Jump to content

Uradni datumi Slovenskih izidov?


RogueX

Recommended Posts

Mogoče kdo ve kdaj pridejo določene Wii igre v Slovenijo? V vseh trgovinah, ki sem jih obiskal sem dobil odgovor v stilu: "Pojma nimam. Špile za Wii dobim kar naenkrat, brez opozorila"

Zanima me zaradi Metroid Prime 3: Corruption, ampak verjetno druge zanimajo tudi Super Mario Galaxy, Rayman Raving Rabbids 2 itd.

Link to comment
  • admins

Ja, Mueller dobi vse špile ponavadi na dan izida ali kak dan po tem - vsake toliko še celo pred uradnim izidom. :D

Big Bangi, 'uradni distributerji' Nintenda v Sloveniji, na drugi strani, dobijo robo čisto naključno. Kolikor se spomnim, še nobenega večjega naslova (Super Paper Mario, Metroid Prime 3 in v zadnjem času Super Mario Galaxy, ki ga še vedno nimajo in se jim niti približno ne sanja, kdaj ga bodo dobili) niso dobili niti v bližini uradnega evropskega datuma, kaj šele dejansko na tisti dan. :yuck:

Link to comment

Hvala za odgovor. Sam sem bil v obeh Biga Bangih (Mega in Giga) in sem videl od pametnih zadev samo Warioware Smooth Moves, Super Paper Mario pa Zeldo, drugo je blo bolj tko-tko (Spider-man 3, Transformers the Game, itd.). V Mullerju sem bil pa na Čopovi in sem bil kar malce ogorčen nad njihovim Wii oddelkom. Polica 1m x 1m, medtem ko imata PS2 in PS3 cele vrste? Aja, pa tudi ta je bila napol prazna. V Mullerju v BTCju pa nisem bil, to je res. Je tam kaj bolje? Pa za kake druge Ljubljanske štacune, ki jih še nisem omenil, bi se tudi priporočil.

Link to comment
  • admins
V Mullerju sem bil pa na Čopovi in sem bil kar malce ogorčen nad njihovim Wii oddelkom. Polica 1m x 1m, medtem ko imata PS2 in PS3 cele vrste? Aja, pa tudi ta je bila napol prazna.

Hm, zanimivo. Ja, saj regal ima Wii minimalen in deljen skupaj z DSom, samo še vedno, ko sem bil tam, so imeli enih šest "polic", na vsaki pa po vsaj šest, če ne več, bolj kot ne različnih špilov. Razstavljeno ni ravno najbolje (roko na srce, nič kaj preveč slabše kot v BBjih, kjer imajo v Kranju vso Wii robo na eni polici, široki 1m, tako da vse špile samo skozi steklo omarice lahko vidiš od strani in še to ne vseh naslovov :yuck:), so pa vsekakor aktualni pri izidih in vse prodajajo po evropskih cenah. Kar je precej več, kot bi lahko rekel za velecenjene BBje. :tard:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.