kilzorz Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Mene pa zanime to, zakaj ko igram gears of war na moji 32'' Samsung HDready televiziji je grafika cisto drugacno od tiste k jo vidn recimo na gameplay videotih. Ko recimo gledam gameplay vide o GoW na Gametrailers vidm da ma GoW velik bolsi AA in da se ne blescika tok. (K jst igram je milion belih pikic k blescikajo T.T). A je to mogoce zato ker je njihov video kompresiran in igran v manjsi resoluciji ? No uglaunm enake je pri Ass Creedu, robovi so simple, GRDI. Niti en rob ni lep use je kockasto, kt da nebi mel Anti Aliasinga, ampak spet ko gledam videote so robovi etc veliko lepsi. Igral sem pa na 720p...a je bolje met na 1080i al kaj ? No uglaunm zdej sm xbox prodol in me se to zanima ko bom dubu PS3 in povezu prek hdmi kabla, a nej mam na 720p al 1080i. Ali je mogoce kaj narobe iz mojimi TV settings, k grem pac u game mode se mi automaticno nastima na Dynamic, in s tem se ostrost povisa na 75...ali je bolje igrat na standart kot dynamic kjer je ostrost 2...? Quote Link to comment
MaDrung Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Ja seveda je bolj ostra slika pri 1080i... Quote Link to comment
kilzorz Posted December 1, 2007 Author Share Posted December 1, 2007 A seprav je bols met na 720p al na 1080i ? Quote Link to comment
MaDrung Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Visje stevilo je mogocnejse stevilo. Remember that! Quote Link to comment
lukidd Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 dej ne bluzi. 720p je bolje kot pa 1080i, zato ker prva osvežuje vsako vrstico konstantno, 1080i pa enkrat eno, drugič drugo (mogoče se motim, naj me kdo popravi) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaTiCeK Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Gears of War bi znalo v 1080i zgledat boljse, ker je akcijska igra in kot taka dinamicna. Pri takih spilih naj bi 1080i zgledal boljse kot 720p. Po drugi strani je 720p namenjen bolj staticnim igram. Kaj uporabiti je stvar osebne preference, jaz med obema ne opazim neke razlike. Je pa res da imam mali zaslon. Quote Digitalni šepet Link to comment
kilzorz Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 Pa a je to normalno da se Gears of War tok ''blesci'' in sveti na HD tvjih. Mislm k pogledam kaksne vide na reicmo gametrailers je vse bl...''glatko'' in ne tok ostro :/. Quote Link to comment
-SkA- Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Si sploh poizkusil sliko "urediti" s pomočjo nastavitev televizorja? Quote Link to comment
kilzorz Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 ]Si sploh poizkusil sliko "urediti" s pomočjo nastavitev televizorja? ja nastima se mi na Dynamic...na Dynamic ma pa ostrost 75, a je to prevec a nej drugic zmansam ? Quote Link to comment
-SkA- Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Mal težko ti na to odgovorim, ker: a) nimam pojma kater televizor imaš tudi če bi vedel, so optimalne nastavitve stvar vsakega televizorja Lahko pa poizkusiš najti kake referenčne nastavitve za tvoj model televizorja na internet. Kakšen www.avforums.com je morda dobr začetek. Sicer pa se sam igraj z nastavitvami, dokler ti slika ni všeč? Morda ti bo v pomoč tale "how-to" na CNET: http://reviews.cnet.com/4520-6463_7-5085739-1.html Ustrezne nastavitve televizorja lahko naredijo ogromno razliko v prikazu slike. Sploh če ima televizor malo več možnosti v svojih nastavitvah. Quote Link to comment
kilzorz Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 Mam Samsung somethingsomething HDready, hvala za te linke bom pogledu. Pa btw ce ma se kdo Samsungovo HD teady televizijo a mi lahko napisete na kaksnih settingih vi spilate, ty. Quote Link to comment
-SkA- Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Mam Samsung somethingsomething HDready, hvala za te linke bom pogledu. Pa btw ce ma se kdo Samsungovo HD teady televizijo a mi lahko napisete na kaksnih settingih vi spilate, ty. Upam da se zavedaš, da je HD ready televizorjev proizvajalca Samsung kar nekaj in da so si lahko med seboj različni kot dan in noč. Quote Link to comment
Recommended Posts