MaTiCeK Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Vem, da tema ne spada najbolj na konzolasticni forum, a sem se vseeno odlocil, da z vami delim svoj umotvor. Na svojem blogu sem namrec zacel s primerjavo 3 modelov aktualne iPod druzine. Upam, da mi bo uspelo v njej predstaviti iPode iz drugega vidika in bolj podrobno, kot to uspe s klasicnimi testi. V kolikor vas karkoli o njih zanima, vas prosim, da mi na blogu oddate komentar in potrudil se bom, da na vasa vprasanja odgovorim. iPodoRaMa #1 iPodoRama #2 Quote Digitalni šepet Link to comment
anc165 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Lepa I družinica.Jaz bi moral cel let šparat za use.... Sam bom prednost dal novmu PCju Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 Niso vsi moji Nano si lasti punca s katero skupaj ziviva, tako, da ga sicer imam na razpolago nisem ga pa rabil financirat. Quote Digitalni šepet Link to comment
aljaz Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Maticek zelo dobro si tole naredu. V prihodnosti si bom morda kupil IPod-a in tebe sprasujem katerega se bolj splaca uzet 16GB tuch ali 160GBclasics, saj imas obadva. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 Odvisno kaj hoces. Na Touchu se razvija ogromna hackerska scena in bo slej ali prej prerasel v dlancnik. Classic je pak najboljsi iPod za muziko in videje, ce imas obojnega dosti in doma dostojn hifi + tv sistem. Drugace pa dajte komentirat tudi kaj na blogu, tako samevajo ubogi clanki. Quote Digitalni šepet Link to comment
samus987 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 160 giga je toooook preveč placa =p jaz imam 80 pa je že to čez in čez zadosti. muzike imam 40 giga, par giga videev, kar je frej mam pa za razno razne podatke prenašat Quote Link to comment
anc165 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Niso vsi moji Nano si lasti punca s katero skupaj ziviva, tako, da ga sicer imam na razpolago nisem ga pa rabil financirat. Sej ni blo misleno tko... Sploh pa ce si si jih kupil si moral za ta denar tut nekaj narediti Ko bom mel sluzbo bo moja bajta polna elektronike Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 Sej kul. Mah po pravici povedano sem tudi jaz zelel takrat kupiti 80gb pa ga niso imeli. In sem vzel 160. 160 je predvsem kulj za arhiv raznih serij. Quote Digitalni šepet Link to comment
samus987 Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 imo je prednost predvsem da je cenovno ugodnejši ker je razlika samo 100€ če se ne motim ^^ Quote Link to comment
MaHe Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 ooo, pohvalno. Moja teta koleba med temi tremi modeli, najbrž ji bo še kako pomagal. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
fuzi007 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 jaz imam še starega 80gb in 30gb in sem zelo zadovoljen Quote ODKLEPAM PSP [na terenu] (sem iz Ljubljane) 070/313-386 Link to comment
Recommended Posts