bonty Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 To mi napiše ko zaženem igro!! POMOČ prosimm Quote PSP Portal za vse ljubitelje!! Vroči TUTORIALI!! http://www.pspslo.tk VABLJENI VSI!! Link to comment
lukidd Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 google idiot, can't you use it? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
koper1973 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 google idiot, can't you use it? ....sam zate so vsi idijoti...ti si res car... :disbelief: Quote Link to comment
lukidd Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 FIRST, READ MANUAL. THAN USE GOOGLE. AT THE END, ASK HERE. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Sasuke Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 http://justfuckinggoogleit.com/ Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
raveer Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 FIRST, READ MANUAL. THAN USE GOOGLE.AT THE END, ASK HERE. Ahem, then use google. then -> potem, kasneje, v tem casu,... than -> kot When comparing one thing with another you may find that one is more appealing “than” another. “Than” is the word you want when doing comparisons. But if you are talking about time, choose “then“: “First you separate the eggs; then you beat the whites.” Zdaj pa reci: Raveer is smarter than I, not “then I." Quote (: Link to comment
admins Anduril Posted November 23, 2007 admins Share Posted November 23, 2007 Ja, pa IN the end, ne AT, če smo že pri tem. Pa da naredimo en povzetek/zaključek tega topica: če nimaš v njem kaj pametnega povedati, torej npr. odgovoriti na zastavljeno vprašanje, potem ne odgovarjaj. Ja, Google obstaja in je uporabna stvar, in - kdo bi si mislil! - če mu tukaj ne bo nihče nič odgovoril, ga bo šel verjetno sam od sebe v ta namen uporabljati. Tisti, ki pametujete folku z guglom (*kreh*lukkid*kreh*), niste nič boljši od teh, ki se jim ga ne da uporabljati. V vednost za naslednjič. Quote Link to comment
lukidd Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 eh, zgodnja ura. malo tolerance, ne pa spet z ksi: Kritični slavisti interneta Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
bonty Posted November 23, 2007 Author Share Posted November 23, 2007 Hvala za odgovor :doh: Sory k ne znam dost anglešk da bi se znajdu z googla pa iz unih forumov! Zapraulate cajt(7 odgovorov) da nej google uporabm al pa bi mi sam en napisou pa je stvar rešena!! :doh: Quote PSP Portal za vse ljubitelje!! Vroči TUTORIALI!! http://www.pspslo.tk VABLJENI VSI!! Link to comment
lukidd Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 drugič raje povej kakšno igro hočeš zagnati?warez, homebrew... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
bonty Posted November 23, 2007 Author Share Posted November 23, 2007 Igra Tony Hawks Project 8 Quote PSP Portal za vse ljubitelje!! Vroči TUTORIALI!! http://www.pspslo.tk VABLJENI VSI!! Link to comment
NoWii Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Pa FW bi nam koristil Quote Link to comment
ke_kit Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Če ni original, avtomatično nima kaj spraševat. Enako nimate ostali kaj odgovarjat. Quote lp, k_k Link to comment
lukidd Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 ke_kit, saj zato ga pa čakamo Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
LaMike Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Idi v recovery meni pa nastavi na 3.xx kernel ( odvisno katerega uporabljaš). Quote Link to comment
mumbo Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Če maš orginal umd ti tega ne more napisat. Tak da ni problema sploh. Quote Link to comment
NoWii Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Aja? Meni ze veckrat ni zagnal Tekken 5, ki ga mam originalnega :bleh: Ce mas costum FW in se zajebavas z nastavitvami (da bi kako drugo stvaar spravil v pogon), se ti tudi to loh zgodi.... Quote Link to comment
Guest furhec_psp Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Če maš orginal umd ti tega ne more napisat. Tak da ni problema sploh. Mumbo to ni povsem res. Jaz sem mel verzijo 3.52 M33-3 pa mi veliko iger ni delalo zaradi iste napake. pa sem updejtal na 3.71 m33-3 pa dela vse ko urca. Quote Link to comment
LaMike Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Mumbo...bravo :doh: Drugače pa je težava v tem: Ko si v xmb ( glavnem) psp meniju pritisneš ali select ali home ( na m33 na oe moraš v recovery meni, možno da pri starih m33 tudi). V tem meniju nastaviš ( nevem na pamet) iso game mount mode(image) disabled. Pa mora delat. Quote Link to comment
Recommended Posts