Jump to content

Šofer za grafično


klen

Recommended Posts

@ke_kit: bolj natančno? pač, geforce go7600 256MB. in da, dobil sem cd z gonilniki, ampak želim novejše (ker je to zahteva za graw2)

@mumbo: na nvidia-ini strani sem že gledal, sicer na download sekciji (http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk), in tam ni možnosti za geforce go7600, samo za 7800gtx, 7900gtx in 7900gs, ko pa grem na option 2, me pa pospremijo na stran od compala (izdelovalca)...tam pa nisem našel nič koristnega... :mirror:

lp, klen

Link to comment

Pri laptopih je tako, da proizvajalci sami nudijo updejte gonilnikov za komponente.

Če proizvajalec ne nudi updejta, uradnega updejta tudi ni.

Lahko probaš drugo finto. Poberi si najnovejše driverje z Nvidiine strani (lahko tudi kak drug model, ne nujno tvojega) ter updejtaj "ročno".

Pojdi na device manager. Poišči display adapter ter updejtaj driverje. Ko te vpraša ali želiš, da ti sam poišče enostavno daj, da želiš sam poiskat. Nato pa, da veš kaj rabiš in izbereš Display Adapters. Ko te vpraša za driverje daš "have disc" in vnesi folder kamor se ti odpakira file, ki si ga poprej dobil na nvidiini stani.

Najbrž ti bo na voljo dalo nekaj različnih modelov. Probaj uporabit takega, ki se najbolj približa tvoji grafični (ali pa kar tvojo, če je na seznamu). Težilo ti bo, da to ni uradno ampak daj samo "continue aniway" ter dokončaj inštalacijo.

Če ti kaj ne bo delalo prav enostavno daj ponovno stare driverje gor. Vsekakor se ti splača probat...

lp,

k_k

Link to comment

Imam Geforce 2 MX/MX 400. Danes sem naložil najnovejše driverje. In glej ga zlomka. Računalnik mi ni hotel zaženiti nobene igre. V trenutku sem naložil nazaj stare driverje. Slučajno veste v čem je bil problem?

Aja, ko sem imel najnovejše driverje, mi tudi ni hotelo odpreti NVIDIA deskop panel in ves čas mi je resolucijo zaslona metalo na 800x600 (normalno imam 1280x960).

Link to comment
Imam Geforce 2 MX/MX 400. Danes sem naložil najnovejše driverje. In glej ga zlomka. Računalnik mi ni hotel zagnati nobene igre. V trenutku sem naložil nazaj stare driverje. Slučajno veste v čem je bil problem?

Aja, ko sem imel najnovejše driverje, mi tudi ni hotelo odpreti NVIDIA deskop panel in ves čas mi je resolucijo zaslona metalo na 800x600 (normalno imam 1280x960).

Anybody? :bleh:
Link to comment

Definiraj "najnovejše". Za tvojo grafično kartico se je razvoj gonilnikov ustavil lansko leto. Tole so zadnji izdani gonilniki za omenjeno grafično kartico:

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.html

Si prepričan, da si te naložil in da nisi po pomoti poizkušal nalagati Forceware 163.75 ali kaj podobnega?

Drugače pa bi na slepo rekel, da očitno niso bili pravi gonilniki, glede na to da ni bilo nvidia kontrolne plošče in da so ti Windows XP omejili prikaz na 800x600.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.