KukoXX Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Imam eno prošnjo.('') Od prijateljice hčerka je dala sliko na www.znajdise.net na glasovanje. Prosil bi, če bi lahko glasovali za njeno sliko pod št. 11 (najprej je potrebna registracija). Glasovanje poteka do nedelje 9.12., zato bi prosil, kdor bo lahko, da vsak dna glasuje za njeno sliko. Glasovanje je namreč omejeno na en glas iz unikatnega IP naslov dnevno, ter ravno tako en glas od enega prijavljenega uporabnika dnevno. Quote Link to comment
anc165 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 torej ti imaš lahko na dan zagotovljena 2 naslova www.hidemyass.com probej proksy Quote Link to comment
KukoXX Posted December 7, 2007 Author Share Posted December 7, 2007 torej ti imaš lahko na dan zagotovljena 2 naslova www.hidemyass.comprobej proksy sej tole ni edini proxy, sam mi zmanjkuje e-mail naslovov za prijavo, ker se moraš za prijavo registrirat vsakič z drugim mailom. Quote Link to comment
jeanmike Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 ma to ti sprašuješ za sliko "Nina majster"?? Quote Link to comment
mumbo Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 So druge slike boljše. Pa ne bom se registriral, da bi zdej glasoval.. sori. Quote Link to comment
anc165 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Sam neki bom povedal nočem nobenga užalit (ne leti na njene slike) ampak korupcija je povsod Quote Link to comment
abbot Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 torej ti imaš lahko na dan zagotovljena 2 naslova www.hidemyass.comprobej proksy sej tole ni edini proxy, sam mi zmanjkuje e-mail naslovov za prijavo, ker se moraš za prijavo registrirat vsakič z drugim mailom. http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html oz. v slo - http://10minutemail.com/10MinuteMail/in ... 446A3C4627 Saves. Quote Link to comment
Bianca Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Sam neki bom povedal nočem nobenga užalit (ne leti na njene slike) ampak korupcija je povsod Se strinjam. Mi gre na živce to... Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
admins Anduril Posted December 10, 2007 admins Share Posted December 10, 2007 Korupcija? Temu se reče dobra marketinška podpora. Quote Link to comment
tuning Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 He he, če bi se že prijavil in bi glasoval, bi izbral meni najbolj všečno sliko. Sem pač ljubiteljski fotograf, tako da takim postom dost nasprotujem, najbolje da bi se zbrisal. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Bianca Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Korupcija? Temu se reče dobra marketinška podpora. No ja, pa tako če želiš Tudi jaz, če bi se že registrirala, bi seveda izbrala fotko, ki bi mi bila najbolj všeč, tako pa... :ihih: Good luck vseeno Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
Recommended Posts