Greymon Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 A že kdo igral CoD4 na DS-u........napište mnenja o igrci.... Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
SlashSpeed Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Enkrat sem jo dokončal in moram reči, da me je tako razočarala, da sploh nwm če jo bom šel še kdaj preigrat. Quote Link to comment
Greymon Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 sam če gledaš za ds sploh ni tk slabo.....sej bodo pršle ven izbolšane verzije DS-ov pa bo problem rešen... Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
SlashSpeed Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 sam če gledaš za ds sploh ni tk slabo.....sej bodo pršle ven izbolšane verzije DS-ov pa bo problem rešen... Verjemi, da ne bodo . DS bo ostal tak kot je. Meni je všeč in verjetno tudi vsem ostalim, ki so ga kupili :thumbup: . Quote Link to comment
Recommended Posts