tuning Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Oj a je tole resno al kaj, zgleda pa kar hudo , DS na način SPja:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Ziga2 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 a ni tist iz pruga posta že prastare reklama Quote Link to comment
Greymon Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 hej tuning...ta je faca... se opravičujem, zaradi velikosti slike... kaj praviš?? kaj veš mogoče kaj več o tistem DS 2-ju? Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Greymon Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 zelo fajn,, ampak res zelo fajn bi blo, za novi DS,,da bi zraven DS in GBA igric lahko igral še one najstarejše od Game Boy,,pa Game Boy Color... Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
tuning Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 Dost hudo:) Sam res bi bil lahko pri nasledniku DSa večji zgornji ekran... LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Davodax Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Kako bi lahko tale zadnji bil DS 2, če vsepoprek piše Sony? Quote Link to comment
Greymon Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 ja to naj bi bil novi PSP Lite al neki podobnega...sam zgleda pa hudo :bowdown: Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
kekken3 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Nintendo BS s sedmimi zasloni je evergreen zmaga! :bowdown: Quote Link to comment
č.u.k. Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Predlagam lock te teme, ker je zavajujoča Quote Link to comment
Greymon Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 pa ne zaklenjaj te teme .... kaj če bi mi na forumu predlagali svoj model DS............................................saj veste kaj mislim,,da bi vsi k so na forumu, napisali vse kaj naj bi mel novi DS, pa kake detajle...pa mi to na koncu vkup zmešamo pa to,,,pa nekdo bi nariso obliko DS-a,,,pa vse to napišemo, narišemo na en al dva lista,,,pa naj en pošlje na Japonsko,,, PA JE TO TO.. :ihih: :evil: pa nam bodo oni to zalotali,,pa gor napisali made in japan,,,pa to.... :ninja: Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
jurc-back Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Greymon, daj ne pretiravi kot, da bi bil v risanki, ki bi bilo vse mogce...lol :doh: Ce bodo naredili nov ds bo to sigurno njihov izdelek ne pa od nekega cudaka iz slovenije ki misli, da bo neki narisu na DVA lista in potem poslal na Japonsko... dream on... Pa zaprite neuporabno temo..... Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
Greymon Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 veš kaj,,če ne bi bilo risank pol bi bli vsi otroki terorristi al pa še kaj hujšega... :ihih: P. S. to pa zato,,ker je večina filmov nasilnih Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Davodax Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 ah daj Greymon, saj pa se že malo skuliraj. Quote Link to comment
Greymon Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 hehe nemate pojma... Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Davodax Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 ma pravi se oglaša. eh, zbrišite zadnje tri poste pa zaklenite to temo al pa neke.... Quote Link to comment
jurc-back Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Po tvoje je to potem ce v otrostvu nisi gledal risank, bos ko bos odralsel terorist... :doh: Jao grayman... aja kolk si ze ti star, nisi reku, da si blizu 18 al kako je s tem? Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
č.u.k. Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Zakaj ta tema ni zaklenjena? Vse fotke v temi so fejk in zavajajo. edit: razen onega DSja in Game & Watch, a za slike je druga tema Quote Link to comment
MaDrung Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Zakaj ta tema ni zaklenjena? Vse fotke v temi so fejk in zavajajo. edit: razen onega DSja in Game & Watch, a za slike je druga tema Kaj je pa narobe z malo sale? Mores bit pa res nerazgledan, da tega ne razumes. Quote Link to comment
Dejko44 Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Nintendo ds 2 zgleja kot neki :thumbdown: sigurno bo sama kložnarija Quote Link to comment
Dejko44 Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 ker nekaj na hitro narejijo pol pa je samo bez veze Quote Link to comment
Ziga2 Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Kje si pa ti vidu nov DS? Quote Link to comment
tuning Posted September 14, 2008 Author Share Posted September 14, 2008 http://www.counteragent.com/wp-content/ ... design.jpg Se en poskus:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
tuning Posted September 14, 2008 Author Share Posted September 14, 2008 Tole pa po moje res pride ven spomladi 2009. Vsaj tako je pisal v petkovem Totalu:) Spodnji ekran občutljiv na dotik, itak. Jupi.... LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Recommended Posts