Skoči na vsebino

Moja konzolastična spletna stran


Priporočene objave

Iz čistega dolgčasa sem se pred kakim tednom ali dvema (še sam ne vem) spravil malo k delanju spletnih strani. In iz tistega dolgačasa se je rodila tale spletna stran:

http://konzolce.byethost9.com/

Malo konkurence za vas. Hehe :D:D !

Sicer trenutno ni še nič vsebine ampak samo testni posti, nekaj stvari še ne deluje, pa domene tudi še ni. Zato mi samo malo povejte, če vam je sama stran všeč, da sploh vidim, če se mi splača nadaljevat.

Link to comment

Tole je v resnici e107 portalska skritpa z neko določeno temo. Le to temo pa sem potem kar precej preoblikoval, par stvari odstranil... Nekaj stvari sem še prevedel... Veliko je še za narediti...

Kar se registracije tiče pa - poizkusi sedaj. Tole je pač še čisto v samem štartu tako, da če ne dela povej pa bom bolj natančno pogledal. Pa ko boš dobil sporočilo glej v spam folder kamor jih rad pošilja.

Link to comment

Heh ma kurc saj meni je to v zabavo!

Drugače pa kakršna koli pomoč v zvezi z novicami je dobrodošla. dodaš jo pa preprosto s klikom na gumb dodaj novico.

Piratstvo pa sem se odločil, da ne bo prepovedano! Oziroma zaradi mene se lahko pogovarjate, da boste igrali piratske igre samo linak do teh piratskih iger pa nočem videti.

EDIT: Zdajle sem aktiviral gumb za dodajanje člankov (sam del za dodajanje je trenutno še v angleščini), pobrisal vse testne članke in popravil pravila.

Link to comment

Prjatu, povem ti, da sptran ne bo imela vec kot 10 rednih obiskovalcev...

Tako, da sploh ne vem ce se ti splaca vlagat cas v spletno stran, katera ne bo obiskana...

Sploh pa konzole slovenije ne bos nikoli dohitel, kurc prvi so bli s tem forumom na sceni in pac jim je ratal, svaka jim cast..

Teb pa pomoje nazalost ne bo sploh pa ne, da naredis stran ki ima dizain ze narisan in vsa koda je obistvu narejena...tako stran lahko naredi vsak...

No mogoce sem malo pisimisticen ampak vseno ti zelim veliko srece. :beer:

Link to comment

Ma ja, če ne bo uspela pač ne bo! Meni je to delat v zabavo in tako pač je. Ja Konzole slovenija je bil prvi tak portal ja ampak kljub temu jih lahko z dobro vsebino dohitim.

Kar se spisane kode tiče - a ksi je pa nima? Vsaj del kode ni njihov. Sicer pa za končnega uporabnika to sploh nima veze. In kljub temu sem moral preoblikovat marsikatero vrstico kode, da sem dosegel svoj cilj. Pa naj se gre za skrivanje določenih delov strani, prevajanja...

--------------------------------

Drugače pa ena izmed funcijonalsnoti, ki jo lahko pričakujete v kratkem je možnost dodajanja tistih iger, ki si jih lastite in možnost, da vidite kdo drug si to igro tudi lasti. Plugin je sicer spisan ampak je potrebno preoblikovat žanre, dodat sisteme, prevesti vse skupaj...

Link to comment

andrej želim ti veliko uspehov, sama stran s emeni zdi simpatična, ti bom psolal en pm, drugače pa če bi bil za sodelovanja, oz. dejmo rečt drugače, kdor misli da bo na tej strani samo 10 članov hmmmm, se potrudimo pa jih bo ene 2.000+, mislim ne smeš sploh niti malo gledati na konkurenco, konkurenca je zanimiva, odlična, se kej novega naučiš, na tej strani treba delati smao konstantno podnudtii nekja več..in člani so zagotovljeni...beri pm...

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment
  • vrhovni

Jst bi na tvojem mestu, če misliš resno precej svojega časa posvetiti tejle strani, najprej poskrbel za boljši hosting in domeno, pa čeprav bi moral za to plačati.

Bolje dati nekaj malega denarja za to, da ti stvar ves čas štima in je lahko dosegljiva, kot da vložiš v stran ogromno časa in volje, pa potem tvoje stvaritve sploh niso dosegljive - kar se dogaja trenutno, ker konzolce.co.nr trenutno timeouta, pol ure nazaj pa je domena delala, hosting (konzolce.byethost9.com) pa ne.

LOL. Da bi pa kdo na KSi prispeval pa ne a? :lol::car:

:lol:

Link to comment

OMG ampak danes meni jebe celo omrežje ne samo moja stran. Me vrže iz PlayStationNetworka, slo-techa, ksi tudi ni delal... Hosting pa bom zamenjal šele takrat, ko bo malo več obiska.Ker zaenkrat je to še najboljši free hosting kar sem jih kdaj imel. 6GB pasovne širine na mesec, brez oglasov, par mysql baz, email...

Kar pa se KSI tiče - saj stran je dobra samo meni ni všeč še neka stara zasnova strani. Na monitorju z resolucijo 1280x1024 je tole že malo majhno. Bogi tisti z 22 palčnimi zasloni.Da ne omenjam ostalih problemov. Ko boste porihtali bomo pa videli.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.