Jump to content

Kupujem Xbox360

iLichu

Recommended Posts

Nameravam si kupiti xbox360 Premium in me zanima če je že prišla ven nova verzija xboxov k majo 65 nm čipe ???

Prosim če mi svetujete ker monitor je boljsi za igranje xboxa360, Samsung 226BW ali LG M228WA .(monitor kupujem ker nimam denarja za HDTV ...)

aha pa še tole :) a se prodaja kaksn paket k kupiš xbox da dobiš zraven še kaksno igrico

hwala za odgovore in lep pozdrav

markolepisig1.png
  • Replies 50
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sedaj nekako raje igram Xbox 360 definitivno saj ima boljše igre in nasploh igre ki si jih sam lastim so eno veliko umetniško delo (Bioshock npr). PS3 ima ogromno potencijala in ga zelo rad igram in ga tudi vedno bom , ker sem malce po duši kar Sony fanboy (Lastil sem si PSOne , PS2 , PSP). Zatorej mi PS3 bo vedno dišal in s slinami čakam špile kot so FFXIII , MGS 4 itd. Ampak mi je Xbox 360 tako madafaka hardcore puvaška zadevica da kar ni res. Mojstrski špili , odličen servis Live itd. so me kar priklenili pred njega. In ko grem kupit špil imam tisto kar PS3 nima. Izbiro ! Vendar ! Čeprav ima PS3 majhno izbiro , špili ki si jih lastim so mi nadnaravno dobri (Resistance , Motorstorm in Warhawk). Zatorej bi lahko PS3 moto bil : Manj ampak kvalitetno :lol: ... Sej se najde tudi kakšen apn ampak jih je dosti kvalitetnih in upam da niso to zadnje. Torej Xbox 360 je že uveljavljen in zelo kvaliteten z naborom iger in nikoli ne zgrešiš nakup če ga kupiš dokler mora PS3 še malo delati na tem ampak verjamem da bo upravičil svoje ime.

Nasvet : Prvo kupi Xbox 360 in nato ko cena pade in zbereš denar in pridejo res slastni špili , nato kupi PS3 !!!

Lep pozdrav in uživajte v konzoli ki jo imate , kero koli imate niste zgrešili ! ;)

Owner of :

Xbox 360 + PS3...

Ej stari, jz ti priporočam, da raje vzameš PS3, kr ma ful dbest igrce pa kul je

Tvoja mnenja so itaq neuporabna , ker itaq vemo kero konzolo preferiraš in ne znaš podati realnega mnenja !!! Pa tut če si mel PS3 ... Xbox 360 je res boljši , ne pa toliko kot ti praviš. Vas fanboye je itaq brezveze upoštevat ker ne poveste nič pametnega in pri nakupu človeku nič ne pomagate. Raje vprašajte koga ki je izkušal obe konzoli ... Hočeš da ti naštejem koga ki da realno mnenje ? Ok ni problema stari : Metalord 66 ti bo dal zelo realno mnenje in čeprav bi tudi on mogoče dal prednost X360 , bo definitivno bolj realno od vaših izjav tipa : Xbox 360 poowna PS3 tok in ga tut vedno bo , ker bo mel boljše igre. Kak veš ? ... Zato raje pomagaj človeku z pametnimi izjavami in mu z realnimi izjavami olajšaj kupnjo , tako da bo videl če je res to tisto kar on hoče !

Owner of :

Xbox 360 + PS3...

Prvo kupi Xbox 360 in nato, ko cena pade, zbereš denar in pridejo res slastni špili, kupi PS3 !!!

Poslušaj ta nasvet, ker je zlata vreden...

Trenutno res nimaš kaj razmišljat. 360 all the way. Če bo kasneje vse šlo tako kakor mora, pa bo tudi PS3 do konca opravičil nakup... :thumbup:

lp,

k_k