dprulles Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Ace Combat 6? komu kaj znano? Quote Link to comment
iLichu Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 ja men se zdi da je tale igra pr gametrailers dobila 8.4 al neki tazga Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Demo je na Live-u! Zelo gut deluje. Quote Link to comment
shoelace Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Dobil sem ga v nedeljo in morem rečt, da je kr dober špil. Je pa res, da na čemerkol več kot easy umrem po 5 miutah. Sicer je arkadica ampak filing je vseeno dost dober upravljat kazga SU44 al pa F22. Quote xFire: spankrock Link to comment
dprulles Posted December 4, 2007 Author Share Posted December 4, 2007 Dobil sem ga v nedeljo in morem rečt, da je kr dober špil. Je pa res, da na čemerkol več kot easy umrem po 5 miutah. Sicer je arkadica ampak filing je vseeno dost dober upravljat kazga SU44 al pa F22. ja jaz ga tudi imam ker mi je bil všeč demo. rad bi vedel naslednje:ja misija traja pol ure in probam trudim se uničit vse cilje in po pol ure :thumbdown: kaj delat razen da sestreljuješ nasprotnikova letala tak da je že radar prazen pa še vedno ni dovolj. demo me je fasciniral a original nekako čez čas nezanimiv. treba se bo redno spravit zraven vzet par ur za to samo kaj če pa je CoD 4 GOW halo3 stvar ki je ne nadomesti katera koli. če kaj novega ugotoviš se priporočam za info,na multi sem pa tudi probal tam pa nišans. lp :bowdown: Quote Link to comment
iLichu Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 ja če si hočeš popestrit igranje si naštimaj na bol realistično ,zdi se mi da se da, sam nism zihr Quote Link to comment
dprulles Posted December 7, 2007 Author Share Posted December 7, 2007 ace combat misija 3 ko končno dobiš možnost nakupa drugih letal. 3 misija se začne na treh delih a,b,c. končaš dve operaciji ki trajata 40 min in po 40 min se misija updeta in dobiš kon čno novih 40 min ker za tretjo c bi ti zmanjkalo časa potem se zgodi da te prasnejo dol in vse znova cela ura v prazno . šit,igrica kai je samo za one ki imajo časa v nedogled. a dogaja se pa tolko vsega zgoraj spodaj da ne sfolgaš vsega . v glavnem jaz ji nebi dal ocene 8.4 ja pa še nekaj iz vsake misije dalje zgleda grafika slabša. za probat je mi je pa šal 65 eurov. se pravi demo več kot dovolj. Quote Link to comment
Bati Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 dprulles: sej misijo lahko koncas tudi prej kot v zadanem casu, torej ti ni treba cakat tistih 40 minut, ampak lahk tisti 2/3 operaciji koncas v 10 ali 20 minutah. Pa po tem navadno sledi save checkpoint, preden zacnes naslednji del misije, tako, da ce te sestrelijo, lahko od tam nadaljujes. Meni sicer spil ni bil posebej zabaven, ker sem mel obcutek, da se sovrazna letala v zraku pogosto kr za 180° obrnejo in so na splosno prevec okretna...pa tukaj ne mislim na tista unmanned letala, ko moras Strigon leaderja sestrelit . Quote Link to comment
dprulles Posted December 7, 2007 Author Share Posted December 7, 2007 dprulles: sej misijo lahko koncas tudi prej kot v zadanem casu, torej ti ni treba cakat tistih 40 minut, ampak lahk tisti 2/3 operaciji koncas v 10 ali 20 minutah. Pa po tem navadno sledi save checkpoint, preden zacnes naslednji del misije, tako, da ce te sestrelijo, lahko od tam nadaljujes. Meni sicer spil ni bil posebej zabaven, ker sem mel obcutek, da se sovrazna letala v zraku pogosto kr za 180° obrnejo in so na splosno prevec okretna...pa tukaj ne mislim na tista unmanned letala, ko moras Strigon leaderja sestrelit . ja vem bati ampak ona misija ko dobiš mirage 2000 pa še en počasnejši ztak-zemlja letalo ko maš misijo ki se deli na a,b,c tam me sestrelijo recimo v tretjem delu in potem vse znova tak da če se misija deli na 1/1,1/2,1/3 mi ne štarta od 1/3 če me v tam delu skenclajo ampak nazaj na 1/1. to me jezi . in zato bil tako kritičen . thanks bati Quote Link to comment
Bati Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Nisem cist razumel kaj hoces povedat, sorry ... V glavnem tko je: misije so razdeljene na operacije, A, B, C, D, E, F, odvisno pac od stevila, ponavadi je cilj 2/3, ali pa 3/6, 4/6 ... Najlazje je pac, da se osredotocis na vsako misijo posebej, na mapi lahko izberes, za katero operacijo zelis, da ti kaze tarce, in gres pac tisto opravit. Zdej po vsaki koncani operaciji mislim da se sicer ne shrani, se pa na ene 2 ali 3 sigurno, spet odvisno od stevila operacij. Pa vedno dobis checkpoint ko izpolnis kvoto in gres naprej v zadnji del naloge. Upam da kej pomaga... Lp Quote Link to comment
dprulles Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 Nisem cist razumel kaj hoces povedat, sorry ... V glavnem tko je: misije so razdeljene na operacije, A, B, C, D, E, F, odvisno pac od stevila, ponavadi je cilj 2/3, ali pa 3/6, 4/6 ... Najlazje je pac, da se osredotocis na vsako misijo posebej, na mapi lahko izberes, za katero operacijo zelis, da ti kaze tarce, in gres pac tisto opravit. Zdej po vsaki koncani operaciji mislim da se sicer ne shrani, se pa na ene 2 ali 3 sigurno, spet odvisno od stevila operacij. Pa vedno dobis checkpoint ko izpolnis kvoto in gres naprej v zadnji del naloge. Upam da kej pomaga... Lp daj povej mi misija ko si med gorovjem in dobiš letala F 14 F 2 ,v misiji D letiš nekam daleč. ne razumem kaj hočejo da naredim. tam ko imajo sovražnikova letala elektroniko in motijo radarje,po uničenju teh letal se mi je ustavilo. sem pa ugotovil kaj me je na začetku motilo. ma jaz sem šel uničevat vse cilje na pa samo,oz predvsem one ki so označeni z ZL.prosim za nasvet.lp :doh: Quote Link to comment
Bati Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Se zal ne spomnim tocno, katera misija je to...kaj ti pa v mission briefingu pise, da moras v D operaciji naredit? Drugac mas pa tukaj FAQ: http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/file/938702/50983 Quote Link to comment
dprulles Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 Se zal ne spomnim tocno, katera misija je to...kaj ti pa v mission briefingu pise, da moras v D operaciji naredit? Drugac mas pa tukaj FAQ: .gamefaqs.com/console/xbox360/file/938702/50983'>http://www .gamefaqs.com/console/xbox360/file/938702/50983 kaj pa 9 misijo si odigral? meni povzroča malo težav. Quote Link to comment
Bati Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Ja, cel spil sem obrnil (na srednji tezavnosti, mislm da je Normal...). Quote Link to comment
dprulles Posted December 9, 2007 Author Share Posted December 9, 2007 Ja, cel spil sem obrnil (na srednji tezavnosti, mislm da je Normal...). daj povej mi čarovnijo kak priti skozi 9 misijo. ali uničujem rr guns na onih maksi tankerjih ali .....stvar se mi je skomplicirala. še posebej če ti je jezik german. saj razumem eng. samo premalo .če boš tak prijazen. hvala lp :bowdown: Quote Link to comment
Bati Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Ta misija je za popi*dit... Najprej sesuj Kottose (zgledajo kot potniska letala z radarjem), da nasprotnik ne bo mel EMS prednosti, nato se spravi nad Strigon enoto, ko jih sestrelis, so na vrsti spremljevalni cruiserji Gyges. Najlazje jih je unicit tako, da letis za njimi in sestrelis mini tarce (missile launcherji, anti-aircraft topi itd), dokler ne dobis za tarce njihovih motorjev...sestrelis se to in letalo bo padlo. Ponovis pri vseh spremljevalnih letalih, potem se spravis nad Aigaion...tukaj je isti postopek, polno mini tarc, jih unicis, potem pridejo pa se glavne, najbolj zajebano je sestrelit command bridge, ker moras letalu letet nasproti, da tisto zadanes... Quote Link to comment
dprulles Posted December 9, 2007 Author Share Posted December 9, 2007 Ta misija je za popi*dit... Najprej sesuj Kottose (zgledajo kot potniska letala z radarjem), da nasprotnik ne bo mel EMS prednosti, nato se spravi nad Strigon enoto, ko jih sestrelis, so na vrsti spremljevalni cruiserji Gyges. Najlazje jih je unicit tako, da letis za njimi in sestrelis mini tarce (missile launcherji, anti-aircraft topi itd), dokler ne dobis za tarce njihovih motorjev...sestrelis se to in letalo bo padlo. Ponovis pri vseh spremljevalnih letalih, potem se spravis nad Aigaion...tukaj je isti postopek, polno mini tarc, jih unicis, potem pridejo pa se glavne, najbolj zajebano je sestrelit command bridge, ker moras letalu letet nasproti, da tisto zadanes... e bati thaks svaka ti čast ,se mi je pa postopek zdel nekak tak samo kot pravim ko si eng ,potem lahko navodila le sklepaš. bom probo igram na easy pa mam v tem delu probleme,kot v 5 mis. kak ti bom plačal pivo?mogoče pa bo KS team organiziral srečanje xbox arjev :ihih: hvala še enkrat Quote Link to comment
Recommended Posts