Jump to content

LG plazma pomoč


Guest Dud3k

Recommended Posts

Zdravo!

Danes sem gledal plazmo LG 42PT81, je en nov model na tržišču, in je cena 1200€. Problem je pa to, da nevem kako je pri plazmah ki imajo trdi disk. Mene namreč skrbi da nebi imel potem kakršnjih koli problemov?

Ker ostale stvari se mi zdijo kar uredu, tako da me skrbi idi trdi disk...

Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.

Lp

Link to comment

Ok hvala za odgovore.

Zanima me pa še nekaj...

Učeraj sem bil v big bangu, in sem gledal za HDMI kabel, in mi je tam trgovc ponujov za 60€, a je to normalna cena, in kaj je razlika z tistim, ko sem ga pa gledal na netu ko je 15€???

In rabim tudi še nasvet glede zvočnikov...

Ali se splača kupiti genius 5.1 zvočnike, ki so 125€, ali se splača uzeti kaj drugega za tak denar????

Link to comment

Disk je super zadeva da.. Lahko si posnameš oddaje, ko greš na wc vklopiš snemanje in potem od tam nadaljuješ in podobno..

Ne, to ni normalna cena. Oz. je škoda toliko plačevat. Tisti kabel za 15 € bo čisto dovolj. Govorim iz osebnih izkušenj, ker mam tudi sam tak kabel (dvi-d - hdmi) in je slika super in vse ok.

Glede zvočnikov pa ne vem.

Pa ta plazma ima full HD? Sam ma model 42pc1r, ki sicer nima diska.. Model 42pc1rr ga ima.. Ta model je tudi dobil eisa nagrado na naj plazmo 2006 ali 2007 ne vem zdej točno.. Tak, da če ta novi model nima full hd se ti mogoče splača pogledat za 42pc1rr, ki je verjetno sedaj še cenejši..

Link to comment

Misliš te zvočnike: Komplet zvočnikov 5.1 Genius SW-HF5.1 5000?

Jaz imam tele hudičke in imam preko stereo vhodov not priklopljeni PS3 in xbox360, preko 5.1 vhoda pa še računalnik. Ob blu-Ray in DVD filmih je zvok božanski! Za audiofile ni ampak te iste zvočnike so zelo priporočali pri hrvaškem BUGu in se popollnoma strinjam z njimi. Kvaliteta zvoka je super cena tudi še en plus pa je seveda kar nekaj stereo priklopov.

Drugače pa me nekaj zanima - a je mogoče iz PS3 privabit pravi prostorski zvok preko stereo priklopa (dva činča - bel in rdeč?)? Ali pa kak kabel, ki ima 5.1 izhod?

Link to comment

Zdravo!

Se opravičujem, ker nisem nič odgovoril...

Zdaj imam plazma tv od LG 42PT81, in sem zelo zadovoljen, ker pričakoval sem da bo slabše, in me je zelo presenetila. Kar se tiče HDMI kabla, ko sem ga gledal v LJ big bang je bil 65€in to dolg cca 1,5m, ko pa sem bil v Kranju v big bangu sem pa dal 30€ za velikost cca 3m. Ne ta plazma nima Full HD, kar mi je po eni strani malo škoda, ker gledam TV dosti od blizu.

Kar se pa tiče zvočnikov jih nisem dobil v Kranju, ker jih ne prodajajo več že 3 mesece, in sem potem vzel hišni kino od LG pa sem zadovoljen.

Hvala pa za vašo pomoč.

Lep vikend

Link to comment

Zdej mam pa še jaz eno vprašanje glede plazme. In sicer me zanima glede modela LG 42PC52. To je plazma, ki je v akciji v Merkatorju, če imaš Amis in Piko. Cena je 786,75 €, kar je zelo ugodno in ta model se sigurno ne dobi nikjer cenejše.. Zanima me sicer kvaliteta same plazme, slike, če jo mogoče kdo od vas ima in kako je zadovoljen.. Sam imam sicer že kar nekaj časa LG 42PC1R pa sem zadovoljen.. A je to novejši model (PC52) od moje plazme??

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.