enej Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Lep pozdrav vsem. Upam da vam ne tezim, vendar bi vas vprasal ce mogoce kdo ve ce je kaksna fore kako odstraniti gamecube controler z wiija. Probal sem vendar preprosto se noce *odhakljat*. Quote Link to comment
Cloud Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Em...kak se ti je pa to lahko zgodilo??? V glavnem poskusi ga odstranit tako, da ga odstranis v navpicni smeri (navzgor), vsaj tako ga jaz vedno. Quote Link to comment
admins Anduril Posted November 10, 2007 admins Share Posted November 10, 2007 Ja, se je tudi meni že to dogajalo, da se GCjev vtič abnormalno močno zasidra v Wiija, nimam pojma zakaj. Rešitev je bila edino to, da sem ga dovolj močno in vztrajno vlekel ven, kolikor se je dalo previdno. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Ja, se je tudi meni že to dogajalo, da se GCjev vtič abnormalno močno zasidra v Wiija, nimam pojma zakaj. Rešitev je bila edino to, da sem ga dovolj močno in vztrajno vlekel ven, kolikor se je dalo previdno. Sej če bi pa preveč močno ven vlekel, bi pa matično ploščo ven utrgal . Malo heca mora bit . Quote Link to comment
enej Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 OK, sem pogruntal. Najlazje sem ga odstranil tako da sem ga prijel cisto pri kontaktu in povlekel ven. Hvala vsem da ste si vzeli cas pa delili svoje mnenje. Quote Link to comment
AndY1 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Tudi jaz sem imel ta problem. Dejansko sem moral ven potegniti na zelo trdo in sem se bal, da bom kaj poškodoval. Quote Link to comment
Recommended Posts