RIDDICK Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Verjetno že nekaterim znana igra. Pod katero zvrst jo naj dam se mi sanja ne "so please help me" . Igra vsebuje 300 skillov (mađikov) in če ste srečnež, ki imate Xbox Live si jih lahko zagotovite še dodatnih okrog 50. Vendar jaz nimam livea mam pa Xbox Live skille. En američan dela patche pa to pa hacke, tako da vam ni v resnici treba meti Xbox Live. Igra se razdeli na 7 chapterjev, in v vsakem najdete nekaj novih stvari iz vašega življenja kajti na zemlji je vse preplavljeno z peskom ki je vsem ljudem izbrisal spomin, in še briše spomin če ste dlje kot 15minut na zemlji. Med to invazijo peska je preživel en sam človek, ki je pogruntal da mu ta pesek daje razne moči, kar si zamisli to naredi. Rekel je "i imagine fire and it apears, i wish people and it apears", in tako zgradi podztemno bazo do katere pesek ne more, in tam naredi z svojo domišljijo ljudi. Naredi sebi dva najboljša prijateja( enega nadzirate vi skos celo igro) Alpha in Freia( ženska je). In potem svet preplavijo različni roboti in monstrumi. In tako se večkrat odpravite na zemljo in morate pobiti te stvore z svojo "domišljijo". Kar si zamislite to nastane, to bi blo na kratko povedano. Oz imate v tej undergroun facyliti nekega iskalca skillov, išče jih s pomočjo stroja. Najde pa jih v obliki peska v nekakšnem miniaturnem steklenem glažu. In tako se bojujete skozi celo igro, kupujete nove skille, arsenal case.... V igri je za početi veliko. Mislim pa da je najboljša stvar v tej igri sama zgodba in multiplayer način. Zgodba me je navdušila kot še v nobeni igri, in je prikazana v obliki takšnih videov da te kap, res so narejeni tako dobro.... da v nobeni drugi xbox igri. Multiplayer način omogoča ,da se spopadejo na enkrat 4igralci v različnih načinih, preko livea lahko tudi menjavajo skille... In še osebje iz igre: Edgar( tisti ki si je zamislil ves ta svet, ljudi in ki je edini preživeli oz. edini človek še na zemlji. Vsi drugi so le njegova namišljena bitja). Alpha( igrani karakter, oz Edgarov najboljši prijatelj, Edgar si ga je prvega zamislil in tako sta postala najboljša prijatelja) Freia( njo je Edgar izmislil drugo tako je ona njegova punca in najboljša prijateljica) Meister( Alphov učitelj) In za konec še nekaj o skill-ih: Delijo se na 5 "šol" (squls), Psycho, Optical, Nature, KI, FAith. In delijo se še na pomen skillov, attack, defense, erase, enviormental, in še dva ki se ju trenutno ne moram spomniti. Nekateri skilli delujejo na veliko razdaljo, drugi na sredinsko in tretji na zelo blizu. Torej je v igri pomembno veliko taktike, za vsak napad in za napade vnaprej. Domača stran je na: http://phantom-dust.com/ Nekaj stavkov iz različnih strani glede Phantom Dust: 1up: "Phantom Dust is a rarity, a unique blend of slugfest action and the fundamental tenets of collectible card games." XBN: "Fuses postmodern literary themes and the addictiveness of collectible card games into one of the most exciting experiences on Xbox" Gamespy.com: "The game is simply stunning to behold�offers plenty of action yet remains entirely strategic in a way most of the current line-up of Xbox shooters cannot match." Game informer: "At its core, Phantom Dust is like a card game, only ramped up with incredible graphics and explosive action." 1up( ponovno): "One of the most exciting experiences on Xbox" EGM: "With gorgeous visuals, a lush soundtrack, and the ability to download new powers, Dust is a brilliant counterpoint to the shooter-heavy Xbox Live lineup" OXM: "Unlike anything else on Xbox" Torej po mnenju drugih vidite da je igra res odlična in dnarja vredna. Pridružite se Phantom Dust Fanom na http://xboxphreaker.com/guide.htm LP, Klemen... and play Phantom Dust Quote Link to comment
RIDDICK Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Kaj nebo nišče nič napisal ?? :crybaby: :crybaby: :crybaby: Sem se mučil in J++++ da sem to skup spravil zaj pa ni ne duha in ne sluha v temi, le nekaj vpogledov sem fasal. Šejm on you !! :crybaby: Quote Link to comment
shtanga Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 jah kaj naj rečem, špil je kul... ahem, zakon! sem ga kar igral, vendar sem zaradi nadgradnje diska zgubil vse shranjene ige, zdaj pa se mi ga (še) ne da nanovo igrat... drugače si bil pa zelo priden :thumbup: samo malo še na slogu pisanja delaj, pa bo... Quote I want to ride my bicycle... Link to comment
Recommended Posts