Jump to content

Svetlikajoca se grafika in slab AA


kilzorz

Recommended Posts

Mene pa zanime to, zakaj ko igram gears of war na moji 32'' Samsung HDready televiziji je grafika cisto drugacno od tiste k jo vidn recimo na gameplay videotih. Ko recimo gledam gameplay vide o GoW na Gametrailers vidm da ma GoW velik bolsi AA in da se ne blescika tok. (K jst igram je milion belih pikic k blescikajo T.T). A je to mogoce zato ker je njihov video kompresiran in igran v manjsi resoluciji ? No uglaunm enake je pri Ass Creedu, robovi so simple, GRDI. Niti en rob ni lep use je kockasto, kt da nebi mel Anti Aliasinga, ampak spet ko gledam videote so robovi etc veliko lepsi. Igral sem pa na 720p...a je bolje met na 1080i al kaj ? No uglaunm zdej sm xbox prodol in me se to zanima ko bom dubu PS3 in povezu prek hdmi kabla, a nej mam na 720p al 1080i. Ali je mogoce kaj narobe iz mojimi TV settings, k grem pac u game mode se mi automaticno nastima na Dynamic, in s tem se ostrost povisa na 75...ali je bolje igrat na standart kot dynamic kjer je ostrost 2...?

deletethis.jpg
Link to comment

Mal težko ti na to odgovorim, ker:

a) nimam pojma kater televizor imaš

B) tudi če bi vedel, so optimalne nastavitve stvar vsakega televizorja

Lahko pa poizkusiš najti kake referenčne nastavitve za tvoj model televizorja na internet. Kakšen www.avforums.com je morda dobr začetek.

Sicer pa se sam igraj z nastavitvami, dokler ti slika ni všeč? Morda ti bo v pomoč tale "how-to" na CNET: http://reviews.cnet.com/4520-6463_7-5085739-1.html

Ustrezne nastavitve televizorja lahko naredijo ogromno razliko v prikazu slike. Sploh če ima televizor malo več možnosti v svojih nastavitvah.

Link to comment
Mam Samsung somethingsomething HDready, hvala za te linke bom pogledu. Pa btw ce ma se kdo Samsungovo HD teady televizijo a mi lahko napisete na kaksnih settingih vi spilate, ty.

Upam da se zavedaš, da je HD ready televizorjev proizvajalca Samsung kar nekaj in da so si lahko med seboj različni kot dan in noč.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.