Guest Galileus Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Jaz imam nekaj vprašanj. odločam se o nakupu psp slima ali gdo ve kakšna oprema pride zraven??Slišal sem tudi da obstaja kabel za povezavo z televizijo ali pri nas to obstaja??In še zadnje ima gdo kakšen nasvet za igre???(2 najboljše) :china: :china: Ker je toliko teh vojn psp vs ds sem tudi jaz dodal anketo tako za štos. :hVALA ZA ODGOVORE (ŽE VNAPREJ) :doh: Quote Link to comment
Sasuke Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 vse kar dobiš je PSP in polnilec, ostalo moraš dokupiti Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Guest Galileus Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Se mi je zdelo a etui in slušalke pridejo zraven?? :china: :china: :china: Quote Link to comment
kilzorz Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 PSP ma Crisis Core, nuff said kaj je bols. Quote Link to comment
fuzi007 Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 psp je res zakon, imaš filme, musko, slike in IGRE, v naprej ti povem da ne pričakuj da ti bo to namesto ps3 ampak vseeno, se nakup res splača jaz imam 2. 1 prodajam če te zanima. Quote ODKLEPAM PSP [na terenu] (sem iz Ljubljane) 070/313-386 Link to comment
NoWii Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 noter dobis, odvisno od paketa....ampak povsod dobis baterijo, polnilec in konzolo....pol so pa se trakci, etuij, slusalke (ki sux),.... Na TV se ga da priklopit (tanov model) ampak je treba kable posebej dokpit. Ko je slim prisel k nam, jih se ni bilo mozno dobavit, za danes pa nevem.... Quote Link to comment
MaTiCeK Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Ce hoces cim vec iz ene naprave potegnit kupi PSP, ce zelis le igre razmisli katere so ti bolj vsec. Ce te vsaj malo privlacijo Nintendovi karakterji, ti bo DS dogajal bolj kot PSP. Po drugi strani pa, ce si se nikoli nisi lastil nobenega Playstationa in si zeljan raznoraznih 3d akcijad ti bo PSP od boga poslana zadeva. Ce isces konzolo za bozicka vzami PSP slim + igra + vsaj 2gb memorystick. Bos se dlje zabaval, saj bos lahko gledal filme, surfal po netu in sukal muziko. Zame osebno je DS zanimivejsa konzola, ker sem se pac playstation sundra najedel. Quote Digitalni šepet Link to comment
Guest Galileus Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Havala za odgovore vendar morda gdo ve natančno kaj pride v psp slim basic packu. In kolikšne so cene kartic, kablov..(še enkrat hvala že vnaprej) :china: :china: :china: Quote Link to comment
NoWii Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Kabli - poceni Kartice - za solidno kartico bos dal vsaj 35€ (pol leta nazaj je bla 2gb san disk 40€) Quote Link to comment
sale15 Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 konzola, kabel za polnjenje in baterija. Quote Link to comment
Guest venklem Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Ce kupis kartico... kupi M2 ki te pride 8gb = okol 40€... potem pa kupi se adapter. Adapter : Nakup '>http://www.ceneje.si/sandisk-memory-stick-m2-micro-spominska-kartica-8gb Quote Link to comment
Aljazs Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 js sm kupu na ebayu kartico 8gb za 21,20€ pršla je ful hiter iz kitajske in dela zelo dobro. http://cgi.ebay.com/8GB-SONY-MEMORY-STI ... 286.c0.m14 Quote Link to comment
gepardus Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Ce kupis kartico... kupi M2 ki te pride 8gb = okol 40€... potem pa kupi se adapter.... Ali pa kupi pri Comshopu MicroSD + adapter, ki lepo dela v PSP-ju in je še ceneje (jaz imam trenutno 4gb in dela super). Link: http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=53571 Link 4gb kartica (16,90€): http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=56879 Link 8gb kartica (37,90€): http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=57961 Quote Link to comment
eagle Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 to so meni v trgovini odsvetovali Quote Link to comment
gepardus Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Hm, meni pa deluje še hitreje kot pa ms pro duo kartica.. meni so pa ravno to svetovali v comshopu, čeprav so imeli še dražje ms pro duo kartice . Prodajalec je rekel da je tale adapter boljša rešitev. Quote Link to comment
NoWii Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 To je cist odvisn od prodajalca... V comshopu so mi priporocl en mp3, ki je nasledn dan crknu in sem ga prodal, koj k je prsu iz garancije Pa tud nasploh je bil ZANIČ...kreen Quote Link to comment
sale15 Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 js mam SanDisk-ovo 4gb MMC pa dela brez problemov. Quote Link to comment
SonicTheWerehog Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 kabel za povezavo s tv-jem sem videl v BB za 20€ Quote Mess with the best, die like the rest!!! SSBB master Link to comment
5zigen Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 aja rad bi vas opozoru na neki... Ne kupujte komponentnega kabla za PSP jst sm ga kupu pa sem biu TOTALNO razočaran... kabel za zvok skozi neki zajebava....vsakič ko se nekaj zasliši se zatrese celotna slika (ni važno al u meniju al u igrici) in preprosto nevidiš nič dokler zvok ne mine...če izklopiš kabel za zvok je boljše, se slika več ne trese, ampak vseeno grafika je :thumbdown: drek na špici :thumbdown: za AV kabel nevem, ker ga nisem kupoval in niti probal... no, kakorkoli, psp sem prodal......na vrsti je Xbox 360 Premium Quote Link to comment
NoWii Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Hmmm. Pomoje mas samo ti tak problem. Če bi ti kabli res tako zajebavali kot pravis, bi blo cez sonija res veliko kritik in pritozb, blo bi v novicah in na temu forumu bi se ze večkrat pogovarjali o tem.. Quote Link to comment
1muvwndr Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Meni moj dela super. Vzemi PSP in kabel pa podi v trgovino kjer si ga kupu pa probaj tam. Če ne dela, so dolžni ga zamenjat. Quote Link to comment
BOCo Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Da ne bom odpiral nove teme.. eno kratko vprašanje.. "ohišje" je menljivo in sedaj me zanima ali ima "ohišje" zaščito za ekran.. psp namreč še nisem kupil, ampak se nagibam k temu. zasledil sem rabljenega pol leta starega in opazil manjše praskice na ekranu. Hvala za odgovor! Quote Link to comment
dark_psp Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 ekran se da zamenat, sam mesezdi, da ni pocen (nisem sur) :rockbrow: Quote Link to comment
BOCo Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Ja sem opazil na ebayu, da ekrani niso ravno poceni.. Bomo pa pač vzeli novi PSP Quote Link to comment
dark_psp Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 men se zdi da obstajajo tud touch ekrani , sam tist itak skor nč ne rabš Quote Link to comment
Recommended Posts