freak Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Jst bi uprau ce bi mi lahk nekdo razlozu kak se na internet povezem(ce bi lahk tak razlozil po korakih kukr je npr. kako spraviti video na psp)... ps:navodil ne najdem Quote Link to comment
dark_psp Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 najprej moras narediti new conection. pol gres pa sam na internet browser. ps.: to bi loh sam pogruntov, ne rabis nobenih navodil. aja pa k delas conection dej scan. Quote Link to comment
NoWii Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Now connection ustvaris v cist talevem meniju....pod conennection settings (semizdi). Pa doma rabis rutar, da se mas km povezat Quote Link to comment
freak Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 mamo mi adsl rutar Quote Link to comment
freak Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 ampak jst dam kakih 30cm od rutarja tale psp pa mi ga ne zazna aja....k grem v internet browser me rece za geslo...kaj nej ke sploh upisem noter? Quote Link to comment
dark_psp Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 tm k new conection delas moras izbrati ustrezno opcijo (ce nimas neta zakodiranega lahko das kar scan-drgac ne vem) in tma vpises kodo (mislim da je pol ni treba vec) Quote Link to comment
freak Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 ja sej to razumem sam kodo od cesa??pspja,neta,ruoterja? Quote Link to comment
tine Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ve kdo kaj je SSID?????????????????????????? :doh: :crybaby: :bleh: :rockbrow: :amazed: :china: :bowdown: :disbelief: :wtf: :evil: :ninja: :ihih: :bringiton: :red: :crossfingers: :thumbdown: :thumbup: :cash: Quote Link to comment
PaNdEcK Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Kaj ti si duševno moten? WTF, miljavžnt smileyev ziher rabimo pr vsakem tvojem postu, ker zelo koristijo! Quote Link to comment
jurc-back Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Naj bodo njegovi posti unikatni, pač človk se je odlocu za tak style kaj čmo.. Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
Guest kiky006 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 ampak jst dam kakih 30cm od rutarja tale psp pa mi ga ne zazna aja....k grem v internet browser me rece za geslo...kaj nej ke sploh upisem noter? Če si nisi nič spreminju imaš password 0000 lahko si ga pa tudi sprmeniš tam k piše security setings Quote Link to comment
stempelj Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Jst imam pa sledeč problem. Moj psp slim se noče povezati na internet. imam pa amisov speed touch router. upam da mi lahko kdo pomaga. Quote Link to comment
NoWii Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Jst imam pa sledeč problem. Moj psp slim se noče povezati na internet. imam pa amisov speed touch router. upam da mi lahko kdo pomaga. štempelj? blaž štempelj? Se spomnim kako sem pri tebi ene 5let nazaj spilal ps1.... In neko verzijo pokemonov Pa (neki let kasnej) k je PSP prisu, si reku d ga nebos nabavu, ampak bos nasledo konzolo ki pride....changed your mind? P.S.: jst tud upam d ti loh kdo pomaga, kr pr netu neznam svetvat....jst se pac na odmacga povezem, pa dela in ker nimam problemov, nepoznam resitev Quote Link to comment
stempelj Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 sej ni moj od tmauga je. a mi lohk poveš kdo si k se glih ne spomnm. pa še najd kšnga k mi bo lohk pomagu. Quote Link to comment
NoWii Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Gubanc.... In koga nej ti jst najdem? enga poznam....ampak je bolj koristen v drugi smeri...whatever, nevem ce bi znal internet postimat Ti raj povej, kaj je narobe, da se nemores povezat....ne najde rOUterja (d nebo spet problemov,PaNdEcK), najde ampak nece povezat, ....? Quote Link to comment
stempelj Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 psp mi najde router sam pol mi noče povezat. Quote Link to comment
stempelj Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 ni treba več pomagat sem zrihtu. Quote Link to comment
PSP1 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 A če se z PSP hočeš povezati na internet rabiš samu ruter in adsl povezavo ali še kaj Quote Link to comment
Manbearpig Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Ja še psp rabiš. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
lukidd Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 predvsem rabiš wireless ruter, ne pa tistega ki ga dobiš zram interneta. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Manbearpig Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 router drgač ne rutar :doh: Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
NoWii Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Kva ste vsi občutjivi okorg tega! Čeprov sm jst tud rajs zacej pisat router, da mi ne tezite vi.... Quote Link to comment
Manbearpig Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 To sem napisal zato, da dam lukiddu back, ker neprestano najeda, da ne znam slovnice (vejice itd..) :doh: Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
Recommended Posts