Tr0n Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Tale spil sem opazil vceraj na GigaTV. Gre za Capcom zadevo, ki je v ZDA ze izsla in dobila precej visoke ocene. Miselna/puzzle pustolovscina, cool grafika, odlicna uporaba Wiimote. Review Wikipedia V EU pride 18. januarja. Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 za tamau je legenda Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 13, 2007 admins Share Posted December 13, 2007 Ja, Zack and Wiki je baje čisto hud špil, ki ga pesti malce imbecilno izbrano otroško ime, ki bo verjetno marsikoga odvrnilo od zanimanja, čeprav to nikakor ni špil za otroke. Če bodo finance na voljo, bo vsekakor slej kot prej pristal v zbirki. Quote Link to comment
Junior Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Itak totalni must buy, tukaj ni nobenega dvoma. Mene je zadeva sicer že zdavnaj pritegnila. Meni je pa kul ime. Take luštkane zadevice morajo imeti luštkana imena. Sicer pa, če je butasto ime največja napaka nekega špila, je to kvečjemu dober znak. Naslovnica je pa itak totalno superkjut, da je že zaradi tega igra must buy. Quote Link to comment
Tr0n Posted December 13, 2007 Author Share Posted December 13, 2007 za tamau je legenda Baje so precej tezki puzzli. Quote Link to comment
DrMiha Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 no, Capcom že razvija drugi del Quote Link to comment
minos55 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 po igranju ameriške vertije moram rečti da je igra zelo dobra, splača se nabavit, god bless import^^ Quote Link to comment
Tr0n Posted January 25, 2008 Author Share Posted January 25, 2008 Je kdo nabavo zadevo? Komentarji? Quote Link to comment
opeter Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Bomo kar lepo počakali na EU verzijo, pa ceno pod 25 EUR Quote Link to comment
Blondek Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Super zadevca, po obrnitvi galaxy-ja me je tole spet na polno not potegl v igranje, luškana grafika, hudičevo tžki puzli, ampak ko rešiš se ti zdi vse tako preprosto in res logično. Must HAVE (buy) igrca za vse wii fane. Aja pa spet se izkaže wii mote v vsej svoji veličini, polno novih move-ov in vsega na ogromno načinov Aja EU verzija je že slab tedn zunaj, samo btw da omenim. LP Quote Link to comment
Tr0n Posted January 25, 2008 Author Share Posted January 25, 2008 Bomo nabavli kot zgleda. Ja, EU je zunaj ze od 18. januarja. Quote Link to comment
Recommended Posts