Skoči na vsebino

Halo 3 screenshot tema. Pokaži kaj znaš !


kekken3

Priporočene objave

Ok, v teh težkih časih, ko je folk odjadral novim krasnim igram naproti in smo na Halu 3 očitno ostali samo še reveži, ki nimamo dnarja za COD4 (saj ne - zame je pač Halo en in edini in drugo me niti toliko ne zanima, ampak malo avtoironije ne more škoditi), sem pomislil na en tak, čisto izi in netehničen thread, ki pa bo, če bomo vsaj malo redno postali svoj stuff, gotovo vsaj poživel zadeve, saj se bo vrtel okoli screenshotov. Veselo postanje, pa po možnosti opise okoliščin, v kateris so nastali, če če je pač kaj zanimivega.

Evo mojega zadnjega:

13430709fulllk1.jpg

Ni višek kompozicije, ampak je bil trenutek čisto epski. S K-Si veteranom Jabawackom že itak čisto pwnava en multi-team sword-only spopad, ko kar naenkrat naletiva na dva ubožca, ki sta pravkar clashala. PAAAM in točno v istem trenutku vsak od naju umiri eno od dveh sprtih strani. NE SE KREGAT, FANTJE!!! :lol: :bowdown:

Sicer je tudi clip na mojem fileshareu.

Post your picz NOW! :eye:

Link to comment
  • Odgovorov 65
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Top debaterji

No saj, tudi campaign je lahko vir lepih slik.

8615940fullff2.jpg

Evo tu en bulltrue moment. Tako imam rad folk, ki se na The Pitu skrije v hišico in čaka s s sabljo. Poleg tega, da jih komot fentamo z dvemi granatami skozi stranske luknje, so vsi navadno tako naivni, da mislijo, da če že tečeš tam, ziher nimaš nič, kar bi ogrozilo sabljo in boš lahek plen. Dual wieldan Mauler se ne strinja. :love:

Link to comment

Wow, tisti prvi skok ven s hišice kar kliče po 300!!! :love::hyper:

Haha, pa spomnim se unega tvojega rocket suicidea. :beer:

Evo variacijo armpit shejva - Triple kill z enim strelom snajperja. :love: Seveda si bedak nisem sejval clipa in ostaja le ta slika.

5986108fullhc1.jpg

Drugače pa tu tihožitje spraženega Ghosta na High Groundu. Teči gor po Laser in ukokati tečneža na plaži je takoooo zadovoljujoče, da mi ne bi niti po tistočih istih situacijah dosadilo. :love:

6276890full2af8.jpg

Link to comment

Tako je, WTF in FTW! :bowdown:

Tema s filmi že obstaja, ampak so filmi v formatu, ki se ga prenese na X360 in vrti v samem Halu 3. Posotpek za objavit muvi v stilu youtubea pa je postal Sebek, ampak traja malo dlje. No saj, te dni sem šel par hudih double teamov, od katerih si kaj bržkone zasluži u izi objavo, pa bom morda kaj v to smer naredil. ;)

Drugače pa tu par slikic z včerajšnje seanse. Veliko je bilo guardiana. :love::love::love:

15352378fulllv0.jpg

Saj poznate trenutke, ko ste na netu tisoč-procentni, da ste nekoga ubili, a iz neznanih razlogov enostavno ni bilo killa. Lag pa to, vse lahko po malo šteje.. Ampak tokrat sem bil pa res prepričan, da se poprej omehčan nasprotnik ni mogel umakniti drugem metku snajperja in da je bil ustreljen direkt v telo, saj sem meril v trup in ne v glavo, tako da ni mogel biti prenizko, pa tudi previsoko ne. Ali pač. Replay je pokazal, kako se je mali drekač dejansko umaknil strelu. Jaooo. Grow some balls, fucker! :annoyed:

15352966fullxk7.jpg

Epski napad iz zasede Mr.Xa. They never knew what hit 'em. :ihih:

Zadeva se je sicer končala bolj bedno, ker je en imel overshield in kljub čistemu zadetku ni umrl. Ma, a ni hammer v polno ubijal overshielded guye? Boh. :headscratch:

15355224fullrc9.jpg

In še tretji, moj favorit, z guardiana. No saj, morda slika ne naredi pravice akcij, ki je bila res huda zato, ker sem muj stekel v faco z jasnim namenom, da ga sticknem in preživim. Pač, ohranil sem ravno pravo razdaljo in poba je v paniki lepljivka na glavi pač upalil takoj, ko se je začelo svetiti. Prezgodaj, mene je odneslo do stropa rumene sobe, od koder sem lahko spremljal novoletno jelko. :love:

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
  • Pred 1 mesecem ...
  • Pred 1 mesecem ...

Samotar,

tista slika ka ma en metek skozi glavo je ubijalska!

Do aprila naj bi tut jaz dobu HALO3, glede unga za GOW zajem slik bi blo pa to tok krvi da sam adijo, upajmo da je kj tazga v GTA4 (epic fight with cars, chopers and boats)

Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala

Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.