GBwallace Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 ker gagon vam je bolj zrastel k srcu: -TWW -OOT -ALLTP -TOZ meni osebno mi je bil najbolj povšeči iz TWW kajti imel je neko zgodbo in si vidu da je ima tudi srce oz ga je imel najbolj se mi je pa zameru ganon/ganondorf iz orcaine, saj mi je deloval kot absolutna baraba Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
samus987 Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 meni je bil iz TWW najbolj Quote Link to comment
č.u.k. Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Samo a ne bi bilo zakon, če bi lahko enkrat špilali kot Ganondorf? :evil: Ne da bi bila to naslednja Zelda, temveč nekakšen odvrtek, kot je bil recimo Luigi's Mansion. Seveda pa Ganon ne bi bil popoln negativec, moralen pridih bi bil še vedno prisoten. Kaj pravte? Slaba ideja? Quote Link to comment
minos55 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 nebi rekel da je slaba zamisel pomislimo kakšen hit je bil wario za gameboy ko je dobil lastno igro^^ Quote Link to comment
Alpha Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 ohoho meni ja ganondorf bil definitivno boljši pri ocarini of time lp Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
wetro Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 men je tud tww ganon bolj prirasel k srcu kot ostali trije napisani genoni Quote Link to comment
Recommended Posts