Godlike Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Torej: Bozicek, dedek mraz, miklavz... se nevzdrzno priblizujejo. Tako tudi blazno in veliko zapravljanje in nakupovanje raznih daril in krasil. Veliko ljudi ima sicer veliko za povedati proti temu zapravljanu vendar jaz mislim da je december edini cas v letu ko se trdo delovni ljudje ki celo leto delajo hodijo v tako ali drugacno sluzbo lahko razveselijo in pozapravijo tisti denar ki so ga tekom leta vec ali manj zasluzili. Sicer je se nekam zgodaj ampak december se je dobro zacel in tako tudi praznicne norcije vragolije in veselije. Nebom vam sicer voscil prijetnega in srecnega novega leta 2008 ker vsi vemo da nebo prinesel nic pametnega in razvesuljucega (no ja mogoce nekaj dobrih iger in eno ali dve konzoli) ampak vam voscim kar se da lep in uber cudovit december 2007 kajti to je edini mesec v letu kjer se nazuriramo in obdarimo do maximuma. Tako da moji konzolaski tovarisi in tovarisice (^^) uzivejte maksimalno veliko ne prevec nazdravljati in obdarite tiste ki jih imate radi ali pa tudi ne. In ko se bodo iztekali zadnji trenutki letosnjega leta se malo spomnite na nas/vas forum ksi in na trdo delavne modelatorje in administratorje in nazdravite na njih ker so zopet speljali se eno uspesno leto brez vecjih padcev in uvinkov. Za konec pa se vprasanje: Kaj si potihem zelite da bi dobili za darilo^^ Lep in cudovit december vam zelim, David. (ce bi bila neka nalispana in kicasta jelka pod smeski bi jo nalimov ampak ker je ni si jo predstavlite^^) Edit: jaz si zelim sneg^^ Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
NoWii Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Hvala Zelimo pa denar....sparam za komp Oziroma, njegovo opremo.... Quote Link to comment
samus987 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 jaz bi pa nokio n81 odkar je n95 šla pa ltd ec500 el. kitaro ali nekaj v tem stilu, še bolje esp glede iger pa želim le guitar hero za zabavo, me tudi galaxy vleče samo glede na to kako rkatko je vse skupaj mi je malo bedno =/ Quote Link to comment
Bartala Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Ni dovolj globoke denarnice, dovolj velikega bančnega računa da bi zadovoljil moje želje, vedno ko dobim kaj sem si želel, si že čez 10 minut želim nekaj novega Sicer sem pa že dobil svoje predčasno darilo. Sofinanciranje mojega novega hišnega ljubljenčka pod imenom Wii Quote Link to comment
D.Tidus Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Jaz pa si želim špil ali dva ki jih sigurno dobim ... Ampak ko nwm kaj bi zbral ! V glavnem tudi opremo za moje konzolice so dobrodošle !! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
.*LuKa*. Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Kkšna igra za wii nebi slabo prišla, drugače pa HVALA in enako Quote Link to comment
-g0ran24- Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Mogoče kakšen naraščaj naslednje leto Quote Link to comment
MaDrung Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Za konec pa se vprasanje: Kaj si potihem zelite da bi dobili za darilo^^ 140 Inchno PLAZMO za 3000€! lol Quote Link to comment
H5n1 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Da bi zadel na lotu :crossfingers: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Icmajster Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 ]Mogoče kakšen naraščaj naslednje leto Oh to bi bilo lepo , pa da bi se končno začela štalca pedenat in pa seveda, da bi bili nasmejani, zdravi in se mel radi Uh sem skor pozabu. Da bi seveda nehu kadit (kot vsako leto :doh: ) Tudi tebi David in vsem ostalim en krasen December. Ko bi le kaj snega zapadlo Quote Link to comment
mjugen Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Še malo, pa bo eno leto od kar sem dobil sina , v bistvu si želim, da gre vse tako lepo naprej kot do sedaj, enkako pa želim vsem bralcem foruma. Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
anc165 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Hvala Zelimo pa denar....sparam za komp Oziroma, njegovo opremo.... Isto feb. pa načrtujem D day Quote Link to comment
raizuken Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 preveč je stvari ki bi jih želel:D tko da zaenkrat samo razmišljam Quote Link to comment
aaa Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 vsem vam vam zelim srecno novo leto 2008 in december 2007 darilo: mav denarja bojo ta stari prispevali h ipod classic 80gb Quote Link to comment
lukidd Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 vsem vam vam zelim srecno novo leto 2008 in december 2007 darilo: mav denarja bojo ta stari prispevali h ipod classic 80gb istega iPoda si jaz želim. danes sem prispeval 100€ k nakupu mojega SEk810i. super zadovoljen. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Davodax Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 no ja, imam k810i sam. saj je še kar. ampak glede na to da je v isti kategoriji kot nokia n73, se lahko kamera oz. snemanje posnetkov skrije v primerjavi z nokio :bringiton: Quote Link to comment
abbot Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Želim si nazaj srečne dni. Quote Link to comment
MaDrung Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Želim si, da bi izvedel popolni backflip! Quote Link to comment
Link Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Časovni stroj bi mi prišel še kako prav. Quote Link to comment
NoWii Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 vsem vam vam zelim srecno novo leto 2008 in december 2007 darilo: mav denarja bojo ta stari prispevali h ipod classic 80gb istega iPoda si jaz želim. danes sem prispeval 100€ k nakupu mojega SEk810i. super zadovoljen. Ka je fora iPodov? Zakaj je to bols od navadnega mp3 oz mp4? Sam zarad ferme, pa zakon oblikovanja....Cena je pa pri nebesih.... Quote Link to comment
bondi Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Js si pa ne želim nč drugega ko pa sreče... Srečno Quote Link to comment
samus987 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 vsem vam vam zelim srecno novo leto 2008 in december 2007 darilo: mav denarja bojo ta stari prispevali h ipod classic 80gb istega iPoda si jaz želim. danes sem prispeval 100€ k nakupu mojega SEk810i. super zadovoljen. Ka je fora iPodov? Zakaj je to bols od navadnega mp3 oz mp4? Sam zarad ferme, pa zakon oblikovanja....Cena je pa pri nebesih.... tudi sam sem misli enako dokler nisem kupil svojega =P kvalitetna izdelava, trpežen, velikoooo prostora (kul za hard disk), za filme gledat mi je prav super, da se marsikaj čarat z njim... ^^ Quote Link to comment
_tweety Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Jaz si želim še enega kužka... pa vem, da letos nisem bila dosti pridna, da bi si ga zaslužila Mogoče naslednje leto (a ne Anduril ) Sicer bom pa zadovoljna s čimerkoli. Sem skromna Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
kilzorz Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Jaz si želim še enega kužka... pa vem, da letos nisem bila dosti pridna, da bi si ga zaslužila Mogoče naslednje leto (a ne Anduril ) Sicer bom pa zadovoljna s čimerkoli. Sem skromna Zakli tvojga starga psa pa ga fukn u gozd pa rec da se je zgubu. Sej pomojm ti bojo pol novga kupil. Quote Link to comment
Icmajster Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Jaz si želim še enega kužka... pa vem, da letos nisem bila dosti pridna, da bi si ga zaslužila Mogoče naslednje leto (a ne Anduril ) Sicer bom pa zadovoljna s čimerkoli. Sem skromna Zakli tvojga starga psa pa ga fukn u gozd pa rec da se je zgubu. Sej pomojm ti bojo pol novga kupil. Že druga objava dans, da sem se nasmeju do solz tweety se opravičujem, samo črni humor je pri meni vedno dobrodošel! za Kilzorza! p.s. Tweety obdrži tisto kljuse staro HEC!! Quote Link to comment
Recommended Posts