Jump to content

Oprema za psp slim

Guest Galileus

Kaj je boljše?  

32 members have voted

1. 1. Kaj je boljše?

Recommended Posts

Guest Galileus

Jaz imam nekaj vprašanj. odločam se o nakupu psp slima ali gdo ve kakšna oprema pride zraven??Slišal sem tudi da obstaja kabel za povezavo z televizijo ali pri nas to obstaja??In še zadnje ima gdo kakšen nasvet za igre???(2 najboljše) :china: :china: Ker je toliko teh vojn psp vs ds sem tudi jaz dodal anketo tako za štos. :lol::lol::lol:hVALA ZA ODGOVORE (ŽE VNAPREJ) :doh:

noter dobis, odvisno od paketa....ampak povsod dobis baterijo, polnilec in konzolo....pol so pa se trakci, etuij, slusalke (ki sux),.... :tepen:

Na TV se ga da priklopit (tanov model) ampak je treba kable posebej dokpit. Ko je slim prisel k nam, jih se ni bilo mozno dobavit, za danes pa nevem....

Ce hoces cim vec iz ene naprave potegnit kupi PSP, ce zelis le igre razmisli katere so ti bolj vsec. Ce te vsaj malo privlacijo Nintendovi karakterji, ti bo DS dogajal bolj kot PSP.

Po drugi strani pa, ce si se nikoli nisi lastil nobenega Playstationa in si zeljan raznoraznih 3d akcijad ti bo PSP od boga poslana zadeva.

Ce isces konzolo za bozicka vzami PSP slim + igra + vsaj 2gb memorystick. Bos se dlje zabaval, saj bos lahko gledal filme, surfal po netu in sukal muziko.

Zame osebno je DS zanimivejsa konzola, ker sem se pac playstation sundra najedel.

Guest Galileus

Havala za odgovore vendar morda gdo ve natančno kaj pride v psp slim basic packu. In kolikšne so cene kartic, kablov..(še enkrat hvala že vnaprej) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :china: :china: :china:

• 9 months later...
Ce kupis kartico... kupi M2 ki te pride 8gb = okol 40€... potem pa kupi se adapter....

Ali pa kupi pri Comshopu MicroSD + adapter, ki lepo dela v PSP-ju in je še ceneje (jaz imam trenutno 4gb in dela super).

Link:

http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=53571

Link 4gb kartica (16,90€):

http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=56879

Link 8gb kartica (37,90€):

http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=57961

geparduss.png
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

aja rad bi vas opozoru na neki...

Ne kupujte komponentnega kabla za PSP

jst sm ga kupu pa sem biu TOTALNO razočaran...

kabel za zvok skozi neki zajebava....vsakič ko se nekaj zasliši se zatrese celotna slika (ni važno al u meniju al u igrici) in preprosto nevidiš nič dokler zvok ne mine...če izklopiš kabel za zvok je boljše, se slika več ne trese, ampak vseeno grafika je :thumbdown: drek na špici :thumbdown:

za AV kabel nevem, ker ga nisem kupoval in niti probal...

no, kakorkoli, psp sem prodal......na vrsti je Xbox 360 Premium :D:car::beer:

salee15.jpg
  • 1 month later...

Da ne bom odpiral nove teme.. eno kratko vprašanje.. "ohišje" je menljivo in sedaj me zanima ali ima "ohišje" zaščito za ekran.. psp namreč še nisem kupil, ampak se nagibam k temu. zasledil sem rabljenega pol leta starega in opazil manjše praskice na ekranu.

Hvala za odgovor!