je za nas 2100 paket tock, medtem ko pa za USA je 1600 po bonu, mislim da USA ma se 4100 al neki tazga) tud paz kje mas registriran live account da nebi blo da ti ne prime kodo ajd kasnije Quote Link to comment
dej82 Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 em... ma sj imam AUSTRIA account tako da nisem mogel kupovati... kaj drugega ali !? + sem kupoval z svojim EUROCardom 1,5 let brez težav (kartica od NLB) ... noya bom pač moral fizično kupiti! EDINO mi je čudno če so že "kao" blokirali delovanje SLOVENSKIH kartic kako mi potem lahko vsaki mesec vlečejo dol naročnino ?! za live-a ?! Quote Link to comment
aljaz Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 A se da kupovat na Livu z SKB Maestro kartico? Quote Link to comment
Zurbum Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 A se da kupovat na Livu z SKB Maestro kartico? ne... vprašanje je, če se sploh da za MasterCardom slovenske banke. Quote Retired achievement whore! Link to comment
Metalord666 Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Meni gre z Mastercardom od NKBM. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Živjo! Kot prvo se opravičujem za novo temo ampak mi drugega NEpreostane saj odgovora NEdobim... (sem postal v Xbox360 smthng...žnj) gre se za plačilo oziroma nakup M.Point's prek LIVE-a Zavrne mi VISO + EUROCARD/MASTERCARD medtem pa mi mesečno vlačijo dol za Account... katerega pa imam AUSTRIjskega nazadnje delal pred 5-6 mesci in takrat je bilo vse OK !? Ima kdo neke podobne probleme... oziroma ve kaj je narobe bi prosil za pomoč.. Ps: pa prosim ni mi do norčij,*zaj*, Stupid odgovorov,.... HVALA in LP Zakaj dajete informacije od svojih plačilnih kartic!!!??? MS pike in MS Live naročnine se lahko kupi v vseh večjih trgovinah (BigBang, Harvey Norman, Comshop, Aliansa,...etc) Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 https://www.gamepointsnow.com/ Quote Link to comment
X360Gamer Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 >https://www.gamepointsnow.com/ a je ze kdo kupoval prek tega? Quote Link to comment
ksiMacro Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Pomoje da Apollo! Kul je imo... Quote Link to comment
X360Gamer Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Jz bi tu na gamepointsnow uzeu sam upam da ni to kak nateg za kes :bleh: Quote Link to comment
X360Gamer Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 a ti si placal z paypalom al kr direkt z kartico, pa v kolkem casu dobis po mailu? pa se neki a to tut dela na irskem accauntu? Quote Link to comment
-SkA- Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Pa saj vse na strani piše, velik Google checkout banner. http://hapaxlegomena.tuditi.delo.si/200 ... e-prispel/ Quote Link to comment
jusko Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Zdravo vsem. Bom kar tu vprašal. Rad bi si downloadal map pack (800 m$ points) za call of duty: wow, vendar mi javlja, da vsebina ni na voljo v moji regiji. Vem, da omenjeni map pack ni na voljo v Nemčiji in Japonski. Ne vem kaj je krivo? Ali so krive točke - 2100 kupljene v comtronu, druge 2100 pri mimovrste, pri obojih piše vse v nemščini? Ali je kriva letna naročnina na live, predplačniška kupljena v Avstriji? Za live account sem si zbral en naslov v Vel. Britaniji. Sam xbox je kupljen v Sloveniji v Muellerju. Prosim za kakšen predlog, ali je imel kdo enak problem. Leon. Quote Link to comment
H5n1 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Prašanje je, kdo nima teha problema. Peta točka: viewtopic.php?f=3&t=4740 Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Recommended Posts