RIDDICK Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Zanima me če vas vaše delo/šola veseli. Npr. kak vam je v šoli ali v službi kaj ste po poklicu če ga že imate, kateri predmeti so vam na šoli/faxu.... najboljši, in vse drugo. Jaz še hodim v Osnovno Šolo in sicer pri Veliki Nedelji, mi je zdaj proti koncu vse ratalo malo ali fejst bedno. Skos sem pa mrzil Kemijo in Slovenščino. Kemija je nasploh bedna+ bedan učitelca na kubik=BEDNO. Slovenščina pa mi sux samo zaradi zabito nore filozofinje(učitelca je to ). Saj bom enkrat objavil malo nekaj slik mojega delovnega zvezka pri slo, sami napisi Elder Scrolls IV Oblivion: Betheseda Softworks--> Shut the gates of Oblivion, pa KSI napis pa vse kaj češ, pri slovi pač nič ne delam ker je tečno. No kak se pa vam zdi šola/služba ? Quote Link to comment
policaj Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 RIDDICK ti pa maš cajta, sej je prav! Delo me veseli, delam non stop! Ponoči igram igre, spim po 4h max! :china: Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Recommended Posts