sebek1 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Da bo vse kaj se dogaja novega na enem mestu. Quote Link to comment
sebek1 Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Dans pride autoupdejt, baje je že online, meele bi naj bil do neke mere popravljen, pa neke stvari so izboljšal, nič ni točno opisano though, je pa to blo kar presenečenje moram rečt, nisn mislo, da bo tak hitro prišel. Quote Link to comment
TriGGer Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Dajte me povabit če bote igrali pol, bom prišo kekkenu gnjavit, naj si kupi CoD 4 Quote Link to comment
sebek1 Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Nitro, hehe Eto sem malo stestiral, prefer good connection končno dela, ko sem imel vklopljeno sem dobil samo evropejce in smo bili vsi full green bar sam sem pol zadevo izklopil, ko mi je vrglo ven 30 gejmov, ampak končno je to tak kak treba in lahko celo, ko greš sam v partye dobiš dobre igre. To kar sem meelejal je enostavno boljše kot je bilo prej, ali udariš prvi in dobiš bitko, ali pa umreta oba. Drugo kar sem opazil pa je nekak boljši br, tak močnejši se zdi, sploh na daleč je lažje zadet. Verjetno bo pa tak v petek v weekly updejtu vse natačno opisano. Quote Link to comment
kekken3 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Uu, obcutno bolj fer je sedaj melee. Pac, prej je bilo tako, da si ti sicer prvi usekal, ampak ce je nasprotnik imel malo vec, je lahko v dolocenem oknu usekal z zaostankom, pa se vedno clearly zmagal. Pac, kompenzacija laga, ampak pretirana in frustrirajoca. Sedaj je tako, da ce dva usekata v dolocenem oknu hkrati in imata priblizno enako energije (v dolocenem oknu, ampak malem oknu) je smrt za oba. Fair enough. :thumbup: Glede boljsega matchmakinga lag-wise, je pa super novica. Nisem se probal, ker sem zadnje dni malo igral damn you Omega V ( ), ampak res dobro. Drugace pa so predstavili novo mapo iz prihajajocega DLC paketa: http://www.bungie.net/News/content.aspx ... &cid=13287 Nek miks Warlocka, Sanctuaryja in humm, pravijo, da je po malo podoben tudi lockoutu. Osebno mi Warlock sploh ni pretirano dogajal, tko, da ne vem. No, Sanctuary je bil simpaticen, a je na momente obdrzal morecnost Warlocka, ko je bil tvoj celoten team v kompletnem lockdownu brez kakrsnegakoli normalno moznega izhoda... Bomo videli in molimo na cimvecjo "Lockout komponento". Ali pa kar na pravi Lockout. Quote Link to comment
sebek1 Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 Simpatična mapa ni kej, bolj majhna po opisanem, hvalabogu Quote Link to comment
sebek1 Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 I like it, a lot, ni prevelika ravno prav. Quote Link to comment
sebek1 Posted March 13, 2008 Author Share Posted March 13, 2008 Z aprilom prihaja MLG playlista. Zanimivo, bungie je končno popustil, playlista bo vsebovala točno ena settinge, kot se bodo igrali na mlg turnirjih. Novica je vsekakor dobrodošla. Zanimiv je njihov 110% speed, kar igro res pohitri ni pa neka bistvena razlika zej, v igri dveh se navadiš. Meni osebno je boljše kot 100% speed. Najbolj kar se mi dopade pa je, da so snajper in rocketi na konstanten spawnu. Točno ob tistem času bodo spawnali, nič nekih random spawnov. Lista bo nadomestila team hardcore. Quote Link to comment
kekken3 Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Wow, super dodatek. Lepo, da je Bungie popustil, saj je zdruzitev MLGja in Bungiejeve playliste nujna, Halo 3 po netu in vse, kar gre zraven, postavijo cimblizje pravemu sportu, ki mu recejo MLG. Sicer je MLG nepopustljiv in ce mapa suxa, bo to rekel in je ne bo dal v seznam, kar je tisto, kar je najmanj kul za Bungie, ampak vraga, treba je priznati svoje napake, tako da ce zdaj zmorejo tudi to, potem so res ultimativni carji. Odlicna novica all around. :thumbup: Quote Link to comment
sebek1 Posted March 13, 2008 Author Share Posted March 13, 2008 Jap, naj bi res bile samo tiste mape in gametype, ki jih bol mlg odobril. Meni se dopade prav pasalo bo kaki mlg vdarit in se it Proja, Ogres be aware Quote Link to comment
sebek1 Posted March 19, 2008 Author Share Posted March 19, 2008 14 april je dan, ko pridejo nove mape (map pack 2) in prvi map pack postane zastonj. Aja poleg omenjenega Ghost towna, bo map pack2 vseboval remajk Sidewinderja, jap. Več tu: http://www.bungie.net/News/content.aspx ... &cid=13382 Quote Link to comment
kekken3 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Wow, Sidewinder je njabolj jasen spomin iz mojih začetkov Hala, ko smo se prvič dobili, linkali dve konzoli skupaj in nažigali 2 vs 2 ko zmešani. Scrubtastic in vem, da nas je needler pwnal, a bilo je res zabavno in vehikularne akcije na ledu so bile epske. Kul bo to, kul. Zadeva obeta tudi za kake team sniperse in to. Nasploh je nekaj posebnega pri skrivanju in snajpanju na snegu. Quote Link to comment
sebek1 Posted March 22, 2008 Author Share Posted March 22, 2008 Mogoče prihaja nekaj kar si želi vsak. Najboljša halo mapa ever, zasnežena, odlična za snajpere in slayerya. You do the math, which one it is. Obrazrožilo revije it was never our meaning to lett elite members (these are people on the forum robably) be able to find magazine related information. there is a chance for us to break our exclusivity with microsoft and some third partys, because third partys weren't discrete with the info. our exclusive video report at bungie in april and palying a new multiplayer is very sensitive, therefor we decided to change the aprile edition of the mag. as usual you can have a sneak peek. spreading the previous version leads to a ban. the y was indeed an unfinished april fools joke. Aja, uradno, kero mapa je pa bo povedano ta torek. Quote Link to comment
kekken3 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!1 The return of the king! Spet bom ob 10 eurov takoj po izidu. :amazed: :amazed: Quote Link to comment
sebek1 Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 Prihaja blackout = remajk Lockouta Konnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnčnoooooooooooooooooooooooooo http://www.bungie.net/News/content.aspx ... &cid=13413 Dober setting mape, hehe. Quote Link to comment
kekken3 Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Haha, pa gre novih 10 eu down the drain. To M$'s wallet. :cash: Ampak ok, LOCKOUT JE LE LOCKOUT! Vesel sem, da so jo naposled le prinesli nazaj. Ko si vsi to končno zloadamo, zahtevam lan party in zbor vse old school Halo klape. Saj bomo lahko samo Lock.. ahem, blackouta igrali, pa bo dovolj. Quote Link to comment
sebek1 Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 Itak, itak pa še v forgu lahko točno istega nardiš kot je bil v 2, če ti ni do equipmenta. V tem map packu bodo zgleda res dobre mape. Ghost town zgleda zelo obetavno, sidewinder je itak zakon, lockout pa je tak legenda. Kakorkoli lockout mi je res falil, sej guardian je podoben in čisto ql, ampak je preveč ozki na snjiper towerju, pa nasploh ni isti feeling. Na srečo niso kaj dosti spreminjali, razn grafike, tak, da bo feeling res isti. Lockout pa je res zažgal za slayerja, meni je tudi najbolj odgovarjal za snajperje. V naslednjem updejtu še naj dodajo kaki midship - purple reign je verjetno točno to, pač ni je bolše mape za free for all kot midshipa, pa kaki ivory ali pa beaver creek pa sem zadovoljen. Še vedno pa je tu foundry in na netu najdeš res ql mape iz njega tak, da zdej, ko je zastonj še lahko vdarimo kaj na njem. Quote Link to comment
sebek1 Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 Mlg playlista je on. http://www.bungie.net/Stats/GameStatsHa ... StrongSide Beast Quote Link to comment
sebek1 Posted April 3, 2008 Author Share Posted April 3, 2008 Novi mapack trailer http://www.vimeo.com/856292 Nix bo treba to malo počekirat 15, drugač pa se na sceno vrnem okol 20.4, hehe. Quote Link to comment
sebek1 Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 http://www.mlgpro.com/live_vod.html Tu lahko gledate halo 3 direktni stream in prvi veliki finale v tej igri, ko pač bo čez 4 ure menda, če koga zanima, videt kak proji igraju v halo3. Fora je ker je komentirano pa vse. Quote Link to comment
kekken3 Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Wow, takoj, ko si objavil, sem dal in ujel en cel CTF na pitu - Final Boss vs neki drugi (ki so pa tudi čisto hudi). SIIICK. Saj, v bistvu so v komunikaciji dokaj v stilu nas (ko nam gre dobro). Samo nekje, tam, na deseto potenco. Zdaj nadaljujeta isti ekipi slayerja na guardianu. Za pogledat ASAP! Edit: končano. Tipi se pobijejo 50-40 v treh minutah! :amazed: Quote Link to comment
sebek1 Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 Jaz pa ne najdem več halo3 dvdja No do lana bom že nekaj zrihtal. Quote Link to comment
kekken3 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Sebek Sicer pa, dober način, da se uspeš koncentrirat na študij. Quote Link to comment
sebek1 Posted May 27, 2008 Author Share Posted May 27, 2008 Pazite to včeraj sem slučajno odpakiral neke random zvočnike, ki sem jih dobil kot darilo poleg televizije, tak simple 2.1 sistem. Lepo priklopim to in ono in ko čujem subwoffer, omfg kaj mi je naredlo. Tako, da sem že načrte začel delat, kako kaj v sobi razporedit za 5.1 sistem, ki ga bom v kratkem nabavil. Woo ne samo, da igram halo3 na hdju še v surrondu ga bom igral, haha slišal bom vsakega, ki bo hodil za hrbtom. Believe me HD, 5.1 its the future. Quote Link to comment
Greymon Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Pazite to včeraj sem slučajno odpakiral neke random zvočnike, ki sem jih dobil kot darilo poleg televizije, tak simple 2.1 sistem. Lepo priklopim to in ono in ko čujem subwoffer, omfg kaj mi je naredlo. Tako, da sem že načrte začel delat, kako kaj v sobi razporedit za 5.1 sistem, ki ga bom v kratkem nabavil. Woo ne samo, da igram halo3 na hdju še v surrondu ga bom igral, haha slišal bom vsakega, ki bo hodil za hrbtom. Believe me HD, 5.1 its the future. če boš res hotel meti pravi zvok, torej 5.1 kanalni,, boš moral kar odšteti kakega 500-stotaka pri takih zvočnikih je najbolš, da so HI-FI (sam so dragi ) Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Recommended Posts