Bubanstix Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Imam problem, ps2 mi ne zalaufa cd/dvd-ja. Cd/dvd se sploh ne vrti. Sumim da je šel laser Laserja nism velik uporabljal, ker sem prek ps1 špila poganjal hdloader. Ali je mozno poganjati hdloader brez ps1 špila, da bi hdloader posnel na čip ali nekaj podobnega? Hvala za odgovore Quote Link to comment
PaNdEcK Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Če si imel vgrajen čip je čist možno, da je laser šel. Katero verzijo pa imaš (playstationa)? Quote Link to comment
Bubanstix Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 Jap, vgrajen imam čip, verzija ps2 je scph-50004 Quote Link to comment
PaNdEcK Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Torej ti je skoraj 100% šel laser. Povprašaj malo policaja, če še ima kakega. Glede HDloader-ja ti pa ne znam pomagat.... Quote Link to comment
policaj Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 indijanc sej že veš moj odgovor, pa še za druge laserje za ps2 bajso se da dobiti, pozor so pa bre garancije in se je že 3 ali 4 im nardilo,da je enako laser šel že po parih mesecih 2,3,4 žal če bo kdo sedaj povem da dela na svoj riziko,jaz lahko dam le 15 dni garancije! Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Recommended Posts