DrMiha Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Na http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=4277 so slike iz najnovejšega projekta Starbreezovcev. IMO ne izgleda nič kaj posebnega, res pa je da so slike že kar stare. Quote Link to comment
RIDDICK Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Huh meni zgleda bol bedno kot pa nič posebnega , ne res. To mi je edina x360 (ja ja sej vem da je multiplatform) igra pri kateri mi gre na BRUHANJE. Res zgleda ogabno. Še viva pinata zgleda boljše...... Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 2, 2006 admins Share Posted May 2, 2006 Ogabno? Da fak? Kar se mene tiče, izgleda prov lepo, je pa pomoje treba špil videti v gibanju, kjer se bo verjetno šele orenk videlo lightning engine - in glede na slike in Starbreezovcev prejšnji špil, se nam obeta nekaj ekstremno naprednega. Quote Link to comment
RIDDICK Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 No možno da bo v gibanju špil lep in vse kar mora met da je dober, samo za zdaj mi bo pa zgledal ogaben, ok ? Quote Link to comment
afi666 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 predzadn screen je cist hood! sm vidu trailer ze kr neki cajta nazaj in je zgledal kr kul. kukr vem, je to en strip to video game adaptacija(ne poznam teh sripov) in ne vem cist tocn kak naj bi bil gameplay. zgleda pa hudo. Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
Recommended Posts