Jump to content

Nakup konzole (Xbox 360 ali PS3)


KukoXX

Recommended Posts

Prebral sem kar precej postov na KSI, vendar se še vedno ne morem odločit, katero konzolo bi si kupil.

Mi lahko nekdo pomaga pri odločitvi, vendar ne v smislu kup to k je precej bolša k una... al pa kej podobnega.

Prosim za kak utemeljen razlog, zakaj bi se odločil za nakup ene od konzol, ali PS3 ali Xbox 360, odločam se namrel za nakup ene izmed teh dveh konzol.

Link to comment

Kuko takšnih topicov je že miljon, raje malo pobrskaj po PS3 in X360 podforumu.

Drugače pa na kratko; če ti je predvsem do igranja dobrih iger in doberga online-a potem vzami X360, če bi pa konzolo še rad imel za bluray predvajalo z več tehničnimi zmogljivostmi ampak manj dobrimi igrami pa vzam PS3. Situacija je taka, da zaenx je boljše vzet X360, kako bo pa čez eno leto pa še nihče ne ve. Sicer pa najboljše, da pogledaš kakšne ekskluzivne igre ima posamezna konzola in kar je teb pač najbolj po okusu.

SIcer dvomim, da bo šel kdo že stokrat isto pisat no lahko ti pa vseeno jz še kej povem samo rabm malo bolj konkretna vprašanja.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Jaz ti bom povedal tole:

Obe konzoli sta super in na koncu se boš moral odločiti sam!

X360 - ima odličen gamepad, dobro podporo multimediji (sploh, če imaš doma računalnik z Win XP Media Center edition), dokaj OK izvedeno mrežno igranje, ki pa je nažalost plačljivo in nikakor ni poceni. Sam sistem je rad na servisu čeprav naj bi to najnovejši modeli z HDMI priključkom odpravili. Seveda ne smemo pozabiti na ogromen marketplace.

Meni zanimive igre (exkluzive seveda): Forza Motosport 2, Crackdown, Geometry Wars: Retro Evolved (Xbox live arcade).

PS3 - Sam sistem je veliko bolj kompletno narejen kot x360 saj jih je naservisu malo, in je kar opazno tišji od x360 čeprav noben ni glasen. En plus,ki je lahko tudi minus (cena) je Blu-Ray player. Medijske zmogljivosti so podobne tistim iz x360 čeprav imam občutek, da so nekako slabše. Gamepad pa je naravnost grozljiv. Stvar je prelahka, razporeditev elementov pa ogabna. Mrežno igranje je brezplačno, Ps store pa ni tako dobro založen kot Xbox Marketplace.

Meni zanimive igre (exluzive seveda): Warhawk, Motostorm (nisem še igral ampak izgleda OK), Eye of Judment (nekaj zanimivega spet ampak sam niti pod razno nebi tega igral)

---------------------------------------

Torej tako kot sem rekel odločit se boš moral sam. Za PS3 ne morem še natančno povedati, ker ga imam komaj en teden ampak sam bi vzel PS3 (ne morem verjeti, da sem to kot smrtni sovražnik Sony-ja izrekel). Preprosto bi ga vzel zaradi Warhawka. Cena je praktično enaka iger, zanimivih pa je dosti pri obeh vendar mene pač ne zanimajo, ker jaz imam popolnoma drugačen sistem ocenjevanja.

Link to comment

Kot x360 fanboy ( a ne ke_kit :beer: ) ti trenutno priporočam x360 za kakšno leto ali dve pa mogoče PS3 ko mal pade cena in dobi kak hud špil. ;):)

Shadow of the colossus roxxxx :car: mal pozno ampak se splača ;) še mam 8 colosov pol pa pride ICO pa mogoče OKAMI , če seveda nebom pogrešal preveč x360

:lol:

Xbox

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.