DrMiha Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 A ga ni že rahlo dosti za to zimo? Skorajda tri mesece se je valjal pred bajto, danes pa spet pada ko usekan... kakih 25 cm v treh urah. Zakon, jutri pa kolkvij, waaaa :wtf: Quote Link to comment
PicNiK Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Jah, pustne maškare pač niso dovolj dobro odpravile svojega dela. Tuki na obali pa dežuje, ampak ni mrzlo. PS: Srečno na kolokviju. Quote KSi, to smo mi! www.konzole-slovenija.com Link to comment
Devil Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Jah kr nikol ga ne zmanka. V nemčiji je bojda 4 metre snega nek nevem kje in še cestarji bodo začel stavkat! To se bojo mel fino V mojmu okolišu kr elektriko vn meče.. PS: DrMiha velik znanja! Quote If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches! Link to comment
TNT Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Em ma kaj je to sneg? (tle na primorskem sneg ne sploh, samo dežja ku solate pa burje na pretek) Quote Link to comment
SolidG Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Vi, primorci Hvala bogu, da imamo pri nas doma rolbo za zmetavanje snega, če ne bi me pobralo zdajle ob kidanju. Letos je zima vsa od hudiča. V ironičnem smislu. Quote Link to comment
ksiMacro Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 I'll say.....tukaj ze 2 ure pada kot, da je zadnjic. Zdej ga je ze okol 30cm. Predvcerajsnjem je bilo 20cm snega, vceraj je vse skopnelo(padal je dez ponoci), danes pa ga je spet na hard! WTF WEATHER GONE WILD!!!! :doh: Quote Link to comment
shtanga Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 naša vasica v bližini Kranja ni nobena izjema... če komu manjka telovadbe ga rade volje rekrutiramo za kidanje :thumbup: Quote I want to ride my bicycle... Link to comment
DrMiha Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 najraje pa imam crkote elektrike...yeey Sedajle sem končal dveurni kidalski maraton, mam dost za sdej. Aja, hvala za dobre želje Quote Link to comment
ksiMacro Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 OMG.....meni vsake pol ure fukne vn elektriko za 1s. Zdej je ze eno 4-5x. Glih dost, da se cela zadeva reboota in gre loudanje v kurac, zvocniki spustijo battle cry in navrh vsega mi lahko skuri napajalnik! They should be soooo sewed!!!! Quote Link to comment
kekken3 Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Sn0wned! :ihih: Saj se hecam. Just... kidding. Jao, ne, res, bogi ste. Mi tu snega nismo imeli že leta in ga prav nič ne pogrešam. :razzy: Quote Link to comment
Prezioso Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Ehh, saj je lepo, ko zapade sneg! Jaz se grem ponavadi z avtom furat pod ročno, ker lepo zanaša po ovinkih Quote Link to comment
shtanga Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 @prezioso: ahahaha, kako zelo se strinjam s tabo sneg + prazno parkirišče + ročna = hehe, mislim, da sem tudi jaz tele :doh: ! so phun! :razzy: Quote I want to ride my bicycle... Link to comment
ksiMacro Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Yup...rocna powah zmaga! (ko drugi mene furajo) Kidanje suxxorzzz, kadar je toliko snega. Danes zjutraj so mi skoraj roke odpadle. Pa se vec kot 'za lopato' ne moras spraviti na lopato!!!! Quote Link to comment
Prezioso Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 No, lepo videt, da nisem edini tu, ki obožuje snežne vožnje tudi po parkiriščih in tudi cestah. Pogoj je le da je fraj cesta...Aja pred kratkim mi je avto obstal na f***ing ledu in še sam se bil, tako da ne vem kako mi je uspelo, ampak sem z eno nogo tiščal na gas z drugo pa porival nekako avto naprej in si pomagal z rokami...še dobro, da se visok No uglavnem mi je uspelo prist ven...LoL :ihih: P.S: Imam letne, zelo obrabljene gume Quote Link to comment
Jabawack Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 @kekken3: Pr vas ni snega, ker je nonstop burja in potem piha sol na cesto in na avte in korozija in mižerja in ohhhhh moj bog... Pol pa ko zapade, gre tkoj h vragu "na toplo" Quote Link to comment
samus987 Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 lol pri nas sem se včeraj zjutraj še veselil kolk je že vse zeleno (kljub usranemu vremenu). pa sem mal zaspal po kosilu, se zbudu, naprej pa lahko sami ugibate >.< pri nas vsaj elektrike ni zmanjkovalo je blo snega pa ko hudiča. od novembra ni bilo nikoli brez snega Quote Link to comment
RIDDICK Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Sej to ni res ja ! Snega je kot dreka v greznici ! Pri nas je blo skoraj vse zeleno, potem pa na enkrat SNEG ! pri nas mam sreco da ni elektrke metalo ven, da sem lohk kljub "drek vremenu " bil, na PC-ju in igral xbox ! :annoyed: SNEG :annoyed: Quote Link to comment
Jabawack Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Mater, pr nas ga je tolko, da moooooooo mmmph, gwmhph... Doh, ne morem niti govorit, ki ga je tolko Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Mene je v LJ dobesedno zametlo. Trubarjeva celi pondeljek ni uspela bit skidana. Quote Digitalni šepet Link to comment
DrMiha Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Ma sej LJ je katastrofalno spucana..center še nekako, malo pojdite na obrobje mesta, je kr po glavni cesti treba hodit, ker se gospodom ne da pločnika spucat pa sej je itak učerej polovico snega že pobralo..kak sem se smejal, ko je ena baba cliota rinila v cel sneg, ker drugje ni blo parkirišča :ihih: Quote Link to comment
mumbo Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Moja žalostna zgodbica: Mene je pa čisto zjebal ta sneg v nedeljo, ko sem šel nazaj v LJ. Rabil sem štiri!!! ure, da sem prišel do tam. Normalno se pride v 1.20h.. Neverjetno, a resnično. Pa še v soboto sem bil pijan, tako da me je v nedeljo cel dan glava bolela + 4 ure vožnje = super kombinacija. Prvo sem se s ketnami zajebaval, ker so se pri eni plastiki utrgale. Potem sem jih zvezal z dratom, ki pa je pozneje prepikal gumo. Potem smo s kolegi na Gorjancih menjali gumo, sneg pa je padal kot fuknjen. Potem sem dal te ketine dol in ugotovil, da gre čisto okej tudi brez. Potem pa še eno 2 ure in pol vožje do LJ, gužva je bla za znoret, avti pa so se pomikali 40 do 50 km/h. Spluženo pa itak zelo slabo. Pol v LJ pa še po cesti in na obvoznici 20 cm zmržnjenega snega, kot da bi se po njivi vozil.. Eden najbolj fuknjenih dnevov v mojem življenju. Pa včasih sem bil ful vesel, ko je sneg začel padat.. Quote Link to comment
Jabawack Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Ja sej pravijo, da starejši kot si več maš problemov Takrat še lepe stvari postanejo grde... Tudi ženske (stare) Quote Link to comment
policaj Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Em ma kaj je to sneg? (tle na primorskem sneg ne sploh, samo dežja ku solate pa burje na pretek) bil danes dol, ma maste tako lušno da bi....res čista razlika samo 40km stran! Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
tomyboy Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Takole se pa jaz lotim snežne "nadloge". Quote Link to comment
DrMiha Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Takole se pa jaz lotim snežne "nadloge". Fino, sploh če mate ravnino...in kako se zadeve lotijo pravi dedci? Ok, slika je malo klinčeva, to pa dela nekaj let star skener. Quote Link to comment
Recommended Posts