Wonderboy Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Pri katerem špilu vam je glasba najbolj dogajala? Ali pa ste si od navdušenja down.. emm, kupili njen soundtrack? Meni je najbolj carovala glasba pri God Of War - Odlična zvočna podlaga ki se res vzpopada z ambientom, najboljši mi je tisti komad med bitko z minotavrom. Midnight Club 3 Dub Edition - Veliko različnih komadov, od rocka pa do popa. Najbolj so mi dogajali Drum'n Bass komadi od Calyx :bowdown: Soul Calibur 2 - Tisti komad ki se predvaja med borbo v Ivynim Stageom, takšen fini s pridihom španije. Need For Speed Most Wanted - Par komadov mi je bilo zelo všeč. Metroid Prime - Isto kot pri God Of War se glasba odlično ujema z okolico, huda mi je že tista v meniju. Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 7, 2006 admins Share Posted May 7, 2006 Ma, špilov, pri katerih bi ob igranju opazil kvaliteto glasbe in se ful navdušil nad njo, je bolj malo. Definitivno Metroid Prime, par komadov iz Zelde: Wind Waker, Eternal Darkness in pa (tudi zaradi nostalgičnih razlogov) vse stare Zelde in predvsem Super Mario World, ki ima, kar se mene tiče, enega izmed bolj nalezljivih soundtrackov v obstoju. Aja, pa Quake 2 - čist hud soundtrack. Halo ima tudi par hudih komadov. Precej več je soundtrackov, ki sem jih po nasvetu drugih downloadal, ne da bi kadarkoli igral špil. Tako sta mi recimo dva izmed najboljših soundtrackov Chrono Cross () in Ace Combat 5, potem pa še razni Baten Kaitos, Magna Carta, Xenosaga, Knights of the Temple, itd .. Quote Link to comment
RIDDICK Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Zame ma Mario najbolj nalezljiv soundtract, kot je že rekel Andur1l. Ko si začne to bruder prepevat že jaz takoj avtomatsko začnem. In pa R.O.S.E Online ima še vbistvu malo bolj nalezljivega res zakon je. Če je sploh kdo igral ROSE, kar pa dvomim. Res ne igrat preveč ker se boste nalezili muzike. JOKE Lp Quote Link to comment
oklepnjak Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Meni je najboj dogajala muzika pri Halu 1 in 2. Čeprav mi je zmagovalec glede zvočne podlage splinter cell 3. V ozadju se ne predvajajo skladbe v pravem pomenu besede, temveč le nekakšne zvočne podlage, ki so po stilu precej blizu tistim iz Mission Imposiblov. Quote Link to comment
ksiMacro Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Halo 1 in 2 imata meni osebno prehud soundtrack! Kar se pa tice old skool spilov je pa par komadov iz Zelde pri meni vtisnilo spomin(iz N64). Outrun(1 in 2 as well...sj so bl al mn isti komadi) zmaga! Quote Link to comment
samus987 Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Metroid in pa Zelda nenazadnje pa tudi NFS od U do MW Quote Link to comment
RIDDICK Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Pa Silent Hill 4 The Room ma zlooo dober soundtrackt. Npr. muzike "Room of Angel" in "Nightmarish Waltz". Na: http://www.silenthill4.net/flash_eng.html lahko poslušate delce le teh muzik in si tudi 2 v celoti dolpotegnete. Lp Quote Link to comment
SLOarang Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 veliko komadov iz pretepačin kot so:street fighter,kof,rival school... pa tudi vse kar se tiče silent hilla in castlevanie... od starih pa mi pridejo na pamet demon's world,ninja gaiden,final fight... :bowdown: Quote Link to comment
lukidd Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 glazba sicer nikjer, ampak v vseh GTA-jih so odlični komentatorji Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
bz0 Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Zame je ena najbolj ganljivih skladb tista, ki se odvrti, ko srečaš Sheika v Ocarini. Drugače je kar nekaj špilov, ki imajo meni všečno glasbo. Nazadnje me je navdušil Phoenix Wright. Quote Link to comment
afi666 Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 se pridruzujem "oklepnjaku". halo 1 in 2, splinter cell; chaos theory-Amon Tobin rox!!! in otogi. BTW, Amon Tobin bo na EXIT-tu! " " Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
Davodax Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Kung Fu Chaos. Začetni trailer z muziko Kung Fu Fighting Quote Link to comment
Buge Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Naj muzika je pri NFSMW,NFSU1 pa FIFA WC 06 Quote Link to comment
sebek1 Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Daleč najbolša je itak v haloju, mislim redkih špilov, ko takoj, ko slišiš soundtrack takoj veš za kaj gre. Podobno kot star wars. Aja pri ocarini je tud huda glasba ja :ninja: Quote Link to comment
admins Anduril Posted February 19, 2007 admins Share Posted February 19, 2007 Kdorkoli se ima za fana Super Metroida in je vsaj pogojno sprejemljiv za malce bolj rockovske/metal zvoke, si mora absolutno potegniti dol Crystal Flash - 22 minutni megamix celotnega Super Metroid soundtracka, tako hudo zmixan in predelan, da se samo čudiš zraven. Ravnokar poslušam od istega avtorja še manjši Zelda mix Blood of Ganon, ki je prav tako izjemno kul. Se mi zdi, da bom počasi kar vse od tega modela zdownloadal .. Edit: Haha, da ne omenjam tegale. Car! Quote Link to comment
Guest Scar Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Zame definitivno najboljsa glasba v Shadow of the Colossus, saj veliko pripomore k vzdusju in epskosti bojev. sledijo se Dragon Quest VIII, Zelda, God of War (Athenian Rooftops Fighting), Civilization IV (tema), Evil Genius (predvsem glavna tema je odlicna). zelo mi digaja tudi glasba v glavnem meniju v Call of Duty 3. Quote Link to comment
Davodax Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 FIFA 07 omg Muzike zelo dobre. Saj nasploh ma EA dobre komade v špilih. Zelda: WW, ko nekaj časa jadraš... :thumbup: :thumbup: Quote Link to comment
ke_kit Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Moji evergreeni so: Ocarina Of Time, Final Fantasy VII, Chrono Trigger ter Chrono Cross. Same legende... Za tiste, ki jim je bila všeč midi podlaga v Chrono Triggerju toplo priporočam dolpoteg remixov iz kompilacije Chrono Simphonic. Superiorno vzdušje... Dobite tukaj: http://chrono.ocremix.org/ Quote lp, k_k Link to comment
admins Anduril Posted October 21, 2008 admins Share Posted October 21, 2008 Mega-bump! Pa naj kdo reče, da Zelde niso v samem vrhu po briljantnosti njihovih glasbenih kompozicij: http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... php?t=1609 Bemu, kar kurjo kožo dobim vsake toliko. :bowdown: Quote Link to comment
Sonix Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Najbolsi komad je v Star Foxu za SNES, Corneria level. http://www.youtube.com/watch?v=cDFJQC7B ... re=related Quote Link to comment
H5n1 Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 MGS2, Halo3, LOTR in SW :bowdown: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
TriGGer Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Mene je Saints Row 2 kr preseneto z par poznanimi komadi. Drugače mi je pa bla glasba v Burnout Paradise kr kul. Quote Link to comment
Ziga2 Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Ko ste ravno odprli temo. Meni sta najljubša soundtracka iz SSBB(same legende) in pa iz igre,ki ima namen imeti dobro glasbo GH:LoR(toliko legendarnih skladb, da te kap). Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 iz need for speeda GET LOW Quote Link to comment
Alkhor Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Icewind Dale 1&2, brez dvoma. Quote Link to comment
Recommended Posts