D.Tidus Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Odigrala se je ena najbolj veličastnih tekem Hrvaške nogometne reprezentance. Zagazili so (smo ) angleže z 2:3 in s tem poslali angleže v svoje tople domove na TV gledat EP. Vse v vsemu hrvatje smo jih tako nadigrali in čeprav je HRV vodila 0:2 in so angleži se vrnili na 2:2 , niso angleži zaslužili zmage. Hrvaška je kljub izenačenju Anglije še vedno napadala in poslala ruse na EP 2008 v Avstrijo in Švico ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
ke_kit Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Že dolgo nisem tako užival v nogometni predstavi. Vsaka čast južnim bratom. Naslednje leto bom navijal za rdečebele. Majkemi! Quote lp, k_k Link to comment
D.Tidus Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 Tebi svaka čast Ke kit na iskrenem odgovoru ki ni povprečen zafrustriran slovenski odgovor Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
H5n1 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Mislis j... Hrvate? Jaz pa pravim J.E.B.I. se (ne kaj prevec) plemeniti Zmagec! HRVASKA :thumbup: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
2kwik4ya Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Pred 90000 gledalci smo jih zgazili Kira sramota za Anglijo Quote Link to comment
admins Anduril Posted November 22, 2007 admins Share Posted November 22, 2007 Tebi svaka čast Ke kit na iskrenem odgovoru ki ni povprečen zafrustriran slovenski odgovor Eh, proti Hrvatom imajo ponavadi kaj isti papki, ki se slinijo ob Jelinčiču, in pa politiki. Če bi te dve grupi izbrisali, bi se Slovenija in Hrvaška čisto fajn razumeli. Quote Link to comment
TheMan Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 ne se je... kdaj je bla ta tekma? kdaj bo ponovitev? drugače pa tudi jaz nazaj navijam za Hrvate odkar jih je Bilič prevzel. Quote Link to comment
Icmajster Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Torej sem edini (zaenkrat) kateremu rezultat ne ustreza . Tekme nisem gledal, ker nisem vedel kdo jo prenaša :doh: , bi si pa z veseljem pogledal ponovitev. Če kdo ve kdaj in kje naj napiše. Drugače pa HRVAŠKA ČESTITKE :thumbup: Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 Angleški mediji so raztrgali angleško nogometno reprezentanco. Mislim da je napaka Angležev bila ta da ko so imeli 0:0 da so bunkerirali. Pa jih je Kranjčar kaznoval z 0:1. Ko jim je ratalo vrniti se na 2:2 so se zopet zaprli in igrali defenzivno , ter nato jih je kaznoval Petrič s 2:3. Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
.*LuKa*. Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Moram rečt da niso slabo igral ampak angleži so se pa tut ornk poslabšal sami manekeni pa kr eni Lepa igra, čestitke HR! Quote Link to comment
Cloud Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Torej sem edini (zaenkrat) kateremu rezultat ne ustreza . Sma ze dva, saj sem sam pristaš Anglezev. V glavnem...sramota! Quote Link to comment
TheMan Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 zdaj sem si pogledal gole. golman je tud malo levi. Quote Link to comment
anc165 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Pristaš angležov :thumbup: Quote Link to comment
ke_kit Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Anglija si enostavno ni zaslužila nastopati na EP. Ne samo zaradi včerajšnje tekme. Easy as that... Quote lp, k_k Link to comment
Bianca Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Bravo Hrvaška in bravo vsi mi, ki se na tem forumu kulturno obnašamo, in nam ni mar politika. Vse čestitke Hrvaški! :thumbup: Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
D.Tidus Posted November 23, 2007 Author Share Posted November 23, 2007 Angleže je poleg EP-a poraz koštal še tega da niso nosilec skupin v kvalifikacijah za SP 2010 ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Recommended Posts