MaHe Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Oris: Po zaključku trilogije Phoenix Wright, se serija Ace Attorney vrača z novim (in nekoliko mlajšim) protagonistom, ki sliši na rahlo bizarno ime, Apollo Justice. V serijo bo igra vpeljala kup novosti, med drugim bomo sedaj lahko kot dokazno gradivo koristili tudi videoposnetke, rekonstruirali zločine, izvajali forenzične raziskave, iskali prstne odtise, prejšnjo Magatamo bo namestil nekakšen sodoben poligraf (Perceive System imenovan), poleg tega pa je Capcom še dodatno polikal grafično in zvočno podobo. Nadejamo se je lahko 19. februarja 2008. Screenshoti: Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
MaHe Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Izšel je demo. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Gapi x3 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 nekam dolgocasno mi igra deluje ne vem zakaj xD. Quote Link to comment
RogueX Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Oris: Po zaključku trilogije Phoenix Wright... Ko smo že pri tem, kje za vola je Trials and Tribulations? Evropa je videla samo Phoenix Wright Ace Attorney in pa Justice for All. Na strani od Nintenda piše TBD (To be Determined?). Ne me basat, da ga bo Apollo Justice prehitel? Quote Link to comment
MaHe Posted April 30, 2008 Author Share Posted April 30, 2008 Čist možno. Jaz sem prednaročil že iz Japonske in igral že lansko poletje (v angleščini, no less!). Kaj meljejo z Evropo mi ni jasno. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Recommended Posts