totalg33k Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Zanima me koliko članov iz K.Si bo kupilo novi DS Lajt. Ali boste ostali pri starem DSju? Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 7, 2006 admins Share Posted May 7, 2006 Sčasoma gotova, precej verjetno pa ne takoj ob izidu - še posebej, če bo na začetku samo v beli barvi. Mogoče proti koncu leta, ozr. bolj verjetno v začetku naslednjega. :bleh: Quote Link to comment
totalg33k Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 Men je bel kar kul Sam Ice Blue je tut kewl :thumbup: Quote Link to comment
Link Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Misliš Navy Jaz si ga bom privoščil v kratkem... Quote Link to comment
totalg33k Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 Ice Blue je tale Klik Quote Link to comment
Link Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Sem mislil, da se drugače imenuje. Moja napaka :red: Quote Link to comment
totalg33k Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 Sam mi je beli bolj pri scru Misliš da ga bodo v Mulleru prej dobili kot v Big bangu? :crossfingers: Quote Link to comment
samus987 Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Sam mi je beli bolj pri scru Misliš da ga bodo v Mulleru prej dobili kot v Big bangu? :crossfingers: se hecaš? big bang še DS ne loči od GBAja... da o bednosti pri naboru iger in njhovih cenah ne govorimo. sploh če bi tam vprašal prodajalca kaj kupiti bi samo rekel da PSP ker DS tako ali tako ne pozna in da nasploh nima nobenih uporabni funkcij in podobno lite bom kupil, če mi bo uspelo stari DS prodati za dovolj visoko ceno z igro ali dvema zraven... denar nebo problem najbrž ker ima tako ali tako štipendijo Quote Link to comment
Davodax Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 meni pa je daleč najbolj všeč enamel navy. Več kot zagotovo si ga bom kupil. takrat pa ne spim 72 ur, ampak samo nagajam do konca :bowdown: Quote Link to comment
RIDDICK Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Jaz vsekakor mislim ostati pri navadnem DSu ! Vsaj zato ker še tega nimam zelo dolgo, in ker mi je navadni DS tudi uber lep in vse... DS navaden je zakon, Lite je samo malo polepšan z "močnejšim" ekranom Quote Link to comment
Recommended Posts