D.Tidus Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Ewo nekaj špilov ki naj bi prispeli v 2008 ... Če kakšen manjka , potem me vi samo popravite : - Too human - Totems - Alan Wake - Fable 2 - Banjoo Kazoiee 3 - Halo wars - Ninja Gaiden 2 - Splinter cell : Conviction - Infinite undiscovery - Lost odyssey - Cry on - APB - Huxley - Secret world - Age of Conan - The crossing - Marvel universal online - World in conflict - Project offset - White Gold - GTR - Elveon - Dead island - Dungeon hero - Kingdom under fire : Circle of doom - Theseis - Warhammer : Battle march - Universe at war : Earth assault - Supreme commander - Edge of twilight - Warhound - Grand theft auto IV - Sacred 2 (??? nism zihr) - The precursors - Crusaders : Invasion of Constantinople - Smash court tennis 3 - Dark messiah of might and magic : Elements - Left 4 dead - The ship 2 - Culdcept saga - Guilty gear 2 overture - Postal 3 - NecroVision - Underwater Wars - Battle rage - Operation darkness - Army of two - Devil May Cry 4 - Mafia 2 - Brothers in arms : Hell`s highway - Unreal tournament 3 - Last remnant Xbox live arcade za to kar vem : - Raiden IV - Raiden fighters ace Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
Vert Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Alan Wake, GTA IV, BiA 2, Indy 2007 in mogoče Conviction edini omembe vredni naslovi. Quote Link to comment
Bati Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Devil May Cry 4! A mogoce kdo ve, kako misljo spelat narocnino za Age of Conan, glede na to, da se pac placuje ze za Live? Al bo cist mimo Live servisa? Quote Link to comment
H5n1 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Dead island :crossfingers: V ta spil bi pasal co-op in pa dobro bi bilo da bi bili notri kaki elementi iz postala 2... scanje po nezivih mamo-jebacih. Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
TriGGer Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Mafia 2 anyone? Quote Link to comment
Davodax Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Banjo Kazoie 3. Ne vem kak ste lahko pozabili izpostavit ta dva. Verjetno igra z najboljšim oz. praktično boljšim nadaljevanjem od originala. Legenda v vseh pogledih. Še zdaj kdaj pa kdaj poprimev roke N 64 trihorn konroler pa vdariim en banjo tooie. Banjo 3 je praktično eden izmed glavnih razlogov da sem si kupil X 360 :bowdown: Quote Link to comment
sebek1 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Ninja gaiden 2, unreal tournament 3 Quote Link to comment
OldSkul Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 army of two upam, da ne bo ščiš pa seveda gta 4 bo tud najbrž sekala Quote Imam naslednje špile: GoW, COD3, DOA4, World Cup 2006, NBA 2k7, Fifo 2007, Saints Row, Viva pinata, Table tennis, CrackDown ter PDZ Imam pa XBOX 360! Link to comment
H5n1 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Mafia 2 anyone? Tale spil pa owna GTA4!!! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
iLichu Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 pozabili ste Dark Sector ki izide marca 2008 Quote Link to comment
shoelace Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Dark sector je . Bo pa zato sekal poleg standard lineupov ala Mafia 2, GTA IV, UT3... vsekakor Elveon, World in Conflict, Supreme Commander, Endwar (fakin 5 strategij na 360 :bowdown: ), Warhound in Postal 3 Quote xFire: spankrock Link to comment
H5n1 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Kere so pa ekskluzive za xbox? Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
č.u.k. Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Banjo Kazoie 3. Ne vem kak ste lahko pozabili izpostavit ta dva. Verjetno igra z najboljšim oz. praktično boljšim nadaljevanjem od originala. Legenda v vseh pogledih. Še zdaj kdaj pa kdaj poprimev roke N 64 trihorn konroler pa vdariim en banjo tooie. Banjo 3 je praktično eden izmed glavnih razlogov da sem si kupil X 360 :bowdown: Se ne strinjam, hehe. B-K > B-T imo Ni pa o B-K3 znanega še nič otipljivega, pa tudi upal ne bi na nevemkaj. Rare niso več to, kar so bili. Je pa čisto možno, da bo šlo za naj ploščado za XB360. Quote Link to comment
MaHe Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Moji favoriti zaenkrat: - Grand Theft Auto IV - Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction - Unreal Tournament 3 - Mafia 2 - Alan Wake - Battlefield: Bad Company O ostalih ne vem veliko, a nemare bo še tona zanimivih špilov. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
TriGGer Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Aja lol... BurnOut Paradise pa novi Midnight Club Quote Link to comment
atomikus Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 A age of connan bo mmorpg? Če je če je zo res bo zakon. Quote Link to comment
D.Tidus Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 No evo en moj komentar : Moji favoriti so : Lost odyssey Last remnant Infinite undiscovery Mafia 2 GTA IV in še kak se bo našel ... Je pa res da ni veliko hype naslovov ki so ekskluzivni za x360 v letu 2008 ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
H5n1 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Kaj ne pride nek spil, ki je podoben S.T.A.L.K.E.R.ju? Naslova se ne spomnim :doh: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Travar Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 GTA4 Burnout Paradise Little big planet!!!! Hei$t APB (All Points Bulletin) Quote Link to comment
Repminister Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 A ni Little big planet za PS3 ? Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Travar Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 A ni Little big planet za PS3 ? Seveda je. Mislu sem špile, ki jih pričakujem na splošno. Quote Link to comment
Repminister Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 A ni Little big planet za PS3 ? Seveda je. Mislu sem špile, ki jih pričakujem na splošno. Pol pa ja, sam je to Xbox plac tko da PS3 raus !! Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
GregorV Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Star Wars: The Force Unleashed se sliši kar obetavno kljub temu, da gre za licenčno stvar. Quote Link to comment
Recommended Posts