iLichu Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Nameravam si kupiti xbox360 Premium in me zanima če je že prišla ven nova verzija xboxov k majo 65 nm čipe ??? Prosim če mi svetujete ker monitor je boljsi za igranje xboxa360, Samsung 226BW ali LG M228WA .(monitor kupujem ker nimam denarja za HDTV ...) aha pa še tole a se prodaja kaksn paket k kupiš xbox da dobiš zraven še kaksno igrico hwala za odgovore in lep pozdrav Quote Link to comment
YOSHIKAWA Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Če hočeš imet X360 v 65nm tehnologiji,si kupi osnovni paket(xbox360 ARCADE) za 280€.HDD pa dokupiš za 70€. Aja,pa še kabel VGA,dodatni 20,25€ Za monitor nebi vedel kateri je boljši Lep pozdrav. Quote Link to comment
iLichu Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 A pol če je 65 nm čip ni več pregrevanja pa tud ni tistga k ti crkne konzola zarad RING OF DEATH al nek tazga ??? Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Kupil sem Xbox 360 pred tednom pa še mal ... In mislim da nima 65 nm tehnologije , ampak samo 90 nm. Ima pa BENQ pogon in nwm kwa še ... Se zelo malo greje in sem nasploh zelo zadovoljen z njim ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Nephilim Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 in na kteri konzoli rajš igraš? maš kero multiplatformno igro za obe? bi blo dobr slišat primerjavo Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Sedaj nekako raje igram Xbox 360 definitivno saj ima boljše igre in nasploh igre ki si jih sam lastim so eno veliko umetniško delo (Bioshock npr). PS3 ima ogromno potencijala in ga zelo rad igram in ga tudi vedno bom , ker sem malce po duši kar Sony fanboy (Lastil sem si PSOne , PS2 , PSP). Zatorej mi PS3 bo vedno dišal in s slinami čakam špile kot so FFXIII , MGS 4 itd. Ampak mi je Xbox 360 tako madafaka hardcore puvaška zadevica da kar ni res. Mojstrski špili , odličen servis Live itd. so me kar priklenili pred njega. In ko grem kupit špil imam tisto kar PS3 nima. Izbiro ! Vendar ! Čeprav ima PS3 majhno izbiro , špili ki si jih lastim so mi nadnaravno dobri (Resistance , Motorstorm in Warhawk). Zatorej bi lahko PS3 moto bil : Manj ampak kvalitetno ... Sej se najde tudi kakšen apn ampak jih je dosti kvalitetnih in upam da niso to zadnje. Torej Xbox 360 je že uveljavljen in zelo kvaliteten z naborom iger in nikoli ne zgrešiš nakup če ga kupiš dokler mora PS3 še malo delati na tem ampak verjamem da bo upravičil svoje ime. Nasvet : Prvo kupi Xbox 360 in nato ko cena pade in zbereš denar in pridejo res slastni špili , nato kupi PS3 !!! Lep pozdrav in uživajte v konzoli ki jo imate , kero koli imate niste zgrešili ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Nephilim Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 a si kter špil igral na obeh? Quote Link to comment
Repminister Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 špili ki si jih lastim so mi nadnaravno dobri (Resistance , Motorstorm in Warhawk). a niso to vsi špili za PS3 (dobri) Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
gorenc Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Jest mam pri Xboxu360 skos tak obcutek, da bo ta konzola nekaj let prej sla iz prodaje kot pa PS3. Seveda bo prisla verjetno nova. Quote Link to comment
Repminister Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Jaz tudi tako razmišlam, Sony se bo pa še zmeraj PS2 držal pa probal neki nrdit z PS3 Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
shoelace Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Ej stari, jz ti priporočam, da raje vzameš PS3, kr ma ful dbest igrce pa kul je Quote xFire: spankrock Link to comment
Samotar Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Ej stari, jz ti priporočam, da raje vzameš PS3, kr ma ful dbest igrce pa kul je dbest igrce pa kul je za crknit OMFG :ihih: Quote Xbox Link to comment
PaNdEcK Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Muahahaha Tak pa se že dolgo nisem nasmejal Sorry za spam, nisem se mogel vzdržat Quote Link to comment
iLichu Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 ja jst kr nameravam kupit xbox360 ker je trenutno zelo boljsa izbira,že zaradi igric in xbox live, ps3 bi si pa kupil enkrat v prihodnosti k bojo prisle prave igrice zanj(če bojo sploh prsle hehe ) Quote Link to comment
H5n1 Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 igrice Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
D.Tidus Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Ej stari, jz ti priporočam, da raje vzameš PS3, kr ma ful dbest igrce pa kul je Tvoja mnenja so itaq neuporabna , ker itaq vemo kero konzolo preferiraš in ne znaš podati realnega mnenja !!! Pa tut če si mel PS3 ... Xbox 360 je res boljši , ne pa toliko kot ti praviš. Vas fanboye je itaq brezveze upoštevat ker ne poveste nič pametnega in pri nakupu človeku nič ne pomagate. Raje vprašajte koga ki je izkušal obe konzoli ... Hočeš da ti naštejem koga ki da realno mnenje ? Ok ni problema stari : Metalord 66 ti bo dal zelo realno mnenje in čeprav bi tudi on mogoče dal prednost X360 , bo definitivno bolj realno od vaših izjav tipa : Xbox 360 poowna PS3 tok in ga tut vedno bo , ker bo mel boljše igre. Kak veš ? ... Zato raje pomagaj človeku z pametnimi izjavami in mu z realnimi izjavami olajšaj kupnjo , tako da bo videl če je res to tisto kar on hoče ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Nephilim Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 at D.Tidus, res je kr mal težko razpoznat pravo kvaliteto ene ali druge konzole čez to fanovstvo.. ampak se jasni počas... najprej ena pol pa druga kot je nekdo svetoval Quote Link to comment
ke_kit Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Prvo kupi Xbox 360 in nato, ko cena pade, zbereš denar in pridejo res slastni špili, kupi PS3 !!! Poslušaj ta nasvet, ker je zlata vreden... Trenutno res nimaš kaj razmišljat. 360 all the way. Če bo kasneje vse šlo tako kakor mora, pa bo tudi PS3 do konca opravičil nakup... :thumbup: Quote lp, k_k Link to comment
iLichu Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 hwala za odgovore fantje Quote Link to comment
OldSkul Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Tkrat ko bo ps3 opravičil nakup bo zunej že nov xbox Quote Imam naslednje špile: GoW, COD3, DOA4, World Cup 2006, NBA 2k7, Fifo 2007, Saints Row, Viva pinata, Table tennis, CrackDown ter PDZ Imam pa XBOX 360! Link to comment
Xsiluro360 Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Glede novega Xbox-a se šušlja letnica 2010-2011. Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Upam da ne ... upam da tam enkrat 2013 ... Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
iLichu Posted November 27, 2007 Author Share Posted November 27, 2007 fantje a mi lahko prosim poveste ker monitor je boljši za xbox360.Samsung 226BW ali LG M228WA ? Quote Link to comment
H5n1 Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 LGjevega se nisem sprobal in ga tudi ne bom ker sem cisto prevec zadovoljen s samsungom. Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Recommended Posts