Guest rookie Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Pomagajte! Kaj bi to bilo? Pritisnem power, za sekundo posveti zelena in ugasne!!! Včeraj sem vgradil matrix infinity. Hvala za pomoč! Quote Link to comment
abbot Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Pomagajte!Kaj bi to bilo? Pritisnem power, za sekundo posveti zelena in ugasne!!! Včeraj sem vgradil matrix infinity. Hvala za pomoč! Quote Link to comment
megane Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 si pa ziher nekaj zajebal Quote Link to comment
abbot Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Imho si si sam kriv. Ps2 ti več ne bo delal, garancija pa ti več ne velja, ker si odprl konzolo. Selfowned, imo. Quote Link to comment
Guest rookie Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 kaj je tako smešnega tukaj? Garancije tko več ni,ker je star kako leto. Mislil sem, da so tuu naforumu ljudje, ki ti hočejo pomagat, ne pa da se škodoželjno smejijo. Če ne veš pomagat sočloveku se raje obrni in pojdi naprej!!! Quote Link to comment
2kwik4ya Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Ali si sam vgradil mod chip? Jst bi ti svetoval, da konzolo odneseš v nek servis in naj ti jo oni pogledajo. Quote Link to comment
-g0ran24- Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Lahko pa tudi meni pošlješ konzolo. Za kaj več info pa si poglej www.zaric-servis.net Quote Link to comment
Guest rookie Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Vgradil sem jo pri playgamu. Jutr jo nesem nazaj saj to mora popravit pod reklamacijo. Upam,da ne bo kaj komplikacij. Quote Link to comment
2kwik4ya Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Vgradil sem jo pri playgamu. Ponavadi ti pri Playgame-u po vgraditvi konzole še pregledajo če vse dela kot bi moralo! To se mi zdi malo čudno. Quote Link to comment
Guest rookie Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Majstr Goran, kaj praviš? Je možno, da je vzrok čip? Konzola je delala normalno do čipa, potem sem pa probal sam eno pi...tko, vgasnil, drug dan hotel igrat, pa nič. Quote Link to comment
-g0ran24- Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Hja tako je najbolje da odneseš Playgamu ker ti je on vgradil, lahko da je kaj z čipom ali pa je mogoče kakšna povezava do čipa počila. Menda ti je dal kaj garancije? Quote Link to comment
Guest rookie Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Garancija? Ne vem, nisem dobil nobenega računa, plačal sem pa 65 eur. lepo bi bilo, če bi upošteval, da je komaj dober dan čip noter. Quote Link to comment
-g0ran24- Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Pokliči ga pa mu razloži situacijo Quote Link to comment
Guest rookie Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Sem, jutri nesem nazaj in upam, da ni kaj hudga narobe. Hvala Goran! Vesele praznike!!! Quote Link to comment
-g0ran24- Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Tebi tudi vesele praznike in vsem forumašem Quote Link to comment
policaj Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Garancija?Ne vem, nisem dobil nobenega računa, plačal sem pa 65 eur. lepo bi bilo, če bi upošteval, da je komaj dober dan čip noter. bil si pr serviserju ne pri meni, če ti ni dal računa, bi mu sm rekel naj ti ga da, al mu pa zdej reči za 65eur nima garancije, je pa sm okvara pomoje da se je en kabel ali kaj podobnega odlotalo, ti bo poštimal sm dela sm še dans jutri nato ga ni do 15tega. Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Recommended Posts