GBwallace Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 wauw, cool graphics! http://www.youtube.com/watch?v=3rA9TCud4ms&search=nintendo Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
mumbo Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 ha ha, dober oglas. sem pa takoj dobil v glavi primerjavo z današnjim časam. samo verjetno oglas ne bi bil za nintendo, ampak verjetno za konzolo od sonya: dva črna se pogovarja: did you see the new console from sony?? that's some real shit!!! it potem začneta špilat 50 cent: kill the fuckers... nato se pojavi 50 cent in eno 20 bičez, ki cvilijo: GGGGiiiunit SOoooOONYYY is da shit!! awseome.... itak v ozadju skoz nabija en beat.. Drugače pa Zelde nisem nikdar špilal. Sem pa mel Family computer, ki je bla kopija NESa.. Smo špilali neke avijonče, pa Super Mario seveda. Quote Link to comment
shtanga Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 stari, ne ni isto zelda je zakon špil, medtem ko 0.50$ smrdi močno močno. Quote I want to ride my bicycle... Link to comment
mumbo Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 ni bil moj namen primerjati zeldo in 50ja. samo to, kako je zgledal oglas tedaj in kako bi isti zgledal zdaj... Quote Link to comment
MaHe Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Drugače pa Zelde nisem nikdar špilal. Sem pa mel Family computer, ki je bla kopija NESa.. Smo špilali neke avijonče, pa Super Mario seveda.Malce mi gre v nos ( ), Famicom namreč ni bil 'kopija' NESa temveč le njega japonska verzija (ki je izšla dobro leto poprej). Spot sem sicer že videl, je pa v današnjih časih blazno ironičen, hehe. "Wooow, nice graphics!" Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Recommended Posts