N7 Ozi Posted November 8, 2007 N7 Share Posted November 8, 2007 z danasnjim dnem se poslavljam od svojega custom-super-tr00per-server-gejming kište. malo mi je sicer hudo. v tej beštiji je veliko ljubezni. časa. predvsem pa denarja... in ker sem že moder ... in ker vidim prihodnost špilanja v konzolah... :crossfingers: sem se odločil, da triljon gordijzkih vozlov kablov, ki poganjajo kalorifer, zamenjam za spodoben apple. odločil sem se za nakup macbooka pro. hvala ti o'kista moja. slava ti! :thumbup: Quote Link to comment
MaDrung Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Žalujem s tabo in se pravtako veselim nove jabuke :china: Quote Link to comment
mumbo Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 kirga pa? konfiguracija pa to.. povej pol izkušnje, ko ga dobiš. sem bil zadnjič v apple trgovini v LJ pa so mi se zelo dopali.. bi mogoče tudi sam kaj takega v prihodnosti kupil.. Quote Link to comment
lukidd Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 jz planiram iMaca za junuj... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
N7 Ozi Posted November 9, 2007 Author N7 Share Posted November 9, 2007 kirga pa? konfiguracija pa to.. povej pol izkušnje, ko ga dobiš. sem bil zadnjič v apple trgovini v LJ pa so mi se zelo dopali.. bi mogoče tudi sam kaj takega v prihodnosti kupil.. jes dubu sem ga. ves je lep in tanek. in se zapakiran. mi ga je greh kar v sluzbi dopret. tak deviski deluje... sicer pa sem vzel build to order 17''. custum je pa zaslon. vzel sem max locljivost. to je to. Quote Link to comment
Recommended Posts