.*LuKa*. Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 No na trg je prišel novi čip z imenom d2c/key. Specifikacije čipa: Compatible with D2C Wii Access control LEDs DVD media compability: DVD+-R, DVD+-RW, Dual-layer DVD (movies and GCOS) Direct boot of Wii original and backup games from the same region -Direct boot of Gamecube original and backup games from the same region -Direct boot of different NTSC region Wii and GC games on USA and JAP consoles -Partial region free support on Wii and GC original and backup games with different videomode (ie PAL<->USA, JAPAN) -Improved readsettings for recordable media -Supports running GC games at Wii diskspeed -GC Audiostreaming Fix -Supports full-size DVD and DVD9 discs for GC homebrew -Supports GC multigame discs -Supports Wii and GC multidisc games -True stealth mode -Does not modify RAM, making it virtually undetectable for the Wii -Full command set emulation Kar me tukaj preseneča je da lahko podpira "DVD media compability: DVD+-R, DVD+-RW, Dual-layer DVD (movies and GCOS)" ter pregledovanje slik. P.S. Tukaj nič ne namigujem k piratstvu, samo zanima me kaj vi mislite o tem čipu. B.T.W. Ne podpiram piratstva Quote Link to comment
Gredinus Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Bah, jaz cakam na chip ki bo imel wii homebrew podporo da si bom lahko sam spil naredu ;D Quote Link to comment
-SkA- Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Bah, jaz cakam na chip ki bo imel wii homebrew podporo da si bom lahko sam spil naredu ;D Glede na to izjavo bom predvideval, da niti nimaš potrebnega znanja, da bi kaj takega izdelal. Današnji čipi niso tisto, kar zavira wii homebrewing. Vsak čip omogoča, da poganjaš poljubni DVD znotraj Wii "OS"a, če temu tako rečemo, tako da je omejitev drugje. Kar pa se tvojega presenečenja tiče LuKa, kar si navedel ni nič novega. Vsaj večina trenutnih modchipov podpira omenjene formate, na spletni strani Cyclowiza najdeš celo navodila, kako se malce poigrati z jakostjo laserja v DVD enoti da dosežeš boljše bralne rezultate. DVD movie playback pa je tako in tako dosežen preko uporabe GC homebrew programa, vendar je bilo že velikokrat opozorjeno, da takšna uporaba Wiija ni priporočljiva, saj vgrajena DVD enota ni namenjena konstantnemu branju podatkov (kot se to zgodi pri predvajanju DVDja) in lahko posledično močno zmanjšaš življensko dobo laserja. Drugače pa je bil že nekaj časa nazaj na Japonskem napovedan poseben Wii z vgrajeno uradno podporo za predvajanje DVD filmov (verjetno je v tem primeru poprej omenjena skrb odveč), tako da morda zadeva s časom priroma tudi v EU in USA. Quote Link to comment
gepardus Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Amm kje se pa da dobiti tak čip in za koliko ? Ker imam d2c konzolo pa ne vem kateri čip dat noter (res nimam sreče kr wii points ne delajo, d2c,...). Pa še to kdo to noter vgrajuje me zanima in za kakšen denar ? Ali se splača kupit kater drug čip ? Quote Link to comment
Gredinus Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Trenutni chipi samo dovoljivo homebrew v GC modu kar pomeni: No WiiMote!!! Quote Link to comment
-SkA- Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Trenutni chipi samo dovoljivo homebrew v GC modu kar pomeni: No WiiMote!!! Še enkrat: ni težava v MODCHIPu. Dojemaš sedaj? Tko kot konzola ni kriva, če nimaš slike, ker si pozabil kabel v TV prklopt. Kapišh? Quote Link to comment
gepardus Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Kaj kdo ve odgovor na moje vprašanje ? Quote Link to comment
jerry Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 http://www.bolha.com/oglas2886053 To je vredi samo se mi drago zdi, jaz bom tudi verjetno tu dal delat Quote Link to comment
Zasika Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 jah samo tam pise vgradnja + 50€ torej skupaj cca. 100€ tako kot vsi Quote Link to comment
gepardus Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Jaz sem dobil za 80€. A mi lahko kdo malo razloži kaj je to gc homebrew mode ? Quote Link to comment
Cloud Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Homebrew so "programi", ki jih je naredila nepodprta združba (neke vrste hackerji, moderji torej). GC seveda pomeni GameCube. Torej je to homebrew, ki ga je podpiral Gamecube in ga lastniki čipov lahko uporabljajo na svojem Wiiju. V to spada predvsem GCOs MultiGame Version, ki je vsaj za mene najbolj uporaben. Quote Link to comment
gepardus Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Je to prav da NTSC igre še vedno ne delajo na wiiju, kljub temu da je not čip ? P.S.: Da ne bo kdo reko da govorim o piratih, imam original WiiPlay, ki sem ga dobil zraven wiimota iz amerike. Quote Link to comment
-SkA- Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Mogoče imaš izklopljen region free v nastavitvah čipa? Quote Link to comment
gepardus Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 A veš slučajno kako prideš do nastavitev čipa ? Quote Link to comment
-SkA- Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Običajno z DVDjem proizvajalca čipa, ampak kolikor gledam D2CKey spletno stran, je zgleda treba to z "jumperjem" na samem čipu nastavit. http://www.d2ckey.com/downloads/installD2CKeyv1.0.1.pdf http://www.neoasic.com/diagram/dia-d2ckey-logo.jpg (gledaš JP1 in JP2) Tako da najbolje, da pokličeš tistega, ki ti je montiral in vprašaš. Lahko da je spregledal in ni vklopil region free. Quote Link to comment
gepardus Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Obstaja raje kak SW način ? Sicer bom probal poklicat monterja, ampak bi vseeno bil bolj priročen kak način da samo kaj stisneš. Quote Link to comment
-SkA- Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Like I said, kar sem sam na hitro pogledal, ga nisem videl - lahko pa še sam malce pogledaš po spletni strani in kakem forumu, če ga imajo? Quote Link to comment
gepardus Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/613438 Kaj pa je tole ? Bi mogoče na tak način delovalo ? :rockbrow: Quote Link to comment
-SkA- Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Če bi do konca prebral zadeve, ki jih sam postaš, bi hitro ugotovil da ne. Quote Link to comment
meTJ Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Zdaj pred kratkim naj bi prišel ven argon, ko je tudi za d2c modele, pa me zanima, če ma keri že izskušnje z njim Quote Link to comment
policaj Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Zdaj pred kratkim naj bi prišel ven argon, ko je tudi za d2c modele, pa me zanima, če ma keri že izskušnje z njim isti keč,enaka cena sm manj žic Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Recommended Posts