Jump to content

[Uradna tema] Ghost Recon Advanced Warfighter

SolidG

Recommended Posts

• Replies 66
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No, ostane ti PC. :evil: :D

Zdej upam, da se ne bodo otočani šli prednaročniških igric in bo moja pošiljka po naključju bila odposlana 10 dni po izidu - da, na vas leti to sendit pajaci. Po drugi strani, pa itak nisem pri njih naročil. :ihih:

Hm, čudno ! Sem gledal datume izida- GameSpot pravi 9. marec, Team xbox pravi 7. marec in... in Dr.Miha pravi 10.marec............. no vsi datumi so blizu tako da bomo itaq vidli kdo ma prav ! jaz si bom GRAW 100% nabavil, čeprav ne za x360 pač pa za XBOX............. in btw na xbox-u sploh ni videt slaba grafika !!!

In na eni strani sem prebral da bo GRAW podpiral x360 kamero, ki bi igralcem omogočala, da se vidijo med sabo.............. Keri bo jo prvi dobil naj sporoči prve vtise igre, no sicer so na gamereactor dobili že celotno verzijo in so jo ocenili 9/10... tako da pomojem nebo slaba. Čeprav piše " Same as other GR`s" vendar se jaz požvižgam na ta stavek !

followmeontwitter.png

Ne govor, jz SEM naroču na sendit.com, upam da res nebo kakšnih zakasnitev! Špil bo/je (je že gold) killerapp vsekakor. Sem že v klanu 7th SFG kjer je par dobrih playerjev iz GR2 in GR2:SS, tko da za MP vidik je poskrbljeno. Edini downside špile mi je razlika med grafiko v SP in MP, kjer je v tazadni ZELo slabša ampak ok, vsega naj tud nemormo met.

Kar se tiče kamer nisem nič slišal razne če je o tem bilo šele danes kej rečenega. Verjetmno si mislil CROSS COM kjer boš lahko videl kaj ostali igralci vidijo, se pravi si boš lahko nastavil recimo v MPju pogled od enga soborca al pa teamleaderja ali pa Cypherja (drone). Ne bo pa tu vključen Real time video feed, kar pomeni da bi ti igralca gledal kako igra za TVjem (kar itak nima smisla).

Noro me rajca tud Online coop Kmpanija ki bo v nikaragvi, omogočala bo tud do 16 playerjev, a bo tako težavnost večja.

Edina napaka igre, ki so jo do danes vsi omenili je UI v SP, katera res nikoli ni bila briljantna v R6 in GR serijah, pa tud animacije AI so pri umiranju zopet nadležno nedefiniane tako da neveš ali si ubil tipa al ne

Kakorkoli, to je naslov na katerga se res splača drkat, sicer bo pa tu čez par dni, ampak če gledate mal po forumih bote vidl da je folk noro bol živčn zarad demota, ki NAj bi nekak prišel jutr, al pa v sredo, če pa to ne, bo pa vsekakor do 14-17ga marca na marketplaceu.

Aja kar se tiče PC verzije, igra bo precej drugačna, saj bo FPVW kot je recimo zadnjo R6 kar bo pomoje preveč zasrano.

Drugače pa datumi:

XBOX360: 9.marca US, 10.marca EU(UK) (verjetno bo vameriki že kak dan prej naprodaj,upam pa da bodo ri sendit poslali prednaročene takoj ko jih dobimo-CN 8ga marca)

XBOX: 17 marec se mi zdi

PS2: konec marca-30.ga i think

PC: prestavlen na maj al april, ni točnga datuma

Ja pa oblivion, phew ta bo tud seku, ga mam tud pr sendit naročenga, izide 24.ga v UK

aja, čekirite tegale tipsona k že par dni veselo nabija GRAW na lajvu-FREAKIZOID (ne naš Frikozoid)

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Ja lepo vam, ki mate x360 ! Jaz mam xbox in bodite prepričani, da ga bom mel, saj ne morem zamuditi tako velikega špila ! Še posebaj pa ne, ker je Tom Clancy.............. no na strani kjer naročujem igre ga bom naročil takoj prvi dan ko ga dobijo, sem pa jim poslal prošnjo če ga lahko zrihtajo či prej !

followmeontwitter.png
Ne bo pa tu vključen Real time video feed, kar pomeni da bi ti igralca gledal kako igra za TVjem (kar itak nima smisla).

Heh, ni ravno moja želja, da gledam nekega zavaljenega hombreta s pivskim vampom, kako se čoha ob igranju. :D

Po mojih izkušnjah z naročanjem v tujini bom verjetno lepo prešpilal najprej demo. Žal, članstvo v EU ne pomeni, da so pošiljke dvakrat hitreje na cilju.

PS: Oblivion pa si zasluži samosvojo temo. ;)

hehe, sej sem poslal sendit.com care teamu mail in jih povprašu kok dolg bo kej trajal da to pride do mene.

V Ameriki so ljudje že začel dobivat špile na dom, čeprav je špil napovedan na 9ga marca. Osebki dobesedn flipajo out, en blog sm bral da je tipo pustu šiht k je zjutri dobu špil.

Tko da upam da bomo tud mi prej deležni tega prvega resnega killerapa za xbox360 (vsaj zame). Za tiste k res komi čakate priporočam da si ogledate video, do katerega link je tud v novički iz KSi

http://www.konzole-slovenija.com/module ... oryid=1524

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

NinjaKlan.gif

so mi odpisali iz sendit.com, pošiljke pošiljajo iz Jerseya na Channel Islandu, ne vprašte me kje je to ampak ziher je zunaj EU tko da sedaj vem da ta tedn/vikend ziher nam mel še GRAWa, vprašanje pa tud če nasledn tedn, ker so mi rekl da max 14 dni da pride paket...pa še kake komplikacije z carino...

Če je kdo že naročal preko sendit naj pove kak je kej čakalna doba.

PS: Outfit demo sem včeri sprobu in je direkt za v Banovce. Nevem kok so lahk eni natolceval da bo konkurenčn z GRAW, no lahk pa da je kriva sam moja mentaliteta ki shypana za GRAW atm :mwahaha:

NinjaKlan.gif

Sendit ma bazo v S. Irski. Carine ni, če pa možiclji težijo in pa pod nos vržeš naslov.

Sam sem že naročil pri njih nebroj artiklov in niso bili ocarinjeni. Čakalna doba pa se razlikuje. Osem dni v povprečju. Odpošiljajo pa bolj kot ne po lastni volji (kot vse ostale štacune v VB).

9.0 Presentation

The continuity and seamlessness of the missions creates an intensity and realism few gamers have seen before on consoles. Extremely well done.

9.0 Graphics

Top-notch everything -- character models, interactive environments, special effects and lighting. One of the few really impressive Xbox 360 games on the market.

8.5 Sound

Lots of audio talk, chattering Mexican AI, and then there's the sonic boom sniper rifle, oh my...

9.0 Gameplay

The rocking single-player campaign is out-done by the deep, customizable online game. Great controls, level design, and vehicle support -- all integrated to create cohesive gameplay.

9.5 Lasting Appeal

This is the first real online game to party over -- the co-op, offline or on, is worth the price of admission alone.

9.2

Outstanding OVERALL

(out of 10 / not an average)

se prav če mi ga 10.marca oddajo na pošto (sendit) bo najmanj 8 dni trajal da pride al največ 8 dni, ker je vlka razlika v teh dveh pojmih.

Morem pa povedat da skor ne norim več tolk za GRAWom ker me je zdaj čist prevzel Rainbow Six: Vegas. Če bo vizualno končna različica res taka izvedem sepuki ob njenem izidu. AVA!!!

NinjaKlan.gif

Čisto dovisno je od samega povpraševanja. In GRAW želijo imeti vsi lastniki X360 (verjetno). To pa lahko privede do zamika v oddaji pošiljke, kljub prednaročilu. We shall see.

Tudi mene zanima, če bodo pri Gameplay zabiksali in bom moral čakati dodatnih nekaj dni.

shoelace če maš satelitsko poišči GIGA TV na Astri . Predvčeraj je v kazal kako igra Ghost Recon 3: Advanced Warfighter (Xbox 360) v oddaji ,ampak baje ni mel cajta :crazy: , da bi redno prešpilal pa so ga klali ko nori :cough: . Pa so fantje rekli, da bo obširna predstavitev igre drug teden . :beer:

Oddaja je v nemščini tam okrog 19 ure naprej , pa fantje špilajo na HDTV norooo :doh: :rock:

Xbox

ninjaklan, call me ninjklan, in ne, nimam satelitske :)

Sej me niti ne zanima tko več razni filmi iz špila, screnshooti, intervjuji itd. jz sam špil hočem,al pa vsaj demo ampak vidm d bom vseen fdobu prej iz anglije original kot ugledu na MKP demo...!

Aja btw, po 2 dneh čakanja (v sredo-being packed, učer-ready for dispatch) je danes končn status naročila updejtan na ITEM SENT!!! Upam da med vikendi dela pošta tko da bi me prčakala zadeva v ponedelk že mogoč pred vrati? :mwahaha:

NinjaKlan.gif

ne sej jz HOČEm demo ker vem da še nekaj dni ne bo moje pošiljke! Ubistvu že 2 tedna vsako jutro ko se zbudim šibam na marketplace in sem vedno znova razočaran, drugih špilov sploh ne igram več razn kameo pa tu pa tam PDZ

Zato upajmo na demo danes al pa jutri!

NinjaKlan.gif