shoelace Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Kot vas večina COD4karjev ve imamo slovenci klan, ki ima zaenkrat samo simboličen pomen. Da bi se to sprmenilo in bi dočakali pravcate klan ware na lestvicah ali vsaj friendlyje potrebujemo leaderja. Sam nimam časa niti nisem vešč v tem stuffu, tudi nekateri na lajvu so jokali, da se jim ne da, zato rabimo enga prostovoljca, ki ima željo, znanje, vsaj nekaj skillsov in da ni seveda samo 2 urce na mesec na lajvu. Seveda izkušnje na tem podorčju iz prejšnjih CODov/drugih špilov zelo pomagajo. Naj se nihče ne ustaši, ne mislimo delat srtno resnega klan, ki bi šel pro ali karkoli, važno je, da se bomo zabaval in fajn mel ob pluvanju po poraženih amerikanosih. Naj bo tule nekakšen draft za leaderja, topic lahko potem tud zapremo al ga pa spremenimo. KBAP :thumbup: Quote xFire: spankrock Link to comment
H5n1 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Frikozoid! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Samotar Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Why not ?? Quote Xbox Link to comment
H5n1 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Why me? Wooo. Ne moreš da vrjameš. Dvakrat u dveh dneh killing spree = 32 :ninja: :evil: . Zato! p.s. Samotar... ka ti ze spilas CoD 4? Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
liverpool Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 heh ... gremo se potlej saj tk zment, da se ene 2x vsi dobimo na netu in potem tm predebatiramo o tem kdo bi bil najbolj primeren. Nj bo nekdo, ki ma mal več časa za vse pa k se kj več spozna na organizacijo okoli online (war) klan igranja. Kam in kako prjavt klan .... Vela? Quote Link to comment
Samotar Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 p.s. Samotar... ka ti ze spilas CoD 4? Še ne ker ga morem nabavit čakam na playasia pa pol KBAP bo raztural V kratkem dobim še GoW ,da bomo kako s prekmurci vsekali , če si za mi povej Quote Xbox Link to comment
H5n1 Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Daaa! Nimas GoWa doma? Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
dej82 Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 jaja ges tuj za... pa te še brati poven taka te lehko računate na +2 hehe LP Quote Link to comment
Samotar Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Daaa! Nimas GoWa doma? prodal :doh: in spet nazaj kupil Quote Xbox Link to comment
alexs Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Tudi jaz prodal in danes spet naročil na playasia. Bo počasi cel klan prekmurcev na GoW Quote Link to comment
dej82 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 paja pa te naprawimo OVERMURACAKE klan hehe Quote Link to comment
MaDrung Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 paja pa te naprawimo OVERMURACAKE klan hehe *OverMuraMovingCake* Quote Link to comment
H5n1 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 O fak ker offtopic... Grem jaz na vegi kbap :thumbup: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Samotar Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 sem is glih zdaj naročil CoD4 (PlayAsia) in se vam kmalu pridružim KBAP FTW bitches Quote Xbox Link to comment
Irec Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 model, morem biti v temu klanu. rdeče lučke dobil sem (sadfaaaaaaaaace) mogoče pa dobim nov xbox pred "Christmas" Quote Če že morem umret, raj umrem zadet! Link to comment
ScarFace Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Tudi jaz prodal in danes spet naročil na playasia. Bo počasi cel klan prekmurcev na GoW Ne GoW ampak Cod4 Quote Link to comment
Repminister Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 povejte kje lahko dobim najcenejše CoD4? Da se vam prdružim ! k je res zakon na Pc-u ! Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
TriGGer Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Hey-ya... No v glavnem, jaz sem ga naročo za 61€ pri bibi danes. Najverjetneje dobim jutri, tak da se vam pridružim pri vse-svetovnem CoD4 oWnanju Offtopic: zadne cajte sem bolj malo na forumu, ker me neke računalnik j***. Tolko več na Livu zato Quote Link to comment
Repminister Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Mal mi manka €... Se so prazniki pa bom kj dobu Pol se pa prpravte ! Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Samotar Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Pol se pa prpravte ! kaj, da boš dobil po p*č*i Quote Xbox Link to comment
Repminister Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 U wish :bringiton: Se Xfps nabavm, pol pa gremo ! (sam res :razzy: ) Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
liverpool Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 xfps bacaj u smeče Quote Link to comment
ksiMacro Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Kaksno je zdej stanje? U guys still 4 real? Jaz kmalu fasem spodoben net.... Quote Link to comment
H5n1 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 still dre! Kmalu fasem live pa bo spet pokal. Se dobro da so priprave na maturo :bleh: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Recommended Posts