H5n1 Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 To temo sem odprl za vse Hitler lover boye in dekline http://www.youtube.com/watch?v=Ng77mV-2Gw0 http://www.youtube.com/watch?v=p6uiIwPigq4 http://www.youtube.com/watch?v=pmxyV2GwWWQ Na zacetku pokaze taborisca ki jih je odprla nacisticna Nemcija. Stevilo sil OSI je bilo 8+ (Nemcija, Italija, Japonska, Bolgarija, Romunija, Madzarska, Hrvaska (NDH) in Finska) V filmu niso pokazali taborisc, ki sta jih odprle Italija in Japonska. Kdo vse je bil zaprt v taboriscih: Judje, kriminalci, homoseksualci, umsko zaostali ljudje (Ne! Dolfija ni bilo notri) , Slovani (SLOVENCI SMO SLOVANI), Romi in nasprotniki rezima. p.s. Hitler je bil JUD! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
NoWii Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Hitler je bil SVINJA! Bi ga pohodu, pa za razmazu po plocniku, ko kakga grdga pajka, ki hoce zasuznjit svet :bringiton: Quote Link to comment
kekken3 Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Super tema za praznike, ko se imamo vsi radi! Quote Link to comment
anc165 Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Ja bil je svinja prasec in vse ostalo čeprav (to ga nikakor ne oprošča dejanj) je zelo podpiral nekatere znanstvenike in je tudi v praktiki naredil reaktivni pogon Ampak PRASEC JE BIL Quote Link to comment
Judozerc Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Število mrtvih v koncentracijskih taboriščih in vzrok njihove smrti je ena največjih zarot v zgodovini človeštva. Ne, nisem hitlerjanec, ampak vseeno gledam zgodovinske zgodbe vedno iz dveh plati, in v tem primeru me je tista druga, manj znana in velikokrat spregledana plat prepričala. Še en video, na katerega sem se sedaj spomnil: http://video.google.com/videoplay?docid ... 9177448613 Quote Link to comment
anc165 Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Dodajam vsi govorite samo v judih KOLIKO SLOVANOV JE BILO TUDI UBITIH????? Quote Link to comment
Judozerc Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Dodajam vsi govorite samo v judih V 4ih postih pred tvojim sploh ni bilo napisane besede z korenom jud- Quote Link to comment
Cloud Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Dodajam vsi govorite samo v judih V 4ih postih pred tvojim sploh ni bilo napisane besede z korenom jud- Oh je bla...če ne drugega beseda ljudje. Quote Link to comment
Judozerc Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Aja čudno da vedno židovske ustanove (Simon Weisenthal...) ocenijo število mrtvih na enormne številke, medtem ko razne ostale na manj. Primer: Jasenovac Po ocenah zgoraj omenjenega inštituta je tam umrlo 700 000 ljudi, s to oceno pa se strinja le še ena ustanova. Okoli 5 drugih je število mrtvih ocenila z manj kot 100 000. Žal mi je, ker ne navajam imen ustanov, na youtubeu je pro-srbski filmček v katerem navedejo cifre, ki pa se mi ga trenutno ne da iskat. Saj ne, da je tragedija kaj manjša, gre le za to, da se vidi, kako lažnivi so židje. LP Quote Link to comment
Judozerc Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Aja pa še glede Auschwitza... Po ocenah (spet ta...) zgoraj omenjenega inštituta je bilo tam 1 000 000 žrtev, medtem ko Rdeči križ, ustanova, ki pomaga ljudem širom sveta, ocenjuje število žrtev na število 170 000... Toliko o tem. Quote Link to comment
kilzorz Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Ma dej fukite se, a res rabmo tako temo pred prazniki ? Lock please Quote Link to comment
H5n1 Posted December 24, 2007 Author Share Posted December 24, 2007 Ma dej fukite se, a res rabmo tako temo pred prazniki ? Lock please Zakaj? Zato ker so prazniki? Pa jih praznujes... ali ti mati zatezi, da sedis za mizo na bozicno noc? Si fasal kako zamisel o tem kako dobiti novega hisnega ljubljencka? Ce nimas zelodca za to temo je ne obiskuj! Nazaj k temi...Auschwitzu je imel vec pod-taborisc. In zgodovinarji so ocenili da je bilo v Auschwitu vec kot 1500 000 smrtnih zrtev dokoncne resitve. Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
ShAd0w Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 hitler je bil nor... mislim ok tip je prepirač lahko dosti ljudi pa vse ampak je pač narobe razmišljal.. Quote Link to comment
ZonGuku Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 awww geez lock this shit please (ooooh lookie I made a rhyme ) Quote Link to comment
H5n1 Posted December 25, 2007 Author Share Posted December 25, 2007 Mi lahko razlozis zakaj lock? Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
lukidd Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Pride hans do hitlerja, pa mu reče, zaka dans tk po cukru diši? pa reče hitler, a še neveš da dans žide z preveč sladkorja kurmo hitler jokes are phunny. also še ena: reče vedeževalka moškemu: danes boš storil napako, ki bo pokopala miljone ljudi. pa reče, eh nebom, bom ful ahtu pa to... pa gre mim ene stolpnce, pa vidi fantka k skoč dol. in ga nagonsko ujame, ter ga praša, kdo si. mali odgovori: sem Adolf Hitler. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
kilzorz Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Judje in Nemci igrajo fusbal v plinski celici, kdo zmaga ? Judje, domaca prednost. Pride Hitler do judovskega fanta in ga vprasa Hitler : Mali, koliko si star ? Jud : Jutri bom 12 Hitler : Ne, ne bos :> Quote Link to comment
ke_kit Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Lahko prosim nehate s temi vici. Neokusni so. Pojdite na M3 v straniščni humor s takimi... Danes sem trigger happy, tako da ne me izzivat... :bleh: Quote lp, k_k Link to comment
ke_kit Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Napisal sem svoje... Zdaj pa, da vidimo kako se bo stvar odvijala naprej. Vaš dragi TriggerHappy admin... Quote lp, k_k Link to comment
H5n1 Posted December 26, 2007 Author Share Posted December 26, 2007 Ne, nisem hitlerjanec... Si se izdal... http://www.youtube.com/watch?v=U1P4YBvk ... re=related JUDOZERC 88(hail hitler) Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
.*LuKa*. Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 kaj se vi eni motherfu.....i kaj je z vami dej banite tega modela pa zaprite temo fakk :doh: Quote Link to comment
Judozerc Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Ne, nisem hitlerjanec... Si se izdal... http://www.youtube.com/watch?v=U1P4YBvk ... re=related JUDOZERC 88(hail hitler) letnica rojstva, n00b Quote Link to comment
_tweety Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Ma dej, niste sposobni met normalne debate nikjer! Če nimate nič pametnega za napisat NE postejte, pa pustite, da drugi pišejo svoja mnenja, ne pa da se vse skupi sprevrže v neumen spamtopic z neokusnimi izjavami! Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
H5n1 Posted December 26, 2007 Author Share Posted December 26, 2007 Ne, nisem hitlerjanec... Si se izdal... http://www.youtube.com/watch?v=U1P4YBvk ... re=related JUDOZERC 88(hail hitler) letnica rojstva, n00b Ja sem pogledal koliko si star in tam pise 27... Oprosti ker sem te obtozil, da si neo-nacist! Sklepal sem po tvojem net. imenu in stevilki 88 Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Recommended Posts