iLichu Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 fantje mene pa zanima če je ta špil kj dobr k sm v jokerju prebral da je sranje , na gametrailers sm pa gledu review k pa so dal oceno 8.7 tko da zdj ne vem a je ql al ne Quote Link to comment
kixs Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Tula mas na youtube en kup videov: http://www.youtube.com/results?search_query=PSP+Street+Fighter+Alpha+3+Max&search=Search Ce so ti vsec prejsni deli oz. Street Fighter serija, ti bo tudi ta, ce ti niso, potem pac ne lp Quote Link to comment
lukidd Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 igra sama je kul, jebe jo nadzor. na starem PSPju vsaj. drugače pa vzemi tekken DR Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
iLichu Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 ja spomnim se street fighterja 2 in lahko rečem da je bil , se pravi da jebe ta street fighter na starih verijah heeh še sreča da mam slim verzijo pa Tekken DR že mam in je tud zlo fajn sam rabm skill si nabrat hehe Quote Link to comment
freak Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 tekken menem vsaj po videotu da je bolši...drgač mam tekken in je zlo hud Quote Link to comment
kekken3 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Alpha 3 je en boljših SFjev kadarkoli in po opcijah najbolj kompleten del serije na konzolah (če ne ena od bolj bogatih pretepačin sploh po single player opcijah). Še kup dodatnih, PSP-only likov in nasploh super grafika in vse. Samo povsem neigralen je na starih, debelih PSPjih s slabim križcem, ki zelo težko zaznava diagonale. Šele če imaš PSP slim, kjer je to odpravljeo in kjer križec dela, kot mora (v času nastanka opisa Slimov še ni bilo), potem Alpha 3 Max pride v poštev. Quote Link to comment
iLichu Posted December 7, 2007 Author Share Posted December 7, 2007 a mi lahko nekdo pove s kerim likom je najboljše igrati pr tekken dr,meni osebno je Marshal Law zlo vsec pa tist boksar Fox al neki tazga Quote Link to comment
lukidd Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 ppri tekkenu so liki relativno uravnoteženi, edino ta boksar (=steve fox) je malce v prednosti, kar se kaže po tekmovanjih kjer so prva štiri mesta sami steve foxi Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
luka97 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 KJE LAHKO KUPIŠ WIPEOUT PULSE IN TEKKEN :beer:KEKEN FALA Quote Link to comment
kekken3 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Odgovor 1: falil si temo. Ta thread je o SFA3 Max za PSP. Odgovor 2: Wipeout Pulse je najboljša igra za PSP. Za spletno igranje rabiš USB dongl ala WiFi Max. Quote Link to comment
iLichu Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 Tekken: DR GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories Syphon Filter Dark Mirror Syphon Filter Logan Shadow Lumines 1 Lumines 2 Silent Hill Origins SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike Metal Gear Solid Portable Ops + Castlevania: The Dracula X Chronicles Burnout Dominator SEGA Mega Drive Collection Ratchet & Clank: Size Matters WipEout Pure Daxter Monster Hunter Freedom 1 in 2 lahko bi našteval še in še sam se mi ne da več lol sam zdj nj kdo reče da psp nima dobrih iger pa ga v jajca brcnem :bleh: Quote Link to comment
dark_psp Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 jest pa glih zdele spilam rachet&clank pa je ful huda. drgac pa: -tomb raider legend (8) -daxter (8) -gta vcs (9) -gta lcs (7-8) -prince of persia rival swords (9) -prince of persia revelation (7-8) -need 4 speed carbon (8) -ratatouille (8) -burnout dominator (5-6) -fifa 08 (8) -nba 08 (8) -world rally chapionship (9) -sega rally (8) -tekken (9) -call of duty3 (8) prekratka -medal of honor 1/2 (9) -fired up (8) prekratka tele pa se pouhn drugih sem jest spilom, najslabsi sta mi bili pa gta lcs in burnout dominator Quote Link to comment
Recommended Posts