kekken3 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Ok, v teh težkih časih, ko je folk odjadral novim krasnim igram naproti in smo na Halu 3 očitno ostali samo še reveži, ki nimamo dnarja za COD4 (saj ne - zame je pač Halo en in edini in drugo me niti toliko ne zanima, ampak malo avtoironije ne more škoditi), sem pomislil na en tak, čisto izi in netehničen thread, ki pa bo, če bomo vsaj malo redno postali svoj stuff, gotovo vsaj poživel zadeve, saj se bo vrtel okoli screenshotov. Veselo postanje, pa po možnosti opise okoliščin, v kateris so nastali, če če je pač kaj zanimivega. Evo mojega zadnjega: Ni višek kompozicije, ampak je bil trenutek čisto epski. S K-Si veteranom Jabawackom že itak čisto pwnava en multi-team sword-only spopad, ko kar naenkrat naletiva na dva ubožca, ki sta pravkar clashala. PAAAM in točno v istem trenutku vsak od naju umiri eno od dveh sprtih strani. NE SE KREGAT, FANTJE!!! :bowdown: Sicer je tudi clip na mojem fileshareu. Post your picz NOW! Quote Link to comment
mumbo Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 evo enga mojega šota. sicer nč posebnega, je pa vseeno kul. Quote Link to comment
kekken3 Posted November 29, 2007 Author Share Posted November 29, 2007 No saj, tudi campaign je lahko vir lepih slik. Evo tu en bulltrue moment. Tako imam rad folk, ki se na The Pitu skrije v hišico in čaka s s sabljo. Poleg tega, da jih komot fentamo z dvemi granatami skozi stranske luknje, so vsi navadno tako naivni, da mislijo, da če že tečeš tam, ziher nimaš nič, kar bi ogrozilo sabljo in boš lahek plen. Dual wieldan Mauler se ne strinja. Quote Link to comment
afi666 Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Thou shall be pwnted with furious angerz! Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
afi666 Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Aja, se tole: Two birds with one stone :ihih: "teh armpit shave" Mid-air rocket pwn in pa "fetch da stick" screen iz campagin-a Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
kekken3 Posted November 30, 2007 Author Share Posted November 30, 2007 Wow, tisti prvi skok ven s hišice kar kliče po 300!!! Haha, pa spomnim se unega tvojega rocket suicidea. Evo variacijo armpit shejva - Triple kill z enim strelom snajperja. Seveda si bedak nisem sejval clipa in ostaja le ta slika. Drugače pa tu tihožitje spraženega Ghosta na High Groundu. Teči gor po Laser in ukokati tečneža na plaži je takoooo zadovoljujoče, da mi ne bi niti po tistočih istih situacijah dosadilo. Quote Link to comment
MaDrung Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 HitMan style! And me firefighting! Quote Link to comment
č.u.k. Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Forum nasilno pomanjša slike, če hočete boljši učinek popajte thumbnaile. Da lahko Halo 2.5 vidijo v pravi luči tudi drugi Quote Link to comment
PaNdEcK Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Emm, č.u.k.... Desni klik na sliko ---> Pokaži sliko Quote Link to comment
sebek1 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 http://www.flickr.com/photos/16998563@N05/ Poglejte, ta model je naredo 3d obraz v forgu, res neverjetno. Preberite si navodila, če ne boste takoj vidli, namig desna oka v warthoga. Quote Link to comment
MaDrung Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 kok casa mu je to uzelo.. Use tak pozicionirano, pa sence uravnavat pa objekte, pa se to samo iz enega zornega kota! Quote Link to comment
č.u.k. Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Emm, č.u.k.... Desni klik na sliko ---> Pokaži sliko heh, točno. thx Quote Link to comment
Samotar Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 no in še moje 4 slike , da mal obudim temo očitno je HALO3 mal zamrl na Slo sceni , zadnje čase sam jaz igram H3 MP mal sabljanje OVERKILL z mečem no coment mal snajpanja Quote Xbox Link to comment
H5n1 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Tale zadnja slika je cist prevec...wauuuu! A poznam spil kjer so head-shoti prava pasa za ucke Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Samotar Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Tale zadnja slika je cist prevec...wauuuu!A poznam spil kjer so head-shoti prava pasa za ucke ja GoW bi moral tudi met to funkcijo za zajem slik, to bi še blo krvavo :evil: Quote Xbox Link to comment
H5n1 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 BiNGO! Funkcija snemanje filmov in zajemanje slik pri Halo 3 je nekaj cisto WTF :bowdown: Odprite temo kjer bodo se vasi filmi... ce se ni in seveda ce se da :crossfingers: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
kekken3 Posted December 14, 2007 Author Share Posted December 14, 2007 Tako je, WTF in FTW! :bowdown: Tema s filmi že obstaja, ampak so filmi v formatu, ki se ga prenese na X360 in vrti v samem Halu 3. Posotpek za objavit muvi v stilu youtubea pa je postal Sebek, ampak traja malo dlje. No saj, te dni sem šel par hudih double teamov, od katerih si kaj bržkone zasluži u izi objavo, pa bom morda kaj v to smer naredil. Drugače pa tu par slikic z včerajšnje seanse. Veliko je bilo guardiana. Saj poznate trenutke, ko ste na netu tisoč-procentni, da ste nekoga ubili, a iz neznanih razlogov enostavno ni bilo killa. Lag pa to, vse lahko po malo šteje.. Ampak tokrat sem bil pa res prepričan, da se poprej omehčan nasprotnik ni mogel umakniti drugem metku snajperja in da je bil ustreljen direkt v telo, saj sem meril v trup in ne v glavo, tako da ni mogel biti prenizko, pa tudi previsoko ne. Ali pač. Replay je pokazal, kako se je mali drekač dejansko umaknil strelu. Jaooo. Grow some balls, fucker! :annoyed: Epski napad iz zasede Mr.Xa. They never knew what hit 'em. :ihih: Zadeva se je sicer končala bolj bedno, ker je en imel overshield in kljub čistemu zadetku ni umrl. Ma, a ni hammer v polno ubijal overshielded guye? Boh. In še tretji, moj favorit, z guardiana. No saj, morda slika ne naredi pravice akcij, ki je bila res huda zato, ker sem muj stekel v faco z jasnim namenom, da ga sticknem in preživim. Pač, ohranil sem ravno pravo razdaljo in poba je v paniki lepljivka na glavi pač upalil takoj, ko se je začelo svetiti. Prezgodaj, mene je odneslo do stropa rumene sobe, od koder sem lahko spremljal novoletno jelko. Quote Link to comment
kekken3 Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 Slike so kul, ker povedo več kot tisoč besed. :ninja: :evil: Nothing like good old Zanzibar sniper whoring. Quote Link to comment
RaZoR Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 No, tukaj je ene par mojih slik (povsod uporabljam energy sword). Sword Pwnage Air Sword Pwnage Tukaj se ne vidi mogoče dobro, ampak kle prikazuje kako sem enga prebodel z mečem. Air Freedom with Energy Sword Quote Link to comment
MaDrung Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Ta dva screena nista nobeno filmsko delo, ampak glavno je, da se lahko pohvalim, da sem na 2 screenih v joker reviji! Moj Service tag je C19! Quote Link to comment
miwche Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 pizda, šele na teh screenih opažam kako je grafika prelepa. Ko igraš sploh ne greš za tem. Quote Link to comment
TriGGer Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Itak. Več iger bi moglo met možnost takega ogledovanja filmčkov. Je pa res, da je Halo 3 ena izmed redkih iger, kjer se to dejansko splača. Quote Link to comment
mlaky Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 ja itak. pa mogla bi midva uploadat en rocket race kjer je bla res prava štala Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
Repminister Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Samotar, tista slika ka ma en metek skozi glavo je ubijalska! Do aprila naj bi tut jaz dobu HALO3, glede unga za GOW zajem slik bi blo pa to tok krvi da sam adijo, upajmo da je kj tazga v GTA4 (epic fight with cars, chopers and boats) Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
H5n1 Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 WTF? zacetniska sreca pa to... losy gusy rokici Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Recommended Posts