AndY1 Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 44€ s pakiranjem in dostavo Dobil sem ga v dveh dneh Velik je kot GBA cartridge, tako da nič ne gleda ven. Not pa paše mini SD kartica. Stvar sem kupil pri SuperCardStore.com. Moonshell izgleda lepo, izdelava je čvrsta, kartico se da not od spredaj, tako da ni potrbno ven jemati celega SuperCarda. Gor je firmware 1.60, tako da se ga hitro nadgradi na 1.61 (zadnji.) Quote Link to comment
Davodax Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Kolikšen pa imaš gor prostor? Je vsaj 256MB?? Quote Link to comment
SolidG Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Odvisno od mini sd kartice, ane. Quote Link to comment
MaHe Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Si ga lastim tudi sam, edino, kar me moti so nekoliko špartanski menuji :bleh: in polomljena angleščina v njih. Bo že Sem pa vesel, da lahko končno emuliram GBC in igram stare Zelde (serija Oracle po mojem mnenju poseka vse novejše 3D naslove ) Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Davodax Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Odvisno od mini sd kartice, ane. mislim toto ki si jo je on kupil Quote Link to comment
AndY1 Posted May 6, 2006 Author Share Posted May 6, 2006 Moja mini SD kartica je od SanDiska, ker zraven tudi dobiš mini SD -> SD adapterček. Velikosti pa je 1GB, cena 11kSIT. Quote Link to comment
Davodax Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 mater si najšo stran kjer majo poceni Quote Link to comment
Davodax Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 z dnarom. ha,ha. Mislim kakšen način plačila. Preko Vise, Mastercarda,... ali je možen tudi plačilo po prevzemu??? Quote Link to comment
Davodax Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Samo če nikjer ne piše velikost na tej strani. Kaj imajo samo 1GB kartice Quote Link to comment
elrado Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Samo če nikjer ne piše velikost na tej strani. Kaj imajo samo 1GB kartice To kaj je on kupil je le adapter za sd kartico . Lej supercard je adapter v katerega daš mini sd kartico z igrami. Oboje pa vtakneš v NDS. Se pravi Supercard (12k) + Mini SD kartica (8k). Upam da sedaj razumeš. Quote Link to comment
Davodax Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Samo če nikjer ne piše velikost na tej strani. Kaj imajo samo 1GB kartice To kaj je on kupil je le adapter za sd kartico . Lej supercard je adapter v katerega daš mini sd kartico z igrami. Oboje pa vtakneš v NDS. Se pravi Supercard (12k) + Mini SD kartica (8k). Upam da sedaj razumeš. Hvala elrado za pojasnilo . Uf, to pa je kar orenk drago. Quote Link to comment
Link Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Dve originalni igri si lahko kupiš za ta denar. Dve. Sedaj pa pretehtaj Quote Link to comment
Davodax Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Bi mi lahko kdo lepo prosim podrobno razložil kako deluje super card mini sd card Quote Link to comment
MaHe Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Bi mi lahko kdo lepo prosim podrobno razložil kako deluje super card mini sd card Err, vstaviš Max Media Launcher na eno stran DSja, SuperCard v drugo, vstaviš SD in zaženeš? Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Davodax Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Bi mi lahko kdo lepo prosim podrobno razložil kako deluje super card mini sd card Err, vstaviš Max Media Launcher na eno stran DSja, SuperCard v drugo, vstaviš SD in zaženeš? A potemtakem moraš kupiti Max Media Launcher, SuperCard in SD Card Ali se dobi SD Card v paketu z SuperCArd-om P:S: Vem da sem že tečen z vsemi temi vprašanji, ampak si nameravam kupit DS Lite in me zanima točno kako to poteka ( ter kakšne so cene) Quote Link to comment
Link Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Poglej.... Vse kar rabiš je: 1. Adapter (M3, SuperCard, GBAmp,...) in pomnilniško kartico (odvisno katero verzijo adapterja imaš - SD, SD Mini, CF) 2. Adapter, ki odstrani zaščito v DS-u (Passkey, PassCard, Max Media Launcher,...) 3. Možno je tudi flashati konzolo, da potem ne rabiš več adapterja (točka 2, zgoraj), ampak za flash nujno rabiš enega od adapterjev, po flashu pa ne več. To je vsa umetnost. Quote Link to comment
Davodax Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Poglej.... Vse kar rabiš je: 1. Adapter (M3, SuperCard, GBAmp,...) in pomnilniško kartico (odvisno katero verzijo adapterja imaš - SD, SD Mini, CF) 2. Adapter, ki odstrani zaščito v DS-u (Passkey, PassCard, Max Media Launcher,...) 3. Možno je tudi flashati konzolo, da potem ne rabiš več adapterja (točka 2, zgoraj), ampak za flash nujno rabiš enega od adapterjev, po flashu pa ne več. To je vsa umetnost. Kolikšne pa so kaj končne cene?? In če bi mi lahko priporočil kakšno stran kjer imajo vse to P.S.: Hvala MaHe in Bruce za informiranje Če še ima kdorkoli karkoli za dodat naj kar. Vsaka informacija mi pride še kako prav Quote Link to comment
r0ach Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 ampak za flash nujno rabiš enega od adapterjev, po flashu pa ne več. ne nujno, ce imas nintendo wifi usb adapter gre tudi s tistim Quote Link to comment
Link Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 E, pozabil na to možnost. Tudi to je ena opcija, ampak ne velja za vse DS-je. Quote Link to comment
Davodax Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 A bi mi lahko kdo povedal samo še kakšne so cene in kje lahko najdem vse to Quote Link to comment
Link Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Za take stvari se uporabi Google. Nekaj pa lahko narediš tudi sam, a ne? Quote Link to comment
Davodax Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 a bi mi lahko priporočili katero stran za nakup PassKeya, SuperCard,... Quote Link to comment
Recommended Posts