Jump to content

Gears of War


RIDDICK

Recommended Posts

No obeta se nam spektakularna igra GoW za xbox 360. Igra bi naj izšla malo prej kot pride na police PlayStation 3, saj M$ s tem hoče zmanjšati prodajo PS3 in N Wii oz biti jima večja konkurenca. Sicer ima M$ tudi druge plane (če najdem link ga takoj objavim), nekaj teh planov sem si zapolnil. Xbox 360 cene mislijo po celem scetu zmanjšat za 20-30 čukov, Xbox live bo praktično zastonj, no to in še več je prišlo z strani M$-ja tako da novica 99,9% drži. No dosti o tem gremo k GoW. Igra je tretjeosebna-akcijska-"razčefukalica", saj je v njej možno raztrščiti avtomobile, šipe, betonske stebre, sovražnike :lol: . Igro kleplejo skup M$ game studius in Epic Games, točni izid se še ne ve, računajte pa pred 11novembrom.

Na netu se tudi na veliko pojavljajo moviji iz igre, gameplay filmčki, prkolice...

En 12 minutni video (gameplay video) je tukaj---> http://video.google.com/videoplay?docid ... ar&pl=true

Žal v njem ne boste videli izjemne grafične plati, saj je posneto to zgolj z kamero... Se splača počakat in gledat. Več videjov pa boste našli zagotovo na www.gamespot.com in www.teamxbox.com

:sweat:

followmeontwitter.png
Link to comment
  • Replies 433
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Igra bo podpirala: Offline players 1-2, System Link, HDTV: 720p, 16:9 Widescreen, Custom Soundtract, in igra je Xbox 350 Exclusive kar pomeni po starem "only on xbox 360". Online playa NE BO. Zaenkrat te informacije držijo se pa mogoče s časom kaj spremenijo.

Offline players 1-2, to bi omojem blo kaki cooperative način, sicer kaj drugega bi lahko blo ?

Pa je kdo pogledal tisti gameplay video kaj sem jaz dal LINK ? tisto ti ej 14minut slave in 14 minut slinjenja.

This game looks so so......em.... so CRAZY. :plan::love:

followmeontwitter.png
Link to comment

ta video.google gameplay posnetek me je pusti lmal hladnga. Zej nevem, lahko da je to že star video in tud špil še ni bil končn (kar itak ni) ampak vsekakor morajo izpilit animacije ki iz reloadanja kr skače v strelanje in iz wallstickinga direkt v streljanje - uff grozn zgleda. Poleg tega bi lahko malo upočasnil tempo in nardil igralca mal bolj ranljivega. Vse preveč spominja na GRAW, kar niti ni tko narobe ampak jz sem upal na več taktike in tistga filmskega vzdušja ki je v MGS seriji

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment
  • 2 weeks later...

No online vendarle bo. Obeta se nam kooperativna kampanja, tako kot v haloju skozi vse levele in nič posebej narejenih levelov za kooperativni play. In pa tudi ostali način deatmatch, team deatmach, ...

Nedvomno ta špil res obeta, grafično je tak najlepša igra za konzole, tudi AI kar navdušuje upam samo, da ga ne zajebejo. Se že veselim kooperativnega špila preko livea, kot predjed na halo3. :beer:

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Še malo pa pride ta špil med nas 17 november, mislim, da bo to prva igra vredna 360. Predvsem me zanima, kaki bo multiplayer, ker po besedah tistih, ki so ga igrali, je štala. Dobro, da je maksimalno 8 playeryev in ga niso srali tam z 32 ljudmi. Če bo dobra online koda, kva pa vem mogoče bo to halo 2.5 prek neta. No lahko pa tudi celo igro zajebejo, single player že vem, da bo prekratek. :)

2006-09-02_gearsofwar11.jpg

:beer:

WOW1.jpg

Multiplayer :)

Link to comment
  • 2 months later...

Be strong! You'll have to be stronger when both of the upcoming consoles arrive.....along with the M$ enslaving machines!

In ne pozabit na mutirane pinky-bele hrcke ki se derejo: "Billy!!!"

BTT: Sam je hud eye-candy tale GoW! KAj zdej a ma multiplayer al ne? Jast vsakic druge podatke najdem..... :o

fs.pngMorbidMagic.png
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.