lukidd Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 torej, naročam iz tele štacune: http://stores.ebay.com/JagrFanNJ-Collectibles-and-Watches in me zanima, če bi še kdo naročil, da si deliva poštnino. naročam jaz, dobim in pošljem naprej. sam še nisem nič naročil. tak da niste časovno omejeni. prodaja pa mudel raznorazno robo, jaz bi naročil zippota. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Bianca Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 KLIK Sem popravila link. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
mumbo Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Poštnina je US $5.25 worldwide za zippota.. Za dodatni zippo pa še $2.00. Prišparal boš 1.625 $, če naročiš dva zippota To bo pa ta drugemu kupcu itak naša pošta pobrala, ki je dragaa.. Quote Link to comment
lukidd Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 že, ampak mislil sem, da naročimo skupaj.... lahk pa tudi iz KLIK Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts