totalg33k Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Lahko bi to dal v to temo Klik :doh: Quote Link to comment
RIDDICK Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Dajte moderatorji to v temo o PS3[uradna tem] pliss no. Da nebo nesnage. Res pa je da PS3 je zame najbolj ugly konzola ever, grdo do amena. Bumerang bodo na srečo itaq vkrej vrgli, ker je najgrši del konzole :disbelief: . Drugače pa kot je že nešče rekel zgleda ko neki prenosni žar. Play Station a.k.a Ugly Station Quote Link to comment
mumbo Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Tu se pa ne bi strinjal z Riddickom. Meni je design od ps3ja zakon. Dosti lepši kot ga ima xbox360. Ta se mi sploh ne dopade. Tista "bumerang" pa bodo itak zamenjali.. Oz. so ga že. Quote Link to comment
kratos! Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
Cloud Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Offtopic:Brez spama pliss.... Ontopic: Jaz se strinjam z Riddickom, ugly konzola.... se dobro, da so bumerang stran vrgli, ker se drgac nebi nehal smejat.... Quote Link to comment
kilzorz Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 hmmm me prov zanima ce je joypad dobr bumarang hmm.... Quote Link to comment
Repminister Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 če je bumerang pa so ga stran vrgl ja k njim nazaj prletu ! haha.... Drgač pa je dizajn od PS3 res smešen pa velk je ko hudič. Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
jonski Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 če je bumerang pa so ga stran vrgl ja k njim nazaj prletu ! haha.... Drgač pa je dizajn od PS3 res smešen pa velk je ko hudič. skoraj enako velik kot xbox, le zaradi oblike je malo sirsi Quote GT: jonskiC Link to comment
shoelace Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Bravo jonski, dober to da si šel replyat na 2 lete star post Quote xFire: spankrock Link to comment
Travar Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 če je bumerang pa so ga stran vrgl ja k njim nazaj prletu ! haha.... Drgač pa je dizajn od PS3 res smešen pa velk je ko hudič. skoraj enako velik kot xbox, le zaradi oblike je malo sirsi Pa na vrhu je mal zaobljen... ane? Quote Link to comment
Recommended Posts